2x AMG Mercedes gespot: voetballer of gangster?

Auteur: , 21 Reacties

Even een kleine quiz: welke van bovenstaande gespotte AMG Mercedessen behoort toe aan een profvoetballer, en welke aan een Bulgaarse maffiabaas? Uw tijd gaat nu in.

Mercedes AMG spotbattle

Als u de oranje SL65 aan een voetballer hebt gekoppeld, en de matte CL63 aan een gangster, helaas. Als we op de informatie van de uploaders af gaan is het precies andersom.

De CL63 AMG zit strak in de matzwarte wrap, en alle logo’s en labels zijn rood gemaakt. Schijnen voetballers mooi te vinden, Graziano Pelle heeft het ook op zijn FF. De Mercedes is van Vadis Odjidja, niet dat we ooit van hem gehoord hebben, maar hij schijnt bij Club Brugge te spelen.

Dankzij het retehandige kenteken vindt hij bovendien altijd zijn auto terug, mocht de parking plotsklaps volstaan met matzwarte CL’s met rode accenten. Kenner knipte ‘m en zette de foto’s op autojunk.

Mercedes CL 63 AMG

Dan de knaloranje SL65 AMG, een auto die menig verstokt oranjefan momenteel in zijn hart sluit. Zijn eigenaar schijnt iets minder knuffelbaar te zijn. Ook al is de kentekenplaathouder voorzien van Tupacs ‘all eyes on me‘, de bestuurder heeft maar weinig op met negers, of, misschien relevanter in Bulgarije: zigeuners. Laten we algemener zijn, en ‘minderheden’ zeggen.

De ‘SL’-badge is vervangen door een SS-logo, wat duidelijk maakt dat het nationaal-socialistische gedachtengoed niet alleen in China doorettert. Ivardh fotografeerde de V12-Mercedes, de foto’s vind je HIER.

Mercedes SS65 AMG21 reacties

De SL65 van de maffiabaas en de CL63 voor de profvoetballer
@nvhuijkelom: Goed gelezen!
@560pkferrari: aangeboren kennis hoor
Beide balle bakken dus maakt niet uit.
Staat daar nou SS AMG achterop die SL? Wat een mafkees!
@str8six: Staat ook in het artikel, maar er zijn vreemde mensen op deze wereld.
@mclarenf1lm: ja ik zag het.
@str8six: Daarmee wil hij duidelijk maken dat hij geen gas gaat terugnemen.
@str8six: inderdaad, wat een dwaas. Zouden ze van mij gwn mogen verbieden dit.
Wat een sissy: All eyes on me is een nummer van Britney Spears. Dat van Tupac was All eyez on me.
dom van me. Had na ‘2 of Amerikaz most wanted’ toch beter moeten weten.
https://www.youtube.com/watch?v=sFIdJiJ8fOI
@sir_smokalot: Kan gebeuren, maar die maffe Nazilover gaat behoorlijk af met zijn neppe gangsta nummerplaathouder.
Ik als jeugdige autoblogger heb de oranje sl65 live aanschouwd in het bruisende (bier) sunny beach. Ik vond destijds (vorig jaar) de kleurstelling opvallend en wel mooi, echter zocht ik achter de ss batch geen nazisme….. Naïviteit ten top dus. Kan wel melden dat het inderdaad maf(kezen)iozie zijn die in dergelijke auto’s rondrijden daar, echter is er nabij de flowerstreet een beauty ressort waar de echte pareltjes staan opgesteld (Ferrari’s met en zonder mansory trim en getunende Porsche’s) dit is wel de moeite om naar te kijken.
Staat eigenlijk niet eens zo verkeerd: oranje op een SL!

En wat de CL betreft: geen mat fan… Dan maar normaal zwart. De CL kan gewoon zwart hebben. T wordt er niet lelijk van.
Oranje SL is van Christian Albers.
oh fuck haha die oranje mercedes is eigendom van mijn familie in bulgarije XD was kwestie van tijd tot er eentje geupload werd deze is van een achterneef van mij…
@fiatpalio: Are you serious? (haha)
Jij bent echt baas! Vrienden worden? Stoer!
@twansmeenk: valt wel mee hoor als je dan word op gehaal door 4 lincoln navigators en naar hun ‘huis’ word gebracht in op een heuvel en dan door straten rijdt waar de huizen net krotten zijn dat is minder leuk en waarschijnlijk ook nog eens hun geld grotendeels zwart is….
@fiatpalio: Ik heb last van een Déjà vu. Oh ja GTA.
Ik denk dat jij teveel videogames speelt en of teveel films kijkt.
Maar toch succes met al het zwarte geld… en oh ja vriendschapsverzoek trek ik in!
@twansmeenk: een vriendschapsverzoek in het echte leven?! really ( niet lullig bedoelt hoor..) en trouwens ik heb niet eens gta…

en ik ben er alleen 2x geweest van de zomer en afgelopen meivakantie dus weet er het fijne ook niet van en wil het ook eigenlijk niet weten…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).