Afrojacks Aventador is nu black & yellow

Auteur: , 31 Reacties

Buzz buzz, zei de bij...

Ook al heeft de meest besproken DJ op autoblog zijn twaalfpitter in de verkoop gegooid, ondertussen wordt er nog wel gewoon mee gereden. En aangezien verandering van spijs doet eten stuurde Afrojas de Aventador even langs JD Customs voor een wrapbeurt.

Van zichzelf is de Aventador met zijn scherpe lijnen een opvallende verschijning, en zelfs als je je spiegels niet ver genoeg naar beneden hebt bijgesteld om het lage gevaarte te gewaarworden, dan kondigt de 6,5 liter V12 zichzelf wel aan. Nu hij een two-tone geel-zwart huidje heeft gekregen kan je hem zelfs als je doof bent in het donker niet meer missen.

Check de foto’s van de Italiaanse sportcoupé met 25% bijtelling in de gallery, of wijk uit naar Feestboek. Buzz, buzz

PS: zijn RS6 rijdt overigens ook nog gewoon rond, eveneens in een kek wrapje.31 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nou, niet echt een verbetering dit..
Deed heel de (motor)kap dan was die n stuk mooier
Fugly.
Eigenlijk zou je bij aankoop van een nieuwe supercar deze gelijk moeten wrappen en bij verkoop eraf halen zodat hij weer gloednieuw oogt. Net als met een telefoon eigenlijk.
@The360box: Dat wordt ook veel gedaan. Eerder regel dan uitzondering onder de exclusievo’s. Maar dan met een speciale doorzichtige wrap, mocht je de kleur niet willen aanpassen.
@The360box: Volgens mij kun je bij Ferrari zelfs een doorzichtige wrap als optie aanvinken.
Niks mis met wrappen maar vond zwart toch wel mooier.
Als je doof bent in het donker niet missen? is het niet blind bent?
@MAB: Als blind bent, dan maakt een ander wrapje toch geen fluit uit? Als je doof bent en dus het geluid van de auto niet hoort dan valt hij op met zijn wrap. Dat is wat ze bedoelen te zeggen.
“zijn RS6 rijdt overigens ook nog gewoon rond”
Hoezo overigens, die staat toch niet te koop?

OT: Veel beter dan alleen matzwart. You need to stand out with such a car!
Heel erg lelijk. Snap dat wrappen ook niet zo…
Hij was ’t dus toch vanmiddag op de A13, holy cow wat een auto…
And so Afroblog continues… OT: meh..
Niet vervelend zeg. Wat is het toch rot om afrojack te zijn.
-=edit: dat bepalen we zelf=-
@TimmiX: + veel !
@timmix:
Nou kun je wel heel stoer en arrogant mijn bericht bewerken en doen alsof de mening van je bezoekers je niets interesseren, maar je hebt wel degelijk een soort verantwoording.

Je hebt wel tot op zekere hoogte te voldoen aan de verwqchting in interesse van je ‘publiek’/lezers. En als die daar een (kritische) vraag of opmerking over hebben, zoals ik in dir geval, vind ik het niet echt netjes on dit te ‘censureren’ door dit aan te passen en vervolgens te negeren.

Ik ben namelijk oprecht benoemt wat de reden van dit artikel is. Er zijn vele bedrijven in Nederland die auto’s wrappen, waarvan dit bedrijf er één van is. Waarom is het dan een artikel waard wanneer meneer Afrojack, wiens auto’s al zó vaak voorbij zijn gekomen, een van zijn auto’s heeft laten wrappen? De auto is niet nieuw. Wrappen is niet nieuw. Afrojack is niet enorm ‘in the picture’. Het bedrijf doet daarnaast veel toffere en interessante dingen, met minstens net zo dikke auto’s.

Ik vraag me gewoon af wat het is met bepaalde celebs hier op AB. Alles wat Afrijack of bijvoorbeeld Justin Bieber aanraken op 4 wielen wordt zowat omgetoverd tot een artikel, zonder enige echte nieuwswaarde of informatieve waarde.

Is het zo dat je je persoonlijke liefde voor deze mensen niet meer onder stoelen of banken kunt steken en er dus op deze manier aandacht aan wil geven? Je kunt ook een ticket kopen en naar een van hun shows gaan..

Houd Autoblog aub interessant en nieuwswaardig. Humor en een artikel over het wagenpark van bepaalde welbedeelden zijn natuurlijk altijd smullen, maar ga het niet uitmelken en van ieder wissewasje een ding maken. Dat hoort echt niet op een site als deze (met in mijn ogen toch wel een bepaalde status) thuis.

Vat het niet verkeerd op. Het is bedoeld om aan te tonen dat de nieuwswaarde wel enigszins in stabd moet blijven. Soms is nieuws schaars, maar artikelen plaatsen om het artikelen plaatsen is echt niet de manier.
@timmix: ik vind dit juist leuke artikelen. Plus wat zijn interessantere auto’s als deze Lamborghini? Veel exclusiever wordt het niet toch? Afrojack is gewoon populair. En hij is creatief met zijn auto’s.
@rovadepo:
Ik zei minstens net zo dikke auto’s. Er staan daar dagelijks Ferrari’s, McLarens, Lamborghini’s etc. Da’s toch wel net zo interessant als deze Aventador?

Dat hij populair is, zou geen reden moeten zijn voor het schrijven van meerdere artikelen. Misschien één keer, maar om er nou in te blijven hangen vind ik echt niet nodig. Zeker niet wanneer de auto nu enkel gewrapped is, waarvan er (denk ik) duizenden alleen al in Nederland rondrijden. Da’s toch niets bijzonders?
Ik moet toch zeggen dat ik het erg geslaagd vind. Het geel komt netjes terug in zn remklauwen en kenteken.
En zo houdt Afrojack in z’n eentje de Nederlandse economie draaiende. Goed bezig die man. Ik vind deze wrap persoonlijk erg mooi trouwens.
De care-o-meter gaat wel omhoog voor dat gezeik met mijn comments.
Ziet er een stuk beter uit dan alleen maar mat zwart
Ziet er best goed uit! Dat hebben ze goed gedaan
Mooie kleur
iig beter dan het zwart.
Mat ochtendurinegeel dat hadden we inderdaad nog niet eerder gezien.
er staat nu ook een groene aventador op nl kenteken 2tjd38
Petjes auto..
@ timmix

Groot gelijk…je hebt de serieuze bloggers en de paris Hilton figuren en zo een bericht is dit..echt nieuws waardig ahum…en als je het dan weghaalt staat het een beetje zo van dat bepalen we zelf wel of je sch**t hebt aan je bezoeker..en zonder bezoekers geen autoblog.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).