Agent ‘gefopt’ door sneeuwauto

Auteur: , 45 Reacties

Humor op de vrijdagmiddag!

Agent 'gefopt' door sneeuwauto

In Noord-Amerika is koning winter behoorlijk aan het spoken. Sneeuw heeft zo zijn voordelen. Als je er een beetje creatief mee bent kun je leuke grappen uithalen. Dat deed kunstenaar Simon Laprise met deze sneeuwauto in Montreal, Canada.

De auto is zó goed gelukt, dat het net lijkt alsof er een echte auto is bedolven onder een pak sneeuw. Het kunstwerk werd gemaakt op een niet al te drukke weg. Je auto parkeren op een weg is natuurlijk niet de bedoeling. Vroeg of laat moest de politie dan ook komen, en ja hoor. Oom agent arriveerde later die dag.

De politieagent bekeek de auto goed en schreef vervolgens een bon uit. Op het papiertje stond in het Frans geschreven “Vous avez fait notre e soirree haha”, wat neerkomt op ‘je hebt onze avond gemaakt!’. De auto was goed gelukt, maar niet goed genoeg om de agent te kunnen foppen. De pret was van korte duur, want later die avond maakte een sneeuwruimer het kunstwerk met de grond gelijk.

Met dank aan iedereen voor de tips!

Fotocredit: L.S.D Laprise Simon Designs via Facebook45 reacties

Maar nu komt de hamvraag: welke auto is dit denken jullie?
@straatzakelijk:

Audi Q7 model 2017!
@straatzakelijk: een Sneeuwzuki Witnis
@straatzakelijk: Camaro, 3e generatie.
@straatzakelijk: Toyota Supra
@robert110: idd 1st gen
@straatzakelijk: Ik zie er wel een beetje een Nissan 240sx in.
@straatzakelijk: delorean dmc-12
@straatzakelijk: duidelijk Opel – manta
@straatzakelijk: Celica Supra
@straatzakelijk: nissan silvia s12
Silvia?
Achterkant heeft iets van 80’s camaro weg moet ik zeggen.
Voorkant heeft wat weg van een bx? Zijkant lijkt op een combi tussen een firebird en een starion.
Eindelijk straatkunst zonder opgeheven maatschappelijk vingertje. Erg gaaf!
@bakingmynextbenz: De auto is wel wit. Misschien dat de zwarte bevolking zich hierdoor achtergesteld voelt.
@berlinetta: vanzelfsprekend en Greenpeace zal wel klagen dat het geen tesla is
@berlinetta: wat een onzin.
@1lunatic: onzin inderdaad, maar het zal mij niets verbazen. Je wist dat mercedes de term ‘black series’ voor de meest brute versies van hun wagenpark niet meer voert omdat deze term voor zwartepiet achtige discussies zorgde?
@bakingmynextbenz: en weer in de slachtofferrol, Sylvana kom er maar in…….
@bakingmynextbenz: echt waar? Of verzin je dit ter plekke? Lijkt me namelijk sterk want dan kan de kleur (voor zover dat een kleur is) straks ook niet meer op een auto
@fouadski: nee helaas echt waar, je kan het onder andere terugvinden op YouTube in Sjoerds autoweetjes over de sls black series
@1lunatic: Sarcasme is geen onzin.
@berlinetta: wat een bitch ben je ook hè. Leg me even uit waar de racistische karikatuur van een witte auto zit..en houd anders gewoon je mond. Je begrijpt niet hoe naar de klote je opmerking is.
@esprit84: Die zit nergens in. Net als bij zoveel dingen geen racisme aan de orde is, maar dat er wel weer mensen in een slachtofferrol kruipen.
@berlinetta: Wat lijkt me dat fijn. Dat je gewoon voor andere mensen kunt bepalen of ze ergens aanstoot aan mogen nemen of niet, en zo niet, ze dan ook slachtoffer / aansteller noemen. Waar heb je dat diploma gehaald?
@esprit84: op een witte school
@lekkerlinksrijden: ik wil gewoon over auto’s lezen niet deze infantiele, achterwaardse, IQ-loze shit die @berlinetta ook maar nooit tegen een donkergekleurd persoon zou durven zeggen in real life.

GTFO
@lekkerlinksrijden: maar we weten nu wat @berlinetta is. een kinderachtig dom sukkeltje die niet racistisch is, maar door zijn eigen domheid nogal racistisch overkomt.
@esprit84: Ik wil heus niet ontkennen dat bepaalde bevolkingsgroepen regelmatig gediscrimineerd worden, maar de laatste tijd begint het wel erg ver door te slaan naar mijn mening. Bij het minste of geringste voelen mensen zich aangevallen en is de wereld te klein. Precies zoals jij nu ook doet. Mijn opmerking was niet eens serieus bedoeld, maar ik word wel weer meteen uitgemaakt voor een kinderachtig dom sukkeltje. Prima als jij je zo snel op je pik getrapt voelt. Dan ga je wat mij betreft maar ergens anders lopen janken in plaats van hier.
@hollandbest: graag gedaan
@esprit84: Doe jij dan niet precies hetzelfde als ik?
@berlinetta: Deze reactie gaat hierover: “Dat je gewoon voor andere mensen kunt bepalen of ze ergens aanstoot aan mogen nemen of niet, en zo niet, ze dan ook slachtoffer / aansteller noemen.”
@berlinetta: maar jij bent wel het zielige mannetje dat het zo nodig ter sprake moet brengen om dan vervolgens de vermoorde onschuld te spelen als dat je niet in dank wordt afgenomen.
@vroaaar: het enige wat ik wil aangeven is dat ik heus geen racist ben, maar dat ik vind dar een grapje moet kunnen. Maar blijkbaar zijn er zove aangebrande types dat zelfs dat niet meer mag.
@berlinetta: zei de bevoorrechte witte man vanuit zijn witte ivoren toren…
@berlinetta: Maar als hij zwart was, vond men het weer stigmatisering. Het is ook nooit goed, wat je ook doet.
Bij mij ging halverwege het bouwen de standkachel aan. Sta je dan…
Zo! Een Amerikaanse politieagent die Frans spreekt!
De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Zou die nu ontslagen zijn?
Want America First!
@sabrerator: Nog een keertje goed lezen.. noord Amerika is wat anders dan het noorden van de vs ;-l
@kareljansen:
O ja, inderdaad. Na een keer goed lezen bleek het Canada te zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).