Alles moet wit bij deze Arnhemse villa voor 1,5 miljoen

Auteur: , 15 Reacties

Dus ook de auto.

Zou wit de favoriete kleur zijn van de eigenaren van deze villa? Het zou heel goed kunnen. In Arnhem staat deze woning te koop voor een vraagprijs van 1,5 miljoen euro. Voor die ekkermannen scoor je een villa met een binnenzwembad, een ruime tuin en het allerbelangrijkste: een puike garage.

Het huis komt met een inpandige garage die tevens van binnenuit bereikbaar is. Volgens de advertentie op Funda kun je er vier auto’s kwijt en andere spullen zoals fietsen. De makelaar heeft niet zo zijn best gedaan om de garage uitbundig in beeld te brengen. Op het plaatje zien we een klassieke MG (uiteraard wit) staan en daar kan eventueel nog een voertuig naast. Als we de advertentie mogen geloven kunnen in die ruimte nog twee auto’s geparkeerd kunnen worden.

Achter de inpandige garage is het binnenzwembad (zoutwater) met jetstream te vinden. Mocht zwemmen niet je ding zijn, dan kun je er altijd nog haaien of andere zoutwatervissen huisvesten. Over water gesproken, het dak van de villa is voorzien van 4 warmwaterpanelen en 36 zonnepanelen.

De vrijstaande woning stamt uit 1989. Die enkele MG is wat karig voor het type huis, daar moeten zeker 4 andere dikbolides voor in de plaats kunnen komen. Je kunt de advertentie hier bekijken.15 reacties

Fraaie woning, garage vind ik een beetje karig.
@toniominestrone: Lijkt idd niet diep. Plaats voor drie misschien?
Wat een vette casa! 1.5 valt me mee
……..er zal bij deze verkoper toch wel iets zwart zijn? ;-)
Mooi huis maar niet mijn ding. Te ver weg ook voor mij.
Misschien passen er vier MG’s. Geen vier echte auto’s.
@dutchdriftking: garage is 4,65m breed en 11,4m diep. Met een beetje passen en meten krijg je daar wel 6-7 MGB’s in, echte auto’s dus
Fraai, maar niet mijn smaak. Sla 1,5 milli liever ergens anders op stuk. Als ik ’t had.
Ik vind het op zich best mooi. Ook geinig dat de woning wat dieper ligt en dat er een soort loopbrug naar de voordeur is gemaakt.
Wit is geen kleur 🤔
@astonmartindriver: jawel, wit is net als zwart een achromatische kleur.
Over smaak valt niet te twisten. Wat een draak van een huis
Wel witte haaien dan he
Is dus niet gelukt… van dat wit, dus.
1,5 miljoen en dan moet er nog voor een ton of 2 aan verf tegen aan. En een zoutwaterzwembad, heeft Anne Fleur er weer eens in geplast?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).