Als Batman een Bugatti zou rijden

Auteur: , 18 Reacties

Dan zou het er zo uitzien!

Batman is helemaal gek van Lamborghini als we Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises mogen geloven. Mocht bovenstaande concept er zijn in productievorm dan had de superheld van Gotham wellicht dit ding gekozen.

Het ontwerp moet een kruising voorstellen tussen de klassieke Bugatti 57S en de moderne Chiron. Het resultaat is een bijzondere mix tussen twee totaal verschillende auto’s. De designtaal van een zeer lange neus kan ik wel waarderen. De drukke koplampen, uiteraard een inspiratie vanuit de Chiron, zijn in mijn ogen wat minder.

De beschrijving bij de oorspronkelijke plaatjes rept geen woord over Batman, maar die donkergrijze kleur in combinatie met het zwart en de sinistere velgen lijken toch veel overeenkomsten te hebben met de gemaskerde held. Het design is de job van ontwerper Arthur Nustas. De designer heeft er puik werk van gemaakt. Helaas zal dit ontwerp niet op de weg gaan verschijnen en dat is best jammer.18 reacties

zie er van de zijkant ook een SLR in
Afgezien van de deuren kan ik hem wel waarderen.
Ik moet gelijk denken aan de nieuwe Mercedes maybach
Altijd handig zonder zijramen. Iedere keer als ik in de auto stap denk ik “Kan dat nou niet anders…” en zie hier.
Wat is dat toch met die designers die menen dat we geen zijruiten nodig hebben. Het is niet alleen lelijk, maar zorgt er ook nog eens voor dat die knappe dame op de rechter baan het niet ziet als je naar d’r zwaait tijdens het inhalen.
Renault Trezor van onze eigen Laurens!!
@rikrace: alleen is de trezor nog mooi.
Opel 159 met extra koplampie + Opel GT concept = Batman Bugatti ..

Opel rules ..
@lincoln: ik moet t je nageven: t is gewoon een 159 (hartje) met nóg een lampje extra. Smelt. Ben. Verliefd. (Dixit elke AB-er ever)
@lincoln: als Jetcars hem verkoopt is het hele plaatje compleet.
Doe maar gewoon een Chiron dan doe je al gek genoeg.

Achterlijke deuren ook.
Als Batman een Bugatti zou rijden dan zou z’n alter ego geen miljardair meer zijn. Daar zorgt VAG/Bugatti wel voor…
Er is al een Batmobiel die wel in productie is geweest, namelijk de SLR. Helemaal in het zwart is die perfect.
Niet eens een afterburner, zielig hoopje metaal…
Ik hoop dat überlange motorkappen niet de nieuwe designtrend worden na de belachelijk grote wielen van de laatste jaren. Iets meer realisme zou ik fijn vinden.
Een lange neus t.o.v. de achterkant ala bmw z4 kan ik wel waarderen. Maar als een auto op een schroevendraaier gaat lijken haak ik af.
Bouwrn?!
Dan zou ie bij nader inzien toch niet iets nichterigs duurs hebben uitgezocht, maar gewoon een ding van eigen (Amerkaanse bodem) met een lekker rauwe krachrbron. De Panoz Esperante GTR komt er natuurlijk het dichtstbij. Oordeel zelf maar: http://www.topcarrating.com/panoz/1997-panoz-esperante-gtr-1-road-car.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).