Amsterdam wordt overspoeld door honderd supercars

Auteur: , 48 Reacties

Ferrari's, Lamborghini's, Porsche's, je gaat ze allemaal aantreffen in de hoofdstad.

Porsche

Want supercar-feestje StreetGasm 2000 doet dit jaar namelijk ons land aan. Op 11 juni staan de auto’s uitgestald bij het Ramada Hotel in Amsterdam voor de start van het evenement. Omdat de organisatoren leven in Need For Speed Underground, is de editie van dit jaar officieel SG2K the 6EXiEST genoemd.

Deelnemers worden aangespoord om een origineel thema te verzinnen voor hun auto’s. Verwacht dus weer de nodige bonte wraps en als het even meezit, chicks in leuke pakjes. Het gezelschap gaat vervolgens zo’n 2.000 kilometer afleggen kriskras door Europa. De route blijft geheim, de deelnemers weten alleen dat de finish ergens in Spanje is.

De organisatoren willen benadrukken dat SG2K geen race is. Je kan dus ook alleen prijzen winnen als je het origineelste thema uitwerkt voor je auto. Top tip voor de deelnemers: ga niet als de politie want dan word je opgepakt door de echte politie. Hoe dan ook denken we trouwens niet dat de karavaan in slakkengang netjes naar de eindbestemming tuft al genietende van het uitzicht op het landschap waar ze doorheen rollen.

Mocht je nog mee willen doen hebben we helaas slecht nieuws voor je. Het evenement is helemaal volgeboekt. Paradijsvogels in toffe bakken aanschouwen en wat kekke shots maken voor je Youtube-kanaal kan echter wel. Shmee150 komt ook, dus wellicht kan je nog een paar tips van hem lospeuteren. Rond 10:00 uur ’s ochtends gaat de beer los.48 reacties

Heb der nu al zin in een tripje naar Amsterdam!
Ik hoop wel dat ze allemaal een turbomotor hebben want we moeten wel met de tijd mee he, en lagere uitstoot regelen. Prachtige mooie autos, vooral BMWs.
@john4545: ook altijd lachen met jou
@john4545: TROL ALERT!!!!!!!!!!!!!!!!
@john4545: heeft jouw gazelle ook een Turbomotor?
@john4545: neejoh, dikke Kia’s wil ik zien!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Shmee rijdt de rit mee he
@basfransencarphotography: reden om niet te gaan ;-)
@str8six: jealousy is a bitch
@ardonjr: die knul maakt een video: selling the smart!! in de laatste 2 minuten heeft ie t ff over de smart, de rest is een garage tour update. irritante videos ook.
@gwnbmw: je hoeft niet te kijken, maar blijkbaar doe je het toch ;)
@marc_rutten2: ik kijk ook niet, het voorbeeld over de smart is 1 van de 2 videos die ik ooit heb gekeken van hem.
@ardonjr: speak for yourself mate.
@str8six: je hebt wel een punt daar! En als je wel mocht gaan; houdt dan een glazen plaat voor je gezicht anders zit je hele gezicht vol spetters en speeksel van Schmee als hij tegen je praat.
@ghost: ssscscsccscschhhhshshccsgegsshhhmeeeeeee. *veegt spetters van gezicht*
@basfransencarphotography: poah, gelukkig ben ik op vakantie…
@banaan7: zijn wij ook blij mee :D :D LOL
@marc_rutten2: ik vind je reactie leuk op de 2e :D en de LOL na
@basfransencarphotography: yup zie je daar? :)
Stel je kan jezelf een 991 GT3 RS permitteren en hebt nog flink wat geld over om de dagen door te komen. Waarom zou je dan in godsnaam hier aan mee doen. Dan moet je echt een chronisch aandachtstekort hebben. Beetje revven in Amsterdam, spotters ontwijken die zich voor je storten en dan in colonne op naar de volgende stad. Dat alles natuurlijk wel lekker gek, want met z’n allen heb je net nog niet genoeg aandacht gekregen.

Ik had het wel geweten. Lekker alleen of met een goede vriend of je wederhelft. Via de mooiste weggetjes naar Spa, door naar de ring en eindigen bij Paul Ricard. Lokale restaurantjes meepakken en mensen spreken.

Naja, smaken verschillen zullen we maar zeggen.

@kuyl: en daarom heb jij geen GT3..
@kuyl: Ik zou er ook aan meedoen hoor. Goed excuus om te ontsnappen aan je wijf en een beetje naar vrouwen te sissen met de raampjes omlaag.
@mikkeloentje: ja als dat nodig is om zo’n auto te rijden wil ik ook wel meedoen. Helaasch is het net andersom en heb je zo’n auto nodig om mee te rijden.
@peug206: Die vrijmibo hakt erin of niet?
@mikkeloentje: gisteravond zijn we niet gestopt?
@kuyl: je kan het ook omdraaien, misschien is het ook oorspronkelijk een ritje met je vriendjes geweest, maar al het gepeupel komt er nu op af..
@lekkaah: als ze het wereld kundig maken doen ze het voor de spottertjes.
@kuyl: een gt3 rs stelt dan ook niets voor, gewoon de zoveelste keer maar met spoiler deze keer
@kuyl: grappig dat het einde van jouw verhaal nou juist hetgeen is wat er tijdens zo’n rally gebeurt. Mooiste wegen en restaurantjes met verschillende teams. Misschien moet je meer info inwinnen voordat je wat zegt of gewoon je jaloezie voor je houden.
@kuyl: Misschien omdat het leuk is? gezellig met vrienden een leuke tijd hebben? het is 4 avonden feest! 5 dagen rijden! ( en een tering eind terugrijden ) Maar misschien moet jezelf een keer meedoen dan kun daarna bepalen of het echt niets is….
@kuyl: Dat is juist de reden waarom je aan zoiets meedoet. Lekker met een groep touren door Europa, leuke wegen pakken, verhalen vertellen aan tafel en ’s nachts de club in. Via zo’n evenement kun je veel meer voor elkaar krijgen dan in je eentje met je vriendin. De publiciteit is om naamsbekendheid te krijgen en zodoende meer deelnemers aan te trekken
@kuyl: Ik had het wel geweten. Lekker alleen of met een goede vriend of je wederhelft. Via de mooiste weggetjes naar Spa, door naar de ring en eindigen bij Paul Ricard. Lokale restaurantjes meepakken en mensen spreken.

Jij snapt het ! opgeblazen clubje is het. streetgasm ‘familly’ noemt hij zn klanten, maar dat kost je dan wel ff duizenden euros
Nu wil ik geen taal nazi zijn, maar de topic titel doet pijn aan mijn ogen ?
Wat leuk voor die lui ..
Gun het ze van harte ..
Ach ja SG2K..

Ik weet nog 6 jaar geleden dat het deelnemersveld bestond uit met name supra’s, skylines, evo’s en scooby’s. Iets wat 1 vd organisatoren destijds had, ik meen een supra en toen een R34 GTR Nür. Toen was Streetgasm2000 een soort vriendengroep, of zoals zij het toen zeiden; a way of life.

Jammer dat je dan na 5 edities hoort dat die mensen die vanaf dag 1 Streetgasm hebben gesupport, nu niet meer welkom zijn omdat de wagens waarin zij rijden niet bijzonder of supercar waardig genoeg zijn. Iets met naast je schoenen gaan lopen noemt men dat.
@ghost:

6 jaar geleden mocht ik van diezelfde lui niet meedoen met mijn Civic 1.4 tec i tec ..

Terecht dat ze eruit geflikkerd zijn dus ..
@ghost: inderdaad, StreetGasm doet me altijd een beetje denken aan de mannen die geld op niet verklaarbare wijze verdienen en daarvan een M5 of R8 kopen, waarbij de The Challenge het echt om een paar rijken gaat met chronisch aandacht te kort en vele zo gek als een deur zijn. Tot slot de Gumball3000, voornamelijk gereden door rappers, afgeschreven artiesten of zonen met succesvolle vaders.. maar goed, als ik het geld had lijkt het me toch ook wel lachen!
@ghost: das achterbaks inderdaad. Want die echt rijken doen echt niet ieder jaar mee. Gumball is ook vergane glorie.
@ghost: hahahah precies. En na die tijd ging het er vooral om, (nog steeds) wie er 500 of meer durft te betalen voor een fles walgelijke champagne maar vooral : ermee gezien worden. Want dan tel je mee en ben je succesvol. hahahahaha sukkellllsssssss
Ohja en @autoblog: morgen gaat youtubert Seb Delannay zijn Lotus Elise inleveren bij VanderKooi in Houten om 13:00. Zijn YouTube vrienden Archie Hamilton en die andere komen ook mee, misschien ook leuk voor de spotters en autofans
@ghost: ik word oud. Wtf zijn dat…
@john4545: inderdaad, wie wil er nu geen auto vol met bommen!
I’m in team kybeau
Porsche panamera
Leuk hoor. Zullen de Nederlandse tankstations blij mee zijn. Of in ieder geval een aantal
Ook echt in Amsterdam.

Ten eerste bestaat er meer in Nederland dan die stad.
Ten tweede is die stad een ramp om doorheen te rijden met de auto. Ik hoop voor de deelnemers dat ze bij de RAI starten en meteen de ring op duiken om weg te wezen.
@gulli:

Als ze nu gewoon zeggen dat ze allemaal homofiel zijn ..

Dan mogen ze gewoon de hele stad misbruiken met subsidie en krijgen ze benzine geld mee voor onderweg ..
Altijd leuk om te zien, die onhandige en onnodig lage auto;s die over de verkeersdrempels in Amsterdam gaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).