Gallery: Aston Martin parade in Londen

Auteur: , 9 Reacties

In Groot-Brittannië hebben ze wel iets met rare gewoontes en bijzondere tradities. De zogenaamde Lord Mayor's Show past daar perfect tussen. Dit jaar was Aston Martin uitgenodigd om het festijn op te fleuren met wat mooie auto's.

Elk jaar reist de “Lord Mayor of London” af van The City naar de Royal Courts of Justice om trouw te zweren aan het koningshuis. Je zou het wellicht nog het beste kunnen omschrijven als een soort van carnavalsoptocht.

Dit jaar was het 100-jarige Aston Martin door de organisatie uitgenodigd om langs te komen. En dat deden ze met zes auto’s. Een Vanquish met Union Jack wrap, 2x Rapide S, Vanquish Volante, DB9 en nog een Vanquish Coupe.

Foto’s van het evenement kan je hieronder bekijken.9 reacties

Wit en rood aub.
Wat een hoop verschillende modellen zeg…
@rob68: Strikt genomen 4 modellen: Vantage, Rapide, DB9 en Vanquish (en dan de variaties).
Ferrari heeft ook 4 modellen: FF, F12, California, 458. Porsche heeft er 5: 911, Cayman, Boxster, Cayenne en Panamera. Wat is je punt?
@trigger565: Het feit dat je op mijn comment reageert betekent dat je mijn “punt” wel door hebt.
@rob68: ik dacht dat je de onderliggende boodschap van mijn bericht dan ook wel zou doorhebben, zijnde dat je comment wat meer onderbouwing behoeft
De union jack vanquish is coooool!’
@lambo4all: Wow, echt wel! Heel begerenswaardig!
@hamerhaai: toch moet ik toegeven, ik moest 3x kijken voordat ik doorhad dat het geen vantage was op de bovenstaande foto.. (Zegt iemand die alle audi’s uit elkaar kan houden)
Fordjes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).