Autobedrijf dreigt om naaktfoto’s van klager online te zetten

Auteur: , 38 Reacties

Is ook een manier om met kritiek om te gaan...

Jeff heeft naaktfoto's van je

Hier volgt een waarschuwing. Als jij niet wil dat er naaktfoto’s van je online verschijnen, zorg dan dat je geen zaken doet met het Amerikaanse autobedrijf Jeff Smith Chevrolet in Georgia. Of plaats in elk geval alleen recensies met vlindertjes, hartjes en bloemetjes online, want als je dat niet doet, dan pakken ze je.

Daar kan een Amerikaans echtpaar over meepraten. Ze ruilden hun twee auto’s in bij Jeff voor twee nieuwe Chevy’s. het waren twee showroom-modelletjes met stoffen bekleding, maar de kopers hadden liever leer. Geen probleem, Jeff Smith en zijn werknemers zouden dat varkentje wel even wassen en de auto’s met hun dierenhuiden stoelen afleveren. Geen onoverkomelijke kwestie, zou je denken. Maar daar ga je al mis.

Het autobedrijf weigerde ineens om de stoelen opnieuw te bekleden, omdat een van de ingeruilde auto’s niet genoeg had opgeleverd toen die werd doorgeschoven naar de handel. Beetje raar verhaal, en dat liet de vrouwelijke helft van dat echtpaar ook weten op de sociale media. En dat heeft ze geweten.

Allereerst weigerde de dealer nog maar iets te doen, totdat de slechte recensie van het internet was verdwenen. De vrouw weigerde dat en toen kwam het grove geschut tevoorschijn. De dealer zei dat hij foto’s had van de man en de vrouw, gekleed in niets meer dan Chanel No. 5, in een compromitterende pose. Aangezien de vrouw als leerkracht op een basisschool werkt, kwam die bedreiging extra hard aan, want dit zou het einde van de carrière van de vrouw betekenen.

As we speak is er een rechtszaak aan de gang tussen de twee partijen, hoe die afloopt weten we nog niet. Maar als we de uitslag (of de naaktfoto’s) hebben, melden we ons direct weer.

Dus, jongens en meisjes, laat dit een goede les zijn; nooit iets slechts zeggen over autobedrijf Jeff Smith uit Georgia USA. Het kan je zomaar op gênante momenten komen te staan.38 reacties

Laat die vrouw maar zien
America, fuck yeah
@dunhozzie: fuck no…
@dunhozzie: Ze zal wel 178 kg wegen en hij 212 kg dat wil je niet zien :)
@riri:

Jurk + kopvod en het plaatje klopt helemaal ..
Nu rest er mij de vraag, hoe in godsnaam is hij aan die foto’s gekomen? Via een privé-detective ofzo?
@misterdrogba: Dat vraag ik mij dus ook af. Goeie over die privé-detective, dat is inderdaad een bekend fenomeen in the US of A.

Andere optie is dat het een kinky stelletje is dat actief is (geweest) bij praktijken zoals Fun4two. Maargoed, als lerares zijnde niet zo handig…
@misterdrogba: kan in de auto hebben gelegen die ze hebben ingeleverd.
@misterdrogba: swingers club
Van een mug een olifant maken en in het proces je eigen ruiten ingooien..lekker gedaan kerel
Yeah! Make America Great again…
@potjak: Great, big mooie woorden om iemand niet dik te noemen :)
Lekker gladde autohandelaar…

Je eerst helemaal uitkleden en wee je gebeente als je nog een keer over de dam durft te komen om je beklag te doen.
@moveyourmind: dat uitkleden hadden ze zelf blijkbaar al gedaan ;)
Volgensmij moeten we meer de kant van de Chevrolet dealer horen om hier een duidelijker oordeel over te kunnen vellen.
@jazzzo28: Een (bloot-)plaatje zegt meer dan duizend woorden…
@jazzzo28: Ook al is het verhaal iets anders dan we van de ene kant horen, dan heb je toch nog steeds het recht een review online te zetten als consument?
Alleen in Amerika.
Sorry to be een taalnazi, maar ‘dreigen om’?
Let’s make Jeff Smith great again!
Dat is een omgekeerde familie Flodder actie.
Just grab her by the pussy. Women want that…
Kijk het laagste IQ wat ooit gemeten is weer eens lekker naar Amerika wijzen simpele zielen! Alsof er in Nederland geen seksfilmpjes online zijn verschenen. Chantal uit Werkendam (waar Peter R.de Vries ook nog bij geholpen heeft) is door een grote hel gegaan dat dit verhaal, maar ja probeer dat maar eens uit te leggen aan het laagste IQ ter wereld.
@musclecar: zou je het nog een keer willen proberen, maar dan mét leestekens? Wellicht begrijp ik dan iets van je tekst. B.v.b.d.
@ptothem:

Ach .. jij bent maar een Nederlandertje ..
“Begrijpen” is voor jou totaal niet relevant ..
@ptothem: Ik heb inderdaad 2 woorden fout geschreven. Leestekens probleem vind ik wel meevallen. Grote had grotere moeten zijn. En “dat dit verhaal” had natuurlijk “dan dit verhaal” moeten zijn. Mijn excuses hiervoor!!!
@musclecar: Volgens mij haal jij dingen door elkaar, tenminste als ik het verhaal zo begrijp, dat er in dit verhaal nog geen filmpjes zijn geplaatst en bij Chantal wel, wel een heel verschil.
Dat echtpaar probeert het te voorkomen en Chantal probeert de schade te verhalen en de dader van het plaatsen te achterhalen. lijkt mij een wereld van verschil.

OT: Zelf een detective inhuren en foto’s van de eigenaar en diens vrouw maken, eventueel van medewerkers en zo, dus met gelijke munt terugbetalen. Of gewoon het risico nemen en als hij de foto’s toch plaatst, hem aanklagen, tot dat er niets meer overblijft van zijn bedrijf en gezin.
Bam, in your face!
@orichy: Ik haal niets door elkaar, het gaat mij erom dat hier mensen op een zielige manier naar Amerika zitten te wijzen, doen alsof dit soort dingen alleen maar in Amerika plaatsvinden. En alsof iedere Amerikaan dit doet, en dat het daardoor een symbool van Amerika zou zijn, wat dus onzin is. Ik heb de zaak van Chantal niet aangehaald om te vergelijken, want ik weet weldegelijk dat er inderdaad verschillen zijn. Maar om aan te geven dat er in Nederland ook walgelijke dingen gebeuren.
Honestly, that guy is a *****, that’s what he is. I think i’m going to hit someone.
Of zoals Holleeder ooit zei tegen zijn zus: “Ik dreig niet, ik waarschuw gewoon voor de dingen waar je voor uit moet kijken”.
@ghost: Ga je dat op papier zetten ?!
Weet iemand waar Georgia ligt ??
Gewoon dat je dat uit je hoofd weet ..

Als Nederlandertje zijnde ..
@lincoln: wat bedoel je hier precies mee?
@c63:

Je snapt de bedoeling van een vraag niet ??
Dan wordt topografie nog een hele opgave voor je knul ..
@lincoln: Zonder opzoeken, volgens mij zuid oost in de VS, net boven Florida.
Maar de meesten weten dit niet en is eigenlijk ook niet erg, want waarom zou je alle staten van de VS weten te liggen, ik denk dat het overgrote deel heel diep moet nadenken, om tot 10-20 staten te komen, denk je ook niet, laat staan de plek waar ze liggen?
Misschien dat de plek wel wat zegt over de mentaliteit, van veel Amerikanen in die staat.
-edit: nutteloze bijdrage-
Wat ik me dan nog het meest afvraag is op welk platform en met wat voor account hij van plan was t te gaan uploaden. Als hij het vrolijk onder “Jeff Smith Chevrolet” upload, bewijs genoeg. Waarschijnlijk gaat hij iets van een alt account aanmaken dan met de meest random naam.
Hij had het over een kutfoto op internet zetten en bij haar gingen meteen onterecht de stoppen eruit

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).