Autoblog uitzending gemist: Top Gear S21E05

Auteur: , 33 Reacties

Nog net op tijd voor de lunch!

Aaron Paul bij Top Gear op de bank

Vlak voordat het geweld uit Genève losbarst kan je nog net even je wekelijkse shot Top Gear fixen, precies op tijd voor de lunch bovendien.

In de vijfde aflevering van het seizoen scheurt Hammond in de Porsche 918 Spyder, worden twee Duitse hete hatches vergeleken, en neemt Aaron Paul plaats in een Opel Astra. Bitch.

Video op Straatvuur, of op de torrent via Final Gear! Trouwens, het lijkt echt 24/7 te regenen in Engeland. Wat een treurnis..33 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Porsche 918 Spyder zag er wel heel strak uit hoor! In mijn mening zo veel mooier dan een P1, clean and smooth design!
@Fidenza: Ik vind het design niks, eigenlijk. De verhoudingen lijken wat raar, en die ingevallen koplampen vind ik al helemaal niks. Vind hem nog niet half zo mooi als een Carrera GT, of een P1 :) Maar smaken verschillen, uiteraard.
Jezus wat was die “star” in a reasonably priced car arrogant zeg! Verder wel een leuke uitzending, alleen jammer dat de rondes van de P1 en 918 nog niet werden laten zien.
@matje140: “”star”” zegtie.. Die star is wel een van de beste nieuwe acteurs die er zijn… Ken je hem uberhaupt wel?
@exotic: ja, ik ken hem en dat hij nou toevallig een goed personage in een goede serie speelt zegt niets over hem zelf, ik vind hem gewoon heel arrogant overkomen!
@matje140: 15 en gelijk connecties met Aaron Paul.

Doe je goed jochie!
@exotic: wauw, echt hilarisch hoor! Of je bent echt heel dom, of je hebt zojuist de slechtste grap ooit geschreven, bravo!
@exotic: Zo’n optreden bij Top Gear is onderdeel van de promotiecampagne van zijn nieuwe film, en dan moet zo’n acteur natuurlijk wel een beetje sympathiek/gezellig/spontaan overkomen. En dan met name om ‘nieuw’ publiek naar de bioscoop te trekken, zijn trouwe fans gaan toch wel kijken.

Ik had nog nooit van de beste man gehoord, maar afgaande van zijn optreden bij Top Gear krijg ik ook niet echt de aandrang iets van hem te gaan bekijken. En dat staat dan helemaal los van zijn acteerprestaties of de kwaliteit van de film zelf.
@matje140: Arrogant? Hoezo dat? Die gast is super relaxt.. u bent volgens mij nog niet bekend met het fenomeen ‘Breaking Bad’. Deze serie zou je echt moeten zien. Die acteur is echt onwijs goed!
@ardonjr: ik ken de serie wel, maar dat verandert niks aan mijn mening over hem zelf! Dat hij nou toevallig een goeie personage in een goeie serie speelt betekent niet dat hij zelf in real life niet arrogant kan zijn…… (tutoyeren mag best hoor, ik ben pas 15!!!)
@matje140: Hmm.. hij kwam op mij niet echt arrogant over in de show.
@matje140: …en je hebt kennis gemaakt met Aaron Paul. Dit is zijn manier, maar geloof niet dat het opzettelijk arrogant is, beetje zijn lichaamstaal. Ik vond het wel lachen hoe ie reageerde op zaken. Top aflevering wat mij betreft. Beste uit serie tot nu toe.
Merci, gistseravond was ik fysiek niet in staat om te kijken.. Best uitkateren zo
Het maakt niet uit hoeveel sneller een Porsche 918 is dan de McLaren P1.. Ik ben verliefd op de P1. Daar gaat geen Porsche of Ferrari verandering in brengen.
@ardonjr: Ik op allebij :/
@jensgib: Ik op alle drie :)
@kapiteinaudi: Maar wie vind je dan het allerleukst. Jeremy, Richard of James?
@ardonjr:die porsche is niet mooi maar dat normale interieur en het dakje wat eruit kon Was wel een gigantische plus voor mij. De P1 is snel en.mooi. Ik ben benieuwd naar de dubbeltest. En liefst nog de laffe arie erbij.
@rolov: Alsof wij ooit die auto’s zouden kunnen rijden. Ik in ieder geval niet. Dus dan moet het ding gewoon mooi zijn en boeit snelheid me vrij weinig. Ik heb liever een poster van de P1 boven mijn bed dan een 918. Al denk ik dat mijn vriendin liever gewoon geen posters boven het bed heeft. :P
Wat is die Aaron Paul vol van zichzelf zeg!
@batman: Dat lachje ook van die vent, zo slecht dat ik er om moest lachen. Muah Muah Muah
@JamesBond007: Helemaal mee eens, ik heb me ook verschrikkelijk zitten ergeren aan dat lachje, zo gemaakt, zo Amerikaans.
@Die-Bolle14: Hoe kan je ook gewoon spontaan zo nep lachen. Kan me dat gewoon echt niet voorstellen. Ja of hij lacht echt gewoon als een imbeciel.
Maar eens even snel kijken dit, Bitch!
Het was toch wel een beetje een teleurstelling, want toen de P1 aan bod kwam zeiden ze dat Richard later de 918 zou testen en dan ook de laptimes gedaan werden. Dat ze dan ineens zeggen dat die twee pas rond juni/juli de baan op gaan vind ik wel jammer. Maar goed, rond juni/juli heb je af en toe eens een droge dag in de UK dus dat kan de laptime alleen maar ten goede komen.
Viel me tegen dat er slechts kort en nogal moeilijk ‘bitch’ over zijn lippen kwam tijdens zijn ronde. Ik had toch iets meer hartgrondigs en overtuigender verwacht (en gehoopt). Maar misschien is dat tijdens de opnamen wel gebeurd, maar niet in de uitzending gekomen.
barchetta via Android app
Take the third reich!
@barchetta: i said a glass of juice, not gas the Jews
Bepaald geen BMW reclame…
Jezza op een fiets, en hij kan nog fietsen ook! Nooit verwacht…
Zit ‘em nu te bekijken. Tijdens het nieuws staat er achter Clarkson een bloedmooi meisje en achter May staat een man met het meest idiote hoofd dat ik in maanden heb gezien.

Fascinerend.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).