Autoblog video: autoshow Geneve 2014 (deel 3)

Auteur: , 8 Reacties

Tijd voor een nieuwe portie videovoer uit Geneve, hier is deel 3.

Je weet zelf

Waarin we onder andere de Audi TT Quattro Concept wat aandacht geven, zoals je hierboven kan zien. Maar uiteraard nog veel meer: KLIK!8 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
De montage is wat slordig vandaag. Tijdens het C4 Cactus gedeelte was de verspreking van Wouter in het begin er niet afgeknipt en was het interieur tijdens dat segment van de C1.

Ben wel altijd blij met de coverage van de beurzen!
@lemster: Dat is ook een stukje autoblog, stukkie informeler…
AB, fijn dat de kwaliteit van de geüploade vid’s beter is dan de afgelopen paar reviews. Weliswaar nog geen HD maar dat komt nog wel een keer. Keep up the good work!
Erg leuk om te zien altijd die verslagen! En ik had niet verwacht dat ik dat ooit zou zeggen, maar ik vind die witte TT gewoon een erg gave auto! (ja ik meen het nog serieus ook, vreemd…)
@bastiaangt niets erg aan dat je hem mooi vindt,ik vind hem prachtig!
Wat blijft dat toch een gave wagen.. Die RS2. (Al ziet die TT concept er zo ook wel gaaf uit)
Leuk video’s! Doen jullie goed!

De auto’s zelf vind ik allemaal wat minder.. Het mag wel wat stoerder. Ik begrijp sowieso niet, dat een auto die energiezuinig is, er uit zien als een opgedroogde kut..
Kei cool en prachtige wagen evenals de standaard versie. Zeker een succes gezien de motoren gericht zijn op dagelijks gebruik en dus binnen budget van velen zal vallen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).