Auw: je Lamborghini Murciélago SV al na twee dagen crashen

Auteur: , 24 Reacties

Ergens op de wereld heeft een supercareigenaar nu een ontzettende k*tweek.

We hebben weer iemand die zijn SuperVeloce wist te transformeren in een SchadeVeloce. De eigenaar van deze LP670-4 SuperVeloce, waarvan er slechts 42 stuks zijn geleverd in de Verenigde Staten, heeft niet lang van zijn Italiaanse furie kunnen genieten. Hij had hem namelijk pas twee dagen in bezit voordat hij hem woensdagochtend in alle vroegte om een telefoonpaal vouwde op een boulevard in Los Angeles.

Dit lijkt ons een gevalletje niet om kunnen gaan met 670 pk, 660 Nm en een top van 342 km/u. Maar de onfortuinlijke eigenaar houdt het erop dat hij moest uitwijken voor een dier, waarna hij het koolstofvezel van zijn Lambo tegen een paal liet kletteren.

Voor wie wil weten hoe de auto er in betere tijden uit zag: hij staat nog op de site van het autobedrijf dat hem verkocht. Toen nog zonder spoiler en SV-bestickering. FOTO’S.

Met dank aan Dennis voor de tip!24 reacties

Extra zonde, zijn slechts vijf handgeschakelde LP670’s gemaakt als we dit topic mogen geloven:
http://www.ferrarichat.com/forum/lamborghinichat-com-sponsored-lamborghini-houston/324007-lp670-4-sv-manual-gearshift.html
@emacee: Dus de overige 4 eigenaren zitten nu te duimen dat hij total loss is? Klinkt hun vast als muziek in de oren. ”ik ben 1 van de 4 gelukkige”.
Doodzonde, nu maar snel opknappen. Meteen een goeie reden om deze in de juiste kleur te spuiten. SV oranje natuurlijk!

Maar een handbak? Ik dacht dat de SV alleen als automaat geleverd was?
Ik vind ‘m zonder spoiler en zonder bestickering toch mooier.Zonder schade trouwens ook.
NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE!!!!!!!!!! Dit is 1 van de 6 6-speed SV’s. 1 van de 3 in de VS!
@larsyboy1997: Ik ben er net achter gekomen dat dit NIET de auto van Cats Exotics is. Dit is namelijk een Canadese LP670 en dus NIET de 6-speed manual. Thank god, maar nog steeds zonde!!
@larsyboy1997: Ik ben er net achtergekomen dat je nogal van hoofdletters houdt. Wat een educatieve dag.
Een sv met handbak, en zonder stickers? Niet gewoon een verbouwde lp640 oid?
Ja.. nou.. das onhandig van meneer. Kost vast een goede duit om te laten repareren, maar kan me niet voorstellen dat ie dat niet laat doen.
Het uitwijken voor een dier excuus doet het erg goed onder de supercar crashers. Het moeten wel enorme dierenvrienden zijn als ze hun auto liever om een paal heen vouwen dan dat ze Bambi pijn doen. Of is dit dé manier om een boete/ arrestatie wegens roekeloos rijgedrag te ontlopen en geen al te groot gezeik met de verzekeringsmaatschappij te krijgen?…
@clioracing: Welk dier groter dan een muis loopt er nou rond op een boulevard in Los Angeles?
@berlinetta: De muizen in LA moet je niet onderschatten. Ik heb Mickey Mouse een keer op Hollywood Boulevard zien rondlopen. Die was best uit de kluiten gewassen en kan een behoorlijke schade aanrichten als je die aanrijdt;)
@clioracing: Haha touché.
Vind de SV zonder spoiler wel heel erg lelijk, en die witte kleur maakt het alleen maar erger, geef de SV een oranje lak met een dikke SV spoiler erop en dan is hij perfect
Amerika en handbakken… tsja…
Auto kopen bij Cats Exotics en uitwijken voor een dier ?
Ja Ja…

Dood en dood zonde van deze dikste lambo. Ziet er gelukkig nog repareerbaar uit.
In mijn ogen nog een toffere wagen dan de Aventador, maar dan wel met die belachelijk grote spoiler er op.
Daarom altijd even op cursus als je een nieuwe supercar hebt aangeschaft. Snap niet dat die mensen dat niet doen. Gewoon een dag een instructeur/coureur inhuren om je te laten wennen aan zoveel power en de handling van de auto.
Trouwens, voor dieren hooguit remmen als dat kan, of eventueel uitwijken als dat mogelijk is. Anders er gewoon overheen.
@ricardo Dit is niet de LP670 van Cats Exotics, maar een Canadese LP670 verkocht in Zuid California. Dit is dus NIET de 6-speed manual.

“Nope it is not. This car is a Canadian car that was recently sold in South Cali” woorden van Roy Cats
@larsyboy1997: Gelukkig, zou anders wel erg zonde zijn, niet dat het nu niet jammer is natuurlijk.
Hij was zo mooi uitgevoerd
Zonde, zonde,zonde
Het verschil tussen hem en de gewone medemens is. Als wij onze auto kapot hebben hebben we een probleem. Deze man heeft er waarschijnlijk nog een stuk of 10 weliswaar geen sv.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).