BBC-presentatrice met dood bedreigd door Top Gear-‘fans’

Auteur: , 37 Reacties

En dat is twee. Want alleen dreigen omroepdirecteur Tony Hall een kopje kleiner te maken was niet voldoende, ook presentatrice Sue Perkins moet er volgens sommigen aan. Top Gear maakt meer kapot dan je lief is?

Sue Perkins

Nee, er zijn gewoon te veel mensen met een steekje los die eerst iets roepen en daarna eens gaan nadenken, lijkt ons zo. Maar wat heeft mevrouw Perkins precies gedaan om zich de heftige WOEDE van bloeddorstige Top Gear-kijkers op de hals te halen? Heeft ze soms een zure feministische column geschreven? Jeremy Clarkson in zijn kroonjuwelen geschopt wellicht? De fik in de Top Gear-studio’s gezet?

Niets van dat alles: haar fout was dat ze de voornaamste kandidaat zou zijn om Jezza op te volgen, en geen enkele doorgewinterde petrolhead-met-piemel accepteert dat Zijn plaats wordt ingenomen door een schepsel behept met x-chromosomen. Of zoiets, wij kunnen de gedachtenkronkels van bepaalde mensen ook niet zo goed volgen.

Philip Glenister

Hoe dan ook, alle commotie is voor niks, want Perkins – op de Beeb alom bekend als taartenbakmevrouw bij Heel Engeland Bakt The Great British Bakeoff (en af en toe bij Stephen Fry’s QI) – liet al weten net zoals Chris Evans helemaal geen trek te hebben in een presenteerklus voor Top Gear. Die houdt het dus lekker bij creampie’s en aanverwanten.

Desalniettemin heeft ze d’r Twitter er even aangegeven tot de gemoederen weer enigszins bedaren. Bovendien weet iedereen die bovenop het nieuws zit dat Philip Glenister – die bij de Britse commerciëlen For the Love of Cars prestenteert – sinds afgelopen weekend als voornaamste naam rondzoemt om de TG-presenteerklus op te pakken.

Zo, u bent weer bij. Benieuwd wie er allemaal nog meer met de (virtuele) scherpe kant van het kromzwaard der radicale Top Gear-afficionado’s kennis mogen maken…

Foto: Sue Perkins bij Jonathan Ross op de bank.37 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Het is toch nu al zeker dat ze naar een andere zender gaan? Dan heeft dit wijnig zin
@pudi: wijnig…..Rode of witte?
@norge: Booschjoeleh!
@pomoek: Nee, sssssjahrrrrdonneeee
@norge: dit is geen wijnblog!
@pudi: Dat de presentatoren naar een andere zender gaan hoeft niet te betekenen dat het programma bij de BBC weggaat. Had Clarkson zijn aandelen maar niet moeten verkopen.

Overigens moeten we hier Glenister kennen van minstens 6 jaar de serie Hustle. Type jongen van de gestampte pot.
@pudi: zou zeggen drink er nog eentje pudi..!
@pudi: Rood of witte?
@pudi: neem dr ook even een ei bij!
Heft wel iets met auto’s gedaan

https://www.youtube.com/watch?v=LSviBsk_HPc
Zeker dezelfde mensen die denken dat het einde van TG het einde van planeet aarde is.

Hun perfecte presentator is dus een agressieve racist, rare lui.
I see what you did there Smoke! ;)
creampie’s ……Whoehahaha :)
@norge: Waar haalt ze de creme vandaan dan? uit een potje?
@postzegel: In ieder geval niet uit jouw “tube”…?
@e1000bmw523i: zonder vraagteken.
@e1000bmw523i: inderdaad. Zeker niet. :-)
@norge: Dacht jij ook aan iets anders dan Cream Pie……? ;)
@e1000bmw523i: Euh, ja…
@norge: Wat is daar grappig aan dan?

Heb je een paar foto’s… ?
@Esprit_de_Flandre: En internet vol.. :)
@Esprit_de_Flandre: ga maar googlen… ;)
@norge: denk dat mevrouw Perkins daar geen verstand van heeft, die hangt nl. de leer van Sappho aan…
Hoelang gaat dit topgear gedoe nog duren?
@luxaeterna: tot JC dood is denk ik. Of als hij toch nog presentator wordt van TG.
@philipf: JC zal wederop staan uit den dood!
@pomoek: @philipf: beiden fout. JC is onsterfelijk.
hmm de vervanging van JC, hebben James en Richard al een officiële uitspraak gedaan?
Het heet toch Top Gear en niet Pot Gear?

Haar hoofd riekt naar de de lesbo-humor ellende die Ellen Degeneres in de USA ook over kijkers uitstort. Verder is Vicky Butler Henderson de enige vrouw die nog een beetje normaal over auto’s kan praten, maar alsnog 100% liever een man. Waarom? Mannen zijn beter.
http://static.autoblog.nl/images/wp2015/triggered.jpg
Die lesbosneer is wat overbodig. Niet iedereen die er wat Tomboy’ish uitziet eet meteen tapijt. OK, zij wel blijkbaar, maar toch…
@sir_smokalot: Hahaha, “Eet meteen tapijt”
@multizuiger: Klinkt nogal homofoob voor iemand die zich een Multizuiger noemt vind je niet?
Met de supersizers over eten door alle eeuwen heen had ze best wel een leuk programma maar top gear door deze dame? Eh.. Neu.
Wat zijn het ook een helden hè, die JC fans. Allemaal fijnbesnaarde, netjes opgevoede types, net zoals Clarkson zelf. Dus als je het ergens niet mee eens bent, is geweld de oplossing.
Philip Glenister is een geweldige acteur. Vooral zijn rol als horkerige, vloekende, scheldende, kettingrokende en permanent whiskey zuipende DCI Gene Hunt in de tv serie “Life on Mars” en de spin-off “Ashes to Ashes” is legendarisch. In die laatste serie reed hij rond in een rode Audi (Ur-)Quattro waarin hij prachtig gooi- en smijtwerk liet zien (oké, sommigen noemen het lomp rijgedrag).

Ik had nooit aan hem gedacht, maar als ik er eens goed over nadenk, dan zou hij wel eens een heel goede vervanger voor JC kunnen zijn.

Wie ze bij de ‘Beeb’ misschien nog eens zouden kunnen benaderen, is presentatrice Suzi Perry, zie bij de BBC vroeger al de MotoGP en nu ook al weer jaren de Formule 1 presenteert. Zij biechtte vorig jaar op ooit, voorafgaande aan de doorstart met JC, JM & RM, het aanbod om Top Gear te komen presenteren, te hebben afgewezen…
Haha goede tekst!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).