Belgische M3-malloot slaat weer toe. Rijdt als een aso

Auteur: , 104 Reacties

Het ietwat gehaaste sujet dat vorig jaar ophef veroorzaakte door in zijn M3 (E92) medeweggebruikers te terroriseren op de Belgische snelwegen lijkt opnieuw te hebben toegeslagen.

Belgische M3-malloot slaat weer toe. Rijdt opnieuw aso

De Belg Curd V. (49) uit Sint-Genesius-Rode kreeg flink wat dashcamroem toen eind vorig jaar werd vastgelegd hoe hij rechts inhaalde en zijn achterligger vervolgens tot drie keer toe een brakecheck gaf. Een internet-manhunt op de asomobilist in de BMW volgde, gevolgd door een oproep van de politie aan getuigen om zich te melden. Niet zonder succes.

De bewuste wegpiraat, die al 12 keer eerder veroordeeld om de meest uiteenlopende delicten, hoorde later een straf van 26 maanden tegen zich eisen. Niet vanwege het asociale rijgedrag, maar omdat hij een fotograaf zou hebben aangevallen.

Als we de dashcamfilmer van het meest recente incident moeten geloven, heeft Curd er weinig van geleerd. Althans, als hij degene is die achter het stuur zat. Een man uit Lanaken filmde vorige week vrijdag omstreeks 06:30 uur hoe een BMW M3 “met hetzelfde kenteken” op de E314 bij Aarschot door het verkeer zigzagt, en zich op een tweebaansweg tussen een busje en een auto propt. Om daarna slingerend uit het zicht van de dashcam te verdwijnen. De filmer laat aan het Nieuwsblad weten:

“Toen bleek dat ik dezelfde bestuurder had gezien. De nummerplaat is dezelfde, het gerecht heeft gefaald.”

België, kan deze BMW M3 + eigenaar even achter een hek worden gezet? Dank u.

De videobeelden van de roadrage check je op Autojunk.nl.

Video: M3 wegpiraat strikes again

Met dank aan Wouter voor de tip!104 reacties

Jongens dit is toch niet te geloven… Doet die klojo het opnieuw! Opsluiten die handel.
@spotu2: Het is al de tweede keer dat er beelden van gemaakt zijn. En zoveel dashcams zijn er nog niet in België.
@tristant: ja, dus waarschijnlijk heeft hij ook nog weet ik het hoe vaak de wegpiraat uitgehangen wat niet gefilmd is
@spotu2: opsluiten? Dat kennen ze hier in België jammer genoeg niet.
Eerder zoiets als: “Allee vooruit, 1 dag rijverbod en misschien nog een boete van 50 euro.”
… “Plus een boete van 1.000 euro voor de persoon die de beelden op internet heeft gegooid. Want dat kan uiteraard niet door de beugel.”
@Carreza: Ik ben ook een Belg.
I feel you man. Als je hier overvallen wordt, ga je de bak in als je jezelf verdedigt.
Zullen we met z’n allen alweer eens voor rechtbank spelen en publiekelijk iemand aan de schandpaal nagelen?
Ik keur dit allerminst goed, maar ik vind het bijzonder verontrustend dat alles wat je doet tegenwoordig zonder context of uitleg op het internet wordt gegooid. Dit gaat niet over ‘als je niets verkeerd doet dan zal je niet gepubliceerd worden’. Dit gaat over het recht op verdediging. Er zijn overigens voldoende instanties die hier tegen kunnen optreden zodat wij dat niet moeten doen.
@xowen:
Ik zie hier weinig aan dat te verdedigen valt. Hij rijd als een eikel, punt.
@RazorHead:

Misschien heeft hij wel iemand met een slagaderlijke bloeding op de bijrijdersstoel en wil hij zo snel mogelijk naar de eerste hulp. Onwaarschijnlijk gezien zijn achtergrond, maar het is wel mogelijk.
@Marijn90: Zullen we afspreken dat we niet gaan fantaseren?
@Marijn90:
Dichtsbijzijnde ziekenhuis (UZ Leuven) is de andere kant op…
Twee keer op hetzelfde stukje asphalt, hardleerse jongen…
@Marijn90: Zou het dan niet beter zijn om gewoon of de ambulance te bellen of over de vluchtstrook te gaan rijden? Als je zo gaat slingeren terwijl er iemand naast je zit met een slagaderlijke bloeding.. dan help je die persoon daar echt niet mee.

OT: De beste man rijdt zichzelf vast nog een keer tegen een boom omhoog of komt gewoon de verkeerde tegen op de weg.
@ardonjr:

Of nog erger…hij rijd een keer iemand anders uit het leven en komt er zelf redelijk ongeschonden vanaf!!!
@Marijn90: echt ongelooflijk, ooit gehoord van Ambulance bellen ? Ooit over nagedacht dat er misschien wel meerdere mensen naar het ziekenhuis moeten omdat jij ambulance piloot wil spelen zonder zwaailicht ?
Het niveau van mensen is af en toe om te huilen of en laten we dat dan maar hopen want dan is er nog redding mogelijk de leeftijd vooral een probleem is
@marijn90: ambulance ?
@marijn90: Dan ken die ook over de vlucht strook rijden!
@xowen:

Als dit dezelfde persoon betreft, dan hebben de “voldoende instanties” in mijn ogen gefaald.
Als dan ook nog blijkt dat deze persoon voor mishandeling heeft gezeten..

Gevaar in het verkeer en voor de medemens..Publiekelijk aan de schandpaal? Nee, bijwerken met de harde hand, dan leert hij het wel af. Idioot dat het is.
@pajero:
Ik denk dat het wereldwijd is geweten dat het Belgisch rechtssysteem hard faalt.
Alleen al wat er deze maand is gebeurd is te gek voor woorden.
Moordenaar van je beste vriend tegenkomen op straat die normaal 18 jaar in de bak zit. “Hij had vrijaf gekregen voor wat te regelen”
http://www.hln.be/hln/nl/922/Nieuws/article/detail/1982437/2014/08/07/Slachtoffer-botst-op-moordenaar-met-verlof.dhtml

Allemaal normaal in dat kutland
@RazorHead:
“Slachtoffer botst op moordenaar”
Dan heeft die moordenaar z’n werk niet goed gedaan. Want een beetje moordslachtoffer ligt onder de zoden.
@Hubert: De moordenaar heeft zijn beste vriend en hem neergestoken. Hij heeft het overleefd, zijn vriend niet.
@RazorHead: kutland, kutland.. vindt je dat zelf er ook niet wat overgaan? -=edit: knip=-
@xowen: ik zie niet echt wat je met verdedigen bedoelt. Deze man rijdt als een asociale malloot en leert niet van zijn fouten, en hij is ook nog gevaarlijk. Opsluiten dus….
@xowen: +1000.

Het is niet aan ons om een straf te verzinnen. Daarvoor zijn rechters… en dat is maar goed ook als ik die reacties altijd lees bij dit soort gevallen die toevallig in de publiciteit komen.
@reistje: Soms moet je een handje helpen en openbaar laten merken, dat zulke mensen niet in onze maatschappij thuis horen, of mag dat ook niet?!?!

De kleuter zijn auto, rijbewijs afnemen en aanhouden en veroordelen voor poging tot doodslag. Dit is de ergste vorm van verkeersovertredingen die je kunt begaan en dat moet daarom hardhandig aangepakt worden. Meedogeloos, zonder excuus en een derde kans krijgt hij pas over 20 jaar, als hij vrij is en opnieuw mag proberen zijn rijbewijs te halen.
@xowen: In principe mee eens.
Maar als blijkt dat hij twee keer door een dashcam gefilmd is terwijl hij zich als een mongool door het verkeer manoeuvreert, dan zal dat vast vaker gebeuren, want veel dashcams zie je nog niet. (zie ook voorbeeld hieronder van een ander die is gebrake checkt door dezelfde).
Naar mijn mening verlies je dan elke vorm van recht op privacy. Tenslotte onderneemt hij zelf het risico gefilmd te worden met zijn achterlijke gedrag op de openbare weg.

Dat neemt niet weg dat niemand hiermee het recht in eigen handen moet nemen om deze meneer te ‘straffen’.
@xowen: Het zal wel door zijn moeilijke jeugd komen, hou toch op man, moraalridder!
Ik snap niet goed wat zulke mensen willen bewijzen. Elke debiel kan een gaspedaal induwen tot op de vloer.
Omfg… Ik denk dat hij pas zal stoppen bij een boom..
Dankzij deze zelfde man wil ik ook een dashcam kopen. Ook ik ben slachtoffer van deze idioot. Ook op de E314, in mijn geval iets verderop ter hoogte van Bekkevoort.
@JanC: Vertel?
@proost: Ik haal iemand in, plots uit het niets zit deze auto bijna op de achterbumper. Nadat ik de auto ingehaald had, ga ik opzij en hij schuurt tegen de bumper aan om er maar voorbij te komen. Daarna nog een stuk of 3 brake tests gekregen. Kan je zeggen dat dat geen prettig gevoel is.
@JanC: Ik hoop dat ik ooit zo’n malloot als dit tegenkom terwijl ik in een bedrijfsbusje o.i.d. rijdt, ik zou na 1 brake test gewoon doorrijden of zelfs gas bij geven. Als je zo graag tof wilt doen, rij ik gewoon je M3 in de prak. En daarna kijken of hij buiten de auto ook nog net zo stoer is.
@kubus: Stoer. En dan de controle verliezen van je bedrijfsbusje en daarmee mogelijk een andere onschuldige weggebruiker er ook nog bij betrekken… Je verlaagd je tot een zelfde niveau door zo te reageren.
@reactief: Bedankt. Wat denk je dat er gebeurt als je blijft remmen en er rijdt iemand achter je die dit niet verwacht? En wie van de drie rijdt er dan vrolijk door denk je? Precies.
@kubus: Er zijn genoeg manieren om van zo’n gast af te komen, zonder anderen in gevaar te brengen. Gewoon afstand nemen en houden. Blijft hij door gaan neem je een afslag.
Heb het zelf ook wel eens meegemaakt helaas en de auto’s achter je hebben snel genoeg door dat er iets niet klopt voor ze. Mochten ze toch op je knallen zal dit hooguit gebeuren bij de eerste keer dat zo’n mongool op z’n remmen trapt. Dus dan gaat je verhaal niet op.

Daarnaast denk ik dat je onderbewuste toch de drang zal hebben om op die rem te trappen om een ongeluk te voorkomen. Dat is gewoon een automatisme, bij mij althans wel, ondanks dat ik ook neiging had tot terug willen pakken. Gelukkig kon ik me inhouden.
@JanC: Dat deze persoon zijn rijbewijs nog heeft… Was hij geen diplomaat ofzoiets? Of een persoon van hoog aanzien toch. Triestig..
@proost:
Je hebt echt niet een rijbewijs nodig om je debiel te gedragen in het verkeer.
@Hubert: Niet echt wat ik zei maar kom.
@proost: ??????????
@JanC: Same thing here. Vlak voor de verkeerswisselaar van de E314 in Heverlee. 3 keer heb ik alles mogen toedrukken. Toen reed de man nog met een donkerblauwe BMW Z4 35is.
Hij zit in ieder geval wel zijn richtingaanwijzer aan.. wat een klojo
Maar hij doet nog wel netjes z’n knipperlicht aan,.. Aso
Die brakechecks uit het vorige filmpje vallen niet goed te praten. Blijkbaar had de man toen haast, maar waarom dan op de remmen gaan staan om anderen te irriteren en op te houden?
In dit filmpje kan ik echter weinig ‘kwaad’ ontdekken, hij wurmt zich gewoon creatief door het verkeer heen, geeft netjes richting aan en gaat zover ik kan zien meer als een kalf in de ankers. Zolang iemand de doorstroming niet hindert mag hij van mij blazen wat hij wil, heb een veel grotere hekel aan vrachtverkeer wat links rijdt. Dat is namelijk wel te nadele van de doorstroming en snelheid van al het verkeer erachter. Maar komt dit verkeer nu later thuis omdat ze zijn ingehaald door een M3? Het antwoord is nee, dus boeien…
@alcantara: Nee, misschien niet later, maar wel vol irritatie en frustratie en die moet er een keer uit.

Als jij dit niet zo erg vindt, hoop ik voor jou, dat er elke dag zo’n gast om je heen rijdt, ik denk, dat jij dan ook wel anders piep.
Dit is geen normaal weggedrag en moet verbannen worden. Waar is de Politie, als je ze nodig hebt?
Vieze hufter rijbewijs afpakken en nooit meer terug geven en zun hele leven laten fietsen op een driewieler !
kwestie van tijd.
komt’ie er eentje tegen die zijn tandjes uit zijn mond rost en die er geen ene flikker om geeft als die daar voor moet brommen.
@desjonnies: Het zou me niet verbazen als “hij” zelf ook van dat “soort” is…
@fijnkonijn:
Nee hoor, ik ken hele rustige gemene sterke mannen die normaal gesproken nog geen vlieg kwaad doen. Soort van ex-mariniers.

Maar maak ze niet boos.
@fijnkonijn: dat maakt niet uit, ook de Badr’s van deze wereld lopen een keer tegen een nog foutere aan
@desjonnies: Dacht net hetzelfde. Een moegetergde bureaukraat of een geirriteerde tuinman eindelijk op weg naar huis. En dan dat. En dan stoppen door. En dan de boskantmaaier uit de koffer en hakken maar.

Waarna algehele verontwaardiging. “Wat is de “samenleving” toch gewelddadig”. “Laten we internet verbieden.” etc.

Terwijl daar toch echt iemand is met een mentaal en/of drugsprobleem.
Die stopt pas als hij om een boom is gevouwen of erger iemand dood heeft gereden. Ik snap dit soort idioten echt niet.
Wanneer leren we het nou eens een keer met z’n allen?
Als je een BMW in je achteruitkijkspiegel ziet opdoemen ga dan aan de kant.
Sjeez, zo moeilijk kan het toch niet zijn?
@Rick-dos:
2 woorden: active tourer
@Rick-dos: Of een audi ! ;)
@Rick-dos: +10!
@Rick-dos: Doe ik ook. Was het maar wederkerig dan was ik een stuk sneller op bestemming.
Is niet bijzonder. Is normaal BMW rijder gedrag. Waarom al die ophef?

Toegegeven, de beste man doet werkelijk niets om de beroerde reputatie van BMW volk in het algemeen, naar een positiever plan te tillen. Jammer.

@ Rick-dos: Als ik een Klapjosti in een BMW achter me zie, die zich gedraagt zoals door jou beschreven, maak ik het op dat moment tot mijn heilige missie die rijdende “Kackhaufe” niet meer voorbij te laten tot of ik, of hij/zij, van de snelweg afslaat. Lukt over het algemeen vrij goed übrichens. Geeft ook een bepaalde genoegdoening. Niet dat die persoon er van leert hoor. Is ook niet mijn doel, iemand met een IQ van een aardbei kun je tenslotte niets leren.
@fijnkonijn: Jezelf beter voelen dan een mongool en je tegelijkertijd ook als een mongool gedragen… Hou gewoon de eer aan jezelf en ga aan de kant. Dat wie heeft het grootste pikkie gedrag getuigd namelijk ook niet van een al te hoog intellect.
@reactief: Nee, maar het is wel lekker ;-)
@reactief: Vergeten: Ik heb een IQ van 136. Happy now?
@fijnkonijn:
je kunt wel stoer gaan doen over je op een of andere kul testje gehaalde IQ, dat doet er niets aan af dat je vrij dom bezig bent met “terug fokken”.

Ik geef toe, dat ik me er zelf heel soms ook wel eens door laat verleiden, maar dat is in de gevallen dat de emotie van het verstand wint (= dom gedrag).
@super: Oh, is die test van de Appie Hein geen goede IEKOE test ?

Jammer, dan probeer ik de volgende keer die test die je bij een pakkie boter krijgt. Net zoals m’n rijbewijs ;-)
@fijnkonijn: Hahahhaa ik geloof dat een M3 jou stofzuiger stof laat eten !!! vroeg of laat komt hij er toch langs en dan een brake test en je bent gezien!! hahaha je kijkt teveel filmen!
@aleaudi: Klopt. Vroeg of laat haalt hij je ook in en kijkt of z’n remmen nog werken. Maar het leuke van klapjosti-volk is dat ze voorspelbaar zijn. Ze zijn namelijk niet zo creatief ;-)
@aleaudi:

Gewoon een dashcam nemen. Dan is de brakecheck een gratis nieuwe voorkant. (en als je de moeite wilt doen kun je evt civiel nog wat meer proberen)
Als hij zo door gaat zal hij wel nog eens in het nieuws komen de zondag ochtend.
“Slachtoffer reed tegen vangrail met een overdreven snelheid, in zijn bloed vonden we sporen van alcohol en drugs, hij overleed ter plaatse.”
Er komt een dag dit heertje de “juiste” tegenkomt en dan is het def. over. Mocht er een BoereMestWagen in je binnenspiegel opduiken gelijk vast doorladen en vinger nog even v/d trekker houden, loop over de schouder heenwerpen richting achterraam en rustig even afwachten. :)
@Sracerr: en richten via de spiegel zeker? Teveel movies gekeek’n m’n jong?
Hij komt echt een keer iemand tegen die geen klote geeft om zijn bakkie en die hangt m een keer in die M3. En terrecht, want een achterlijke idioot…
Is dit nou zo erg? Aan het vorige incident te zien is het een echte mafklapper maar hier rijdt hij gewoon lekker door. Ik haal ook rechts in als het verkeer voor mij gaten laat vallen. Niet omdat je er wat mee opschiet maar gewoon omdat het plezier geeft.
@pinooooo:
anderen in gevaar brengen is erg ja.

lever svp je rijbewijs ff in en overweeg eens jezelf aan te melden bij een psychiater.
-=edit: inhoudelijk graag=-
@pinooooo: pino. Doe de maatschappij een lol en lever je rijbewijs in. Oh, en plant je aub. niet voort…

(kweenie of dat goet nederlans was maar je begrijp wat ikke bedoel he).
@fijnkonijn:
http://m.youtube.com/watch?v=DieZX1MFayo
de man, typische bmw rijder. De vrouwen, doorsnee autoblog reaguurders.
@pinooooo: Elk filmpje van New Kids Turbo: Typisch BMW volk (de Manta ontgroeid…)
via Android app
Het is echt wachten totdat ie de verkeerde persoon met de juiste auto tegenkomt
Het valt trouwens wel op dat je niet door dat Belgenland kunt rijden op een beschaafde manier, je wordt simpelweg v/d weg gereden. Dus: gas erop niemand (vooral geen Belgen) er tussen laten en duidelijk laten blijken dat het je geen reet interesseert of jouw auto ook totaal in de vernieling wordt gereden. Vaak kiezen de meeste Belgen dan (lease bakjes) eieren voor hun geld. Mocht dat niet zo zijn en je komt wel stil te staan na de crash wel je mannetje staan en op z’n minst direct de krik uit de kofferbak halen voor de eindstrijd!. :) Nee hoor serieus wat een kutzooi op de wegen daar zeg.
Mensen wat gaan jullie toch allemaal weer uit jullie dak. Ja deze man rijdt een beetje vlot. Wat mij verbaasd, is dat er reacties tussen staan zoals vol achterin zetten bij een braketest… Beseffen jullie wel dat daarbij onschuldig andere weggebruikers bij betrokken kunnen raken? of heiligd jullie doel alle gevolgen?
Hopen dat hij een keer Badr Haribo ofzo tegen komt, Belg halfdood en Badr achter tralies, 2 vliegen in 1 klap!
Ik keur zijn rijgedrag niet goed. Maar ik snap hem wel!! Ik zit iedere dag vele kilometers te maken op de autostrade. Hoeveel mensen halen een vrachtwagen in tegen 110km/h ? Als je iedere dag 3 uur op de autostrade zit na 5 auto’s die een vrachtwagen inhalen tegen 110 heb je het wel gehad en ga je deze gekke dingen doen. In Nederland vind ik het nog veeeeeeel erger !! Nogtans hebben ze daar 3 rijstroken (A2) en nog zitten er mensen op de linkse rijstrook 100-110km/h te rijden. Dan kan je even goed achter de vrachtwagens 90 gaan rijden zoveel verschil is dat nu ook weer niet.
@aleaudi: tja jij bent dus ook een koekwous of jong, velen van ons die veel rijden zijn er juist relax van geworden en denken laat maar gaan anders ben je de hele dag frustie van een beetje auto rijden.
Ik hoop dus dat de wijsheid nog gaat komen bij je met de jaren. Ik zou ook niet zo goed weten waarom jij en de M3 rijder bepaald hoe er ingehaald moet worden, of staat dat in het instructie boekje bij audi’s en bmw’s?
En dat “zoveel verschil is dat nu ook weer niet. ” zoveel scheelt het ook niet als je gewoon als een fatsoenlijk mens even wacht tot de auto voor je weg is, sterker dat scheelt nog minder dus je bla bla gaat nergens over maar verteld wel heel veel over jou maar dat had je auto keuze ook al gedaan.
triest figuur en je “ik praat het niet goed” dat deed je dus wel. Het is eigenlijk alleen maar te hopen met jouw soort figuren dat je een keer een goeie pak rammel krijgt bij een stoplicht, maar je zal ongetwijfeld buiten een fantastische chauffeur ook enorm sterk zijn
@thierryvth: Als je toch lekker relaxed wilt rijden zet dan je cruisecontrol op 90 en blijf lekker relaxed achter de vrachtwagens rijden… en dan heeft niemand last van jou.

Wijsheid komt inderdaad met de jaren. Dus als jij ”oudere” even nadenkt weet je ook dat de auto’s van tegenwoordig niet meer de auto’s van vroeger zijn. Maar vind je het dan niet raar dat de snelheidsbeperkingen niet zijn aangepast? Ik bepaal niets… Maar ik ben ook niet asso. Dus haal ik met 120 in als ik 120 mag rijden zodat de mensen achter mij geen last hebben.

Je noemt me in 1 reactie een koekwous, jong, dom, fantastische chauffer, enorm sterk en beoordeeld mijn rijgedrag aan de hand van mijn auto keuze.
hahaha dat verteld veel meer over jou dan over mij. Alles wat jij zegt en weet ZO IS HET. Toevallig van Maastricht of zo ?

Ik praat zijn rijgedrag niet goed ik snap alleen zijn emoties.

Prettig weekend en rij niet in de kont van een vrachtwagen.
@aleaudi: als je zulke emoties heb dan moet je niet op de weg zitten, je brengt niet alleen je eigen zielige leventje in gevaar maar ook dat van oude, lieve, keurige, werkende, niet zo oplettende mensen in gevaar.

Ik zag laatst een busje (wit ook nog) met een sticker achterop: jaag me niet op, ik ben aan het werk en niet op de vlucht.
Ik vermoed dat je de strekking er niet van vat dus dat is wel jammer.
En helaas voor jou kom ik uit de enige echte stad van Nederland en hier word je op je muil getimmerd als je dat soort gedrag vertoond in de stad.
En dan kan ik je ook nog uitleggen hoe ik dan rijd, ik rij bijna altijd standaard 45 te hard op de snelweg, nooit op iemand zijn bumper, wacht heel even tot ze weg voor me zijn en dan gaat het gas er op, als het erg lang duurt dan wil ik nog wel eens het knipperlicht uit zetten naar links maar dan heeft het ook wel heel lang geduurd. Dat ik hard wil rijden wil niet zeggen dat anderen ook moeten denken dat ze op Zandvoort zijn.

tijd voor je wake up call
@aleaudi:

Als het snelheidsverschil tussen 80km/h en 110km/h niet zo groot is, wat lig je dan te moeilijken over je 120?
Stel, een auto gaat een vrachtwagen inhalen met een totale lengte van 15m. Dan komt daar nog bij 2x de lengte van de auto, zeg even ruim genomen 6m. Verder nog wat extra ruimte voor uitvoegen en invoegen, laten we daar 2x 8m voor pakken. De totale tijd dat jij afgeremd wordt is dus:

Snelheidsverschil: 30km/h = 8,33 m/s.
Afstand: 15+(2×6)+(2×8)= 43m
Totale vetraging: 43/8,33= 5sec.

Dus waar hebben we het nu eigenlijk over. Als je niet eens 5 seconden geduld kunt opbrengen kun je beter stoppen met deelname aan het verkeer.

Maarja, dat is ook maar mijn mening…
@jack_abarth: en ik ben het helemaal met jouw mening eens. Voor de duidelijkheid voor iedereen: dit komt van een 18-jarige met een aardig vlotte (géén gehaaste!) rijstijl. Vlot doorrijden en vinden dat iedereen die met minder dan de snelheidslimiet inhaalt weg moet van de linkerbaan zijn twee verschillende dingen.
Je kan natuurlijk gewoon de M3 rijder preventief arresteren bij de dealer als ze zo’n ding gaan kopen.
Niks bijzonders te zien… dit zie ik elk jaar gebeuren door tig auto’s in Istanbul…
…en nog geloven mensen in de evolutietheorie…?!
Het is ook niet van een goed niveau om iedere BMW rijder over 1 kamp te scheren.
Iedere auto met een strakke wegligging en beetje vermogen daagt uit om een beetje sportief te rijden. De manier waarop is uiteraard wel belangrijk.
Ik rij zelf 70.000 km per jaar in een dikke Duitser en ik bespeur veel jaloers gedrag op de weg! Zegt dat iets over BMW, Audi of Mercedes rijders of over de tegenstemmende mensen met letterlijk het linkse gedrag ?
@snelwin:
Als jij van zo’n afstand kan zien of iemand jaloers is dan zou ik heel snel mijn zakken gaan vullen als psychiater,


of je ziet dingen die er niet zijn, dat kan natuurlijk ook….
@snelwin:

Daarom zijn ze ook 100% nutteloos in het hedendaagse verkeer.
En kun je hier dat zgn sportieve rijden gewoon op je buik schrijven.

omdat iedere jandoedel tegenwoordig gewoon naar links gaat en de straffen voor overtredingen in Nederland van een bijna Isis niveau zijn.

dus schiet je er niets mee op, behalve dat je jezelf de hele tijd groen en geel zit te ergeren.

me sukkelt gewoon mee en iedereen mag me voorbij.

en zet ik hem dan ff strak in een bocht, zit er weer zo’n BMW voor me te suffen.

want ik kan harder.

altijd !
@snelwin:
als ik ergens niet jaloers op ben is het iemand die 70,000km per jaar rijdt…
Gewoon een moordenaar op wielen… Kei hard aanpakken is het enige wat helpt.
Een jaartje geleden had ik het ook aan de stop met een BMW M3. Wel een aantal jaren ouder model. Voegt al in tussen terwijl er geen ruimte was tussen mij en mijn voorganger (1,5 streep, 120 km/u). Gaat vervolgens op de rem staan. Ik zie de bestuurder en diens passagier in hun stoel omdraaien om te kijken wat ik doe. Hup weer op de rem. Vervolgens leek het wel of ze wilde dat ik tegen hen aan reedt want ze werden boos op me…

Is natuurlijk niets vergeleken met deze levensmoe persoon…
Waar is die snelwegschutter als je ‘m nodig hebt.
Die brake check is zwaar kut, maar ik ben niet tegen hard rijden zonder schade.
Er is niks gebeurt, liever zo een figuur dan al die trage slakken.
Vind het toch straf de reacties
1) de bestuurder toen was niet de eigenaar van de wagen
2) er is niet bewezen dat het terug die bestuurder was, enkel dat het die wagen was

Toch beschuldigt men, en vernoemt men, dezelfde naam in kwestie zonder zekerheid.

Praat het gedrag niet goed, maar het is pure schending van de privacy en laster. Je noemt namen zonder dit zeker te weten over deze video… Je kan alleen stellen dat het weer ‘de auto van die dokter’ is.

Voor de rest is de berekening van die 5 seco den licht onderschat. Die mensen blijven meestal zo nog 5 wagens voorbijsteken ook :D
@BloodSeaker: een kenteken in België is gekoppeld aan voertuig én eigenaar. Aangezien er wordt gesteld dat het hetzelfde kenteken is, gaat je 1e punt alvast niet op.
@danmar: eeuuh. Ik zeg dat in het vorige filmpje de bestuurder niet de eigenaar was. Die had de wagen uitgeleend aan een vriend. Dus dat eerste punt klopt volledig hoor.

De bumperklever was de persoon wiens naam in het artikel wordt vernoemd. De eigenaar van de wagen was echter een dokter die zijn wagen uitgeleend had. Dus nu kan de dokter het zelf zijn, de vorige bestuurder of iemand totaal anders. Enige zekerheid is dat het dezelfde wagen is ;)
Voor straf moet ‘ie meerijden in een Banger race in Warneton

zoek maar op op youtube
@p924: edit: met z’n eigen BMW natuurlijk
@p924:
Nee, dat is zonde van de M3.
Ik regel wel een oude Panda voor hem, lekker stevig..
Waarom moet ook de M3 achter het hek en het dus ontgelden? Het is toch niet haar schuld?
-edit: nutteloze bijdrage-
Ok kenteken B0738. Kwestie van ogen openhouden en dan deze M3 compleet aan diggelen slaan. Als deze sukkel s’ ochtends wakker wordt is de lol meteen over. Belgische politie zijn ook een paar malloten dat deze pipo nog steeds vrij rondloopt, dit is poging tot dood!!. Deze kerel moet 10 jaar de bak in!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).