Bentley’s EXP 10 Speed 6 als Convertible en GT3-racer

Auteur: , 23 Reacties

Wat mij betreft komt Bentley liever nog vandaag dan morgen met een productieversie van de EXP 10 Speed 6. Als hij komt, dan komen ook variaties op het thema en die kunnen er wel eens zo uit gaan zien.

Bentley 10 Speed EXP 6 GT3

Of de Bentley EXP 10 Speed 6 ooit op de markt gaat komen is nog niet helemaal zeker. De fabrikant zelf heeft het over “could be” en “obviously it’s a show car, but we can build it”. Het prototype, dat dé showsteler is in Genève, is vooral bedoeld om de reacties van het publiek te peilen. We kunnen ons niet voorstellen dat die niet overwegend positief zijn, dus kom maar door met die EXP 10 Speed 6, Bentley!

Nu is het natuurlijk zonde om een hele nieuwe sportwagen te ontwikkelen en die vervolgens maar in één variant aan te bieden. Dat is niet des Bentley’s, dus als de EXP 10 Speed 6 komt, dan volgen er vast meer uitvoeringen. Een Convertible bijvoorbeeld, en die zou wel eens kunnen lijken op de impressie die X-Tomi Design bij elkaar shopte. Hoewel ik zelf liever een voorruitomlijsting in de kleur van de auto zie, mag je deze zo bij mij op de oprit zetten.

Dat geldt ook voor de GT3-racer boven dit artikel, een creatie van rc82 Workchop, al zul je daar weinig aan hebben op je oprit. Deze lekker dikke GT3-racer is circuit only, al mag er net als bij Aston Martin best een straatversie van de GT3-racer worden gemaakt. Aangezien die Aston nu al is uitverkocht, raak je twee dozijn extra dikke Bentley’s ook nog wel kwijt.
23 reacties

Alle drie echt prachtig
Is dit niet gewoon een beetje tè ?
@rikdep: Waarom zou dit té zijn?
@f40racer: Beetje over the top wat mij betreft.. ik vind een gewone continental veel mooier. Ik ben benieuwd naar de andere meningen :)
@f40racer: Misschien gewoon weer zo’n love it or hate it-geval
Toch vind ik ze allemaal aardig clean ogen, zelfs de racer variant. Maar oke, hate it or love it inderdaad ;)
@rikdep:
Zoals vanavond in topzware weer benoemd, het is een Aston met een Bentley grill..
@tupperware: En met een dashboard waar Aston Martin nog iets van kan leren.
@rikdep: wel te mooi als hij er komt dan sta ik er zeker naar te staren.
@rikdep: hy lykt wel een Spyker zoiets?
@stephanotis: dat zou jammer zijn want dat betekent dat deze Bentley nooit op de markt zal komen tenzij als elektrisch vliegtuig …
Maken!
Doet me een beetje denken aan een F-type en Aston Marin.
@casperfcb: Een beetje?
@casperfcb: ook net TopGear gekeken? Volgens mij is jouw reactie geplaatst na de opmerking van Clarkson in de uitzending :)
@appelvis: oei betrapt!
@appelvis: Nee, toevallig niet.
Héél erg mooi
Zo jammer van de F-type heuplijn… Voorkant oogt echt uniek en imposant en dan komt er zo’n speels zijkantje..
Waarom gele lampen?
Geil… Gewoon geil.
Heerlijk!
Hij wordt er niet bete van zonder dat vind ik. Die gt3 is wel dik!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).