Bestuurder rijdt G-Klasse *letterlijk* uit parkeergarage

Auteur: , 19 Reacties

Van onderen!

Man rijdt G-Klasse uit parkeergarage, van derde verdieping

Een Amerikaanse bestuurder heeft laatst half Hollywood opgeschrikt, toen deze besloot met een Mercedes G-Klasse door de glazen wand van een parkeergarage te rijden. Een probleem: deze wand bevond zich niet op de begane grond, maar op de derde verdieping van het gebouw. Toen de auto volledig buiten de garage was gereden, traden de wetten van Newton in werking en donderde de automobilist met zijn hele hebben en houwen naar beneden.

Wonder boven wonder wist de bestuurder het incident ademend en wel te verlaten, maar de valpartij had de persoon in kwestie wel degelijk flink toegetakeld. Uiteraard werd de automobilist zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gebracht ter controle, maar na een enkelee nacht werd al duidelijk dat de persoon niet in levensgevaar was. Dat gezegd hebbende bevond de automobilist zich wel in kritieke toestand.

Het zeer opmerkelijke incident was het resultaat van een vrij knullige actie. Toen de bestuurder probeerde de parkeergarage te verlaten, trapte deze in plaats van op het rempedaal op het gaspedaal. Hierop accelereerde de auto te vlug voor de automobilist om nog op tijd te kunnen reageren.

De bestuurder van de G-Klasse wordt overigens niet vervolgd voor roekeloos rijgedrag of rijden onder invloed. Volgens de Los Angeles Police Department (LAPD) heeft de bestuurder zich verder aan niets schuldig gemaakt. (Bron: ABC7)19 reacties

Bestuurder zal wel flink wat G-krachten ervaren hebben.
@torsen: we hebben de winnaar NU al binnen.
@ikschrijfookoverautos: Zat nog te twijfelen over “Gelandenwagen.”
Ooh in Amerika, dan zou ik als bestuurder de parkeergarage aansprakelijke stellen; wie verzint het om een glazenpui op de 3e etage van een garage te plaatsen
@pindakoning: ben je mal, Mercedes is schuldig. Die hebben de auto gebouwd waar het ongeluk mee gebeurde
@kruimel: Allemaal de schuld van de Rabobank!
@kruimel: Precies. En hoe krijgen ze het voor elkaar om het gaspedaal te plaatsen op de plek waar de bestuurder het rempedaal verwacht? Grove nalatigheid.
Deze komt dichter bij off roaden dan dat het grootste deel van de G’s ooit zal komen
Het zal wel aan mij liggen. Maar ik kan mij gewoon niet voorstellen dat dit je overkomt. Hoe stom ben je dan?
@dutchdriftking: tja het is een Mercedes, van die bestuurders kun je alles verwachten. Echt met afstand het grootste gevaar op de weg (en in parkeergarages).
Derde verdieping, al snel 12 meter (of 9 als het “third floor” is), en waarschijnlijk meer. Het valt mij echt heel erg mee hoe dit stuk nieuw antiek eruit ziet. De blonde lokken van deze vrouw zijn dus gelukkig voor haar niet in gevaar geweest!
@lekbak: ik vermoed dat de auto op zijn neus gevallen is en pas toen op zijn dak gerold is. Of een G-klasse is écht heel degelijk.
@hijman85: Ik heb voor de verandering ff de bron aangeklikt en de video bekeken. Tweede etage en 25 tot 30ft hoog. Auto is eerst op de neus gekomen waarschijnlijk maar ziet er zelfs dan nog behoorlijk goed uit. Blijkbaar wel echt een sterke zeecontainer!
@lekbak: er liggen schijnbaar nog een aantal G klasse’s in de Waddenzee.
Kom erachter dat ik onbewust behoorlijk seksistisch ben. Pas na derde keer lezen merken mijn hersenen op dat er bestuurder staat. Ik las (en visualiseerde) steeds bestuurster…
@rijnounsdoor: Dit is gewoon sexloos geschreven. Uiteraard was dit een blonde vrouw met dikke (nep) tieten…
Als dit Jon Olsson maar niet op ideeen brengt
Nieuwe Jason Bourne of Die Hard film scene?
Ik had eigenlijk verwacht dat het jaren 70 dakje niet zo stevig zou zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).