Betaal deze Vantage GT8 by Q met bitcoins

Auteur: , 16 Reacties

De gelimiteerde Aston Martin kan ook met ouderwetse euro's worden afgerekend.

Van de Aston Martin Vantage GT8 zijn maar 150 exemplaren gemaakt. Gooi er nog een Q-sausje overheen en je hebt met een nog exclusiever exemplaar te maken. Dat is het geval bij deze Vantage GT8. Het blauwe exemplaar kreeg enkele touches van het personalisatieprogramma van de Britse autofabrikant. Denk aan een interieur met extra carbon details, in combinatie met heul veul alcantara.

De eerste eigenaar koos niet voor de handbak, maar voor de zeventraps Speedshift transmissie. Daarnaast werd het Aero Pack aangevinkt, wat de Vantage GT8 lekker schreeuwerig maakt. De gelimiteerde Aston Martin is te koop voor 343.950 euro. Opvallend is dat men ook in Bitcoin kan afrekenen. Op moment van schrijven komt dat neer op ongeveer 90 Bitcoin. De koers van Bitcoin danst echter op en neer, dus over een paar uur heb je wellicht 92 of 87 Bitcoin nodig om de auto af te rekenen.

Met het voertuig is bijna niet gereden. De Vantage GT8 heeft slechts 48 kilometer op de teller staan. De auto wordt aangeboden door een autobedrijf in Maastricht.16 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
via Android app
Ik dacht dat ze veel duurder waren dan 350.000 euro. Nog steeds onbetaalbaar verder maar ik zou dit wel kiezen ipv een aventador of f12!
@nvn1993: De Vantage was ooit als 911 concurrent in de markt gezet. Dus het is maar net hoe je naar de prijs kijkt. Als jij hem in het rijtje van de F12 en Aventador vindt thuis horen, hebben ze bij AM ergens iets heel goed gedaan!!
@nvn1993: ieder z’n ding natuurlijk, maar waarom dan? :) In de basis is het gewoon een (oude) V8 Vantage. Met een lelijk aero-pack :) Het oorspronkelijke model is een beauty, maar toch wel ander niveau dan de Aventador of F12, mijn inziens.
via Android app
@poes: ja meer vanwege de exclusieve oplage en de prijs waar deze in valt. Dit is specialer en extremer om te hebben dan een f12. Maar een f12 zal denk ik wel beter zijn inderdaad.
Heb het hier al vaker gezegd en zeg het lekker nog een keer; kan hier niet warm of koud van worden. Wat ze er ook op plakken, het blijft gewoon net niks . Komt denk door die koplampen en styling .
Automaatje…… Zonde, is de vraagprijs niet waard dan.
Welke maloot koopt een auto van 3,5 ton om er vervolgens 10 x mee naar de supermarkt te rijden.
@87tb: t ding zit verdomme zelfs nog in het plastic, dus waarschijnlijk zijn dit slechts de kilometers die er bij de fabriek mee zijn test gereden..

Prachtig dat zo’n ding te koop staat, maar tegelijkertijd bijzonder zonde dat iemand de auto heeft besteld om er alleen maar snel aan te verdienen (althans, zo lijkt het).
Wisselt zo sterk dat het nu momenteel al 99 bitcoin is…
@nasty: Bitcoin is afgelopen week inderdaad sterk gedaald. Van 4000 naar 3600 euro in een paar dagen tijd.
Zonde. Met handbak en zonder aero pakket graag
Goed om te lezen dat ik nu ook auto’s kan kopen met m’n extra spaarpotje.
@str8six: al lang spijt dat ik in het begin van de bitcoin de gok niet gewaagd had
Toch maar even een paar maandjes wachten op de opvolger. Deze hebben we nu wel gezien incl de 50 speciaaltjes.
Ze mogen ondertussen toch wel eens leren hoe je een mooi stuur maakt…
@ablogjunk: koopt. Zo’n stuur met airbag en knopjes is zo simpel nog niet, dat kopen zelfs de grote fabrikanten in. Je ziet aan de nieuwe Bentley Continental bijvoorbeeld nog heel duidelijk dat het stuur voor Audi gemaakt is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).