Bij welke Mercedes sedan hoort dit achterlicht?

Auteur: , 13 Reacties

Kies zorgvuldig, want het zijn er gigantisch veel.

Aangezien Mercedes behoort tot de grotere autofabrikanten van deze aarde, is het vanzelfsprekend dat de Duitsers voor zoveel mogelijk doelgroepen een auto willen kunnen aanbieden. Een dergelijk aantal doelgroepen betekent bijna evenveel carrosserievormen. Als gevolg heeft het automerk talloze sedans in het modellengamma. Kun jij het achterlicht van deze vrij nieuwe Mercedes sedan herkennen?

Waarschijnlijk wel, want kort geleden presenteerden de Duitsers de prijzen van de A-Klasse Limousine. Sinds kort weten we dat Mercedes bijna 40.000 euro wil zien, wil je de voorlopige instapversie van de kleine sedan meenemen. Een beetje creativiteit en een iets dikkere portemonnee helpt je het bedrag boven de 50.000 euro te knallen.

Helemaal begrijpen doen we hem nog niet, deze A-Klasse Limousine. Dat gezegd hebbende, blijkbaar is het wel het soort auto dat men graag voor de deur ziet staan. In China deed de auto het al aardig en nu mogen Europese klanten eveneens gaan bewijzen dat Mercedes precies weet waar ze mee bezig zijn. En om eerlijk te zijn, dat begrijpen we dan weer wel. Het is immers absoluut geen verkeerde auto om te bekijken.13 reacties

Mooi hoor! Vind de A3 limousine momenteel één van de mooiste auto’s in zijn klasse maar deze mag er ook zijn.
Het is een heel logische auto. Kijk alleen al naar se populariteit van de A3, hier in de omgeving zie ik ze steeds meer en meer. Van die kleuters die eerst een A-Klasse hadden met met het eerste ongeplande kind op komst toch een kofferbak willen, maar zolang de Kech met Kind thuis zit wel met de vrinden een rondje willen rijden. Of op een parkeerplaats staan.
@vonklausenburg: Denk niet dat de A sedan meer opbergruimte heeft dan de reguliere A ?
Maar voor 50K graag gewoon een C-klasse (of iets heel anders) aub !
@dawwg: Ik ben eens op pad geweest met een A-Klasse (A250), weekend Brugge. Met Mevrouw von Klausenburg. Twee handbagage koffertjes, een rugzak, een handtas en een attaché tas konden er niet in. De achterbank plat lijkt mij geen optie als je kroost op de achterbank hebt zitten.
Lijkt prima in balans, net als de hierboven genoemde bijzonder geslaagde Audi A3 sedan. Hoop wel dat ze er ‘normale’ stoelen in doen in plaats van semilookalike sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Die dingen staan echt niet in een sedan.
C-klasse met een A-klasse badge
Ik denk een A-klasse Limousine.
De nieuwe BMW 3-Serie…!

Oh nee, die was al van Lexus!
Zet voor dat geld maar een Passat voor de deur.
Maar CLA was geen goeie benaming meer? En GLA word C Cross-over?
@reggie-boy_rood: Cla blijft ook nog
Ik zie dat de A klasse nog steeds geen kleurtje meekrijgt. Doe er wat aan Mercedes!
Ik weet niet of ik nou trots moet zijn of me moet schamen, maar ik had ’t goed geraden…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).