Bijzondere Ferrari California Coupé te koop

Auteur: , 29 Reacties

Heeft Ferrari ooit een California gebouwd met een vast dak? Nee hoor, dit is namelijk een replica op basis van een Nissan 350Z Coupé.

Een Nissan 350Z Coupé uit 2003 is door een handige knutselaar omgebouwd tot iets dat op een Ferrari California moet lijken. Daarbij is zelfs gebruik gemaakt van de nodige echte California onderdelen, zoals bijvoorbeeld de koplampen.

Alleen een beetje jammer dat het dak niet open kan en dat er slechts een V6 onder de motorkap ligt met 280 pk ipv een dikke V8. Als je deze Nissan California Coupé met 180.000 kilometer op de teller wil kopen dan moet je €39.950 meenemen. Let er dan wel even op dat er nog een APK wordt uitgevoerd, want die is al sinds 2006 verlopen.

Een video van deze creatie kan je bekijken op Autojunk. Overigens ziet deze replica van een California er beter uit dan de replica die we onlangs zagen op basis van een Lexus SC430.

Mocht je toevallig nog een replica van een Ferrari F40 tegenkomen op Marktplaats, bespaar jezelf aub de moeite om ons een tipmail te sturen. Daar hebben we namelijk als eens over geschreven.29 reacties

Zonde van een prachtige 350Z :(
@thijsied: Idd, heel jammer van die 350z.. Verdient veel beter dan dit. Toch knap gedaan.
Woow dit is wel een hele goede replica, apart van het dakgedeelte!
LOL! Al dat geld en die moeite…. lanceert Ferrari een facelift :-D
Karma…
Eeuwig zonde van die 350Z…
40k…het ziet er best aardig uit maar mij te prijzig voor het gebodene.
@pier: Precies. Daar koop je tegenwoordig een F355 voor… Dan weet ik wel wat ik liever heb :)
Het doet me altijd pijn als mensen een 350Z toetakelen. Is en blijft nog steeds een droomauto voor mij.
Hij lijkt erg goed en dat is nu precies het probleem…
Vind het er toch goed uitzien!
11j oud, 180k op de klok en dan nog 40k vragen… Wie verkoopt hem? Lucy in the Sky with Diamonds?
Op zich goed gedaan, mensen met weinig autokennis worden hiermee ongetwijfeld op het verkeerde been gezet. Maar wederom vraag ik mij af? Hoe voelt het nu om in zo’n auto rond te rijden? 40k afgetikt voor een nep ferrari… voor dat bedrag staan er een hoop echte ferrari’s te koop op autotrack. Tuurlijk zijn dan de onderhoudskosten hoger dan die van een Nissan, maar kom op zeg…Je wordt hiermee toch door iedereen die een eend van een Renault 4 kan onderscheiden bij elk pompstation keihard uitgelachen?
@pomoek: Oplossing als je wilt patsen! Zet hem achteruit in je garage, laat de deur altijd open staan dat iedereen hem ziet! Maar ga vooral nooit rijden…. nooit!
@reactief: In dat geval gewoon aan de slag met papier-mâché + een sterke audio set erachter met Ferrari geluid. Veuul goedkeuper haha
Tsja… los van of je zoiets uberhaupt moet willen… waarom pak je dan de lelijkste Ferrari van het decenium om zoveel werk in te stoppen…??
Voorkant is wel mooi en erg goed gelukt en dat is ook het mooiste van de echte California (pre-facelift). Daklijn klopt voor geen meter en de achterkant is niet mooi, maar die is ook niet om aan te zien bij de Califonia (Facelift iets beter).
aanklacht van ferrari in 3..2..1..
Ik wist dat je diep kon zinken, maar dit…..
Voorkant zou mij voor de gek houden van een afstand. Zijkant en achterkant toch niet, maar ik moet zeggen dat hij er mooi uitziet. Kwalitatief gedaan allemaal, maar het bedrag is natuurlijk absurd.
De zijkant ziet er ineens uit als een Coupé Fiat.

OffT: WANNEER WORDT ER EINDELIJK EENS IETS AAN DIE VERSCHRIKKELIJKE K..-APP GEDAAN????????? ALLES WENT, BEHALVE DIT.
Ferrari looks en nissan runningcosts :)
Pluspunten voor het op de achtergrond vastleggen van de hoogtepunten van Twente: Twickel en de radartoren van Thales.
Ik kwam vanmorgen nog een echte California tegen en toen dacht ik nog, die zou ik nooit kopen, zelfs al had ik het geld… Ik vind het echt de lelijkste van de familie…
Wooow, wel heel knap werk.
Best knap als je dit kunt maken. Alleen snap ik nooit waarom iemand dit wil..
Triest hoor… Een prachtige 350Z laten degraderen tot dat gedrocht dat Ferrari California heet… Erg zonde dit
Ik vind het stiekem best gaaf
Trieste wannabe’s altijd -1

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).