BMW 6-Serie Gran Coupé volgens AC Schnitzer [640d]

Auteur: , 15 Reacties

De dikke Zes onderging een subtiele metamorfose bij de PK-bakker die dolgraag extra paarden in zijn Schnitzels verwerkt. Hier zijn de live foto's uit Genève.

BMW 6-Serie Gran Coupé volgens AC Scnitzer

Het motorische dopingprogramma was al bekend: de 3.0-liter zes-in-lijn werd van 313 naar 360 pk getild en gooit zijn roet nu middels een nieuwe sportuitlaat de buitenwereld in. De 1.790 kg wegende kolos gaat daarmee in 5,1 seconden naar de honderd en heeft een Vmax van 250 km/u. De nieuwe demperset zou je meer bochtfun moeten geven, en met de verse remset op de vooras – remklauwen met acht zuigers – sta je sneller stil dan voorheen, aldus AC Schnitzer.

Aan het uiterlijk zijn typische AC Schnitzer-goodies toegevoegd. De voorbumper met splitter komt terug, evenals het extra chroom op de grille, achteraan hebben we een nieuwe ‘splitter’ en het velgengedruis is in 19- of 20-inch te verkrijgen.

Matbruin op een hele grote Duitse coupé: yay or nay?
15 reacties

Eeuuhmm wat? Een Gran Coupe is heel mooi, maar dit…. Een strontkleur en echt verschrikkelijke velgen.
@kapiteinaudi: Prestaties van de 3 liter zes-in-lijn zijn wel top.
@kapiteinaudi: is ook niet meer zo moeilijk tegenwoordig met die dubbele turbo’s… Laag en hoog toerental worden voorzien dus kracht wordt niet alleen maar uit een klein stukje van het toerental gehaald;) en aangezien je hier over een diesel praat … zit je al helemaal goed wat betreft kracht & vermogen.
Leip matbruin kleurtje!
Echt wel dik. De velgen zijn een twijfelgeval, maar verder gewoon hartstikke dik! Uber-diesels ook altijd fijn natuurlijk.
Zeer mooie wagen alleen de velgen vind ik persoonlijk niet eronderpassen
ziet er goed uit! Alleen die velgen mogen idd anders. Verder top werk.
Gewoon standaard laten..
Andere kleur erop und gehen!
Andere kleur, geen decals en dat gortlelijke wieltje voor I drive vervangen en het is nog redelijk te doen.
Doe mij maar de Alpina-uitvoering!
Heerlijk!
Ongeveer in die kleur staat er vaak een gran coupe geparkeerd in Eindhoven.. Ziet er erg vet uit!
Yay!!
Voor voetballers en foute discotheek eigenaren. Ik zou er niet in gezien willen worden. Hoe mooi is een standaard 6. Dat chipje mag uiteraard altijd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).