BMW E92 M3 GTS: rijtest en video

Auteur: , 82 Reacties

Harder, better, faster stronger. Daft Punk zong het, BMW paste het toe op de BMW M3. We rijden met de BMW M3 GTS.

In 2009 introduceerde BMW het ultieme smaakje BMW e92 M3: de M3 GTS. Een gelimiteerde oplage van 150 auto’s die je alleen in de kleur Feuerorange kon bestellen. Op het oog een felgekleurde e92 M3 met een flinke taartschep, maar er gaat meer schuil achter de uiterlijke vertoning dan je denkt.

BMW M3 GTS
Je kan deze M3 GTS vergelijken met een fanatieke klant van de sportschool. Er zit geen grammetje vet aan, er is wat met anabolen geknoeid en hij is oranje van de spraytan. Ok, misschien is dat een beetje simpel, maar de overeenkomsten zijn treffend. Om te beginnen met het vetpercentage: de M3 GTS weegt 70 kilo minder dan de standaard e92 M3 met DCT bak. Wat betreft de anabolen: het hart werd 0,4 liter opgepompt tot 4,4 liter, de V8 is daardoor goed voor 450 pk en 440 Nm koppel. Een zeventraps M DCT met dubbele koppeling zorgt voor de distributie van de krachten naar de achterwielen. De sprint naar 100 wordt in 4,4 seconden afgerond en een topsnelheid van 305 kilometer per uur is haalbaar.

BMW M3 GTS
En dat leidt ons naar wat uiterlijke kenmerken. Laten we beginnen met de spraytan: het Feuerorange is de enige kleur waarin de BMW M3 GTS geleverd is. Als je een ander tintje wil zul je moeten wrappen of spuiten dus. Maar dat is niet het belangrijkste. De enorme achterspoiler heeft bijvoorbeeld écht nut. De 19 inch wielen zijn extra licht en daarachter vinden we ook een flink opgewaardeerd remsysteem. De extra carbon onderlippen die voor en achter onder de bumper vandaan komen moeten zorgen voor een betere luchtstroom en meer downforce.

De uitlaatdemper is van titanium gemaakt wat niet alleen het gewicht ten goede komt, maar ook de soundtrack. Tot slot is het onderstel flink aangepast, met volledig instelbare schokdempers waarbij zowel de rebound als de compressie instelbaar zijn. Alles aan deze auto is gericht op sportieve prestaties, iets wat we ook in het interieur duidelijk kunnen merken.

BMW M3 GTS
Mocht het klimrek je ontgaan zijn op de plek waar normaal je achterbank te vinden is, dan is er altijd nog het ontbreken van de airco, radio en navigatie dat je aan het spartaanse karakter van deze auto herinnert. Daarnaast zijn er sportkuipen geïnstalleerd en ben je een halfuur bezig met het vastmaken van je zespuntsgordels. Dit is een auto met één doel, en dat is hard gaan.

BMW M3 GTS
Ooit, lang geleden, in een universum hier ver vandaan, was de BMW E92 M3 de eerste auto die ik voor Autoblog.nl op video mocht rijden. Dat was een beleving op zich en ik koester er warme herinneringen aan. Maar meteen tijdens de eerste meters met deze GTS heb ik al door dat dit een héél ander ritje wordt. Alle geluiden komen véél harder de cabine binnen dankzij het ontbreken van isolatiemateriaal. De besturing voelt zwaarder en de auto voelt véél stugger.

BMW M3 GTS
Omdat de M3 GTS een verzamelaarsstuk is waar heel weinig kilometers mee gereden zijn, hebben we letterlijk niet meer dan een paar rondjes op het TT Circuit van Assen. We móeten onder de 500 kilometer blijven, dus we moeten ook efficiënt werken. Gelukkig is er verder niemand op de baan, dus we mogen de auto keren en tegen de richting in rijden. Op die manier hoef ik niet telkens cameraman Martijn een ronde te laten wachten, en stapelen de kilometers zich ook wat minder snel op. We rijden steeds een combinatie van een paar bochten en de auto voelt als een bruut.

BMW M3 GTS
Doordat we niet echt op snelheid komen missen de banden temperatuur en dat merk ik goed als ik op een bepaald moment de Strubben uitkom. Ik doe niks geks, maar toch voel ik de achterbandjes bij het indrukken van het gaspedaal naar grip zoeken, de kont glijdt meteen een beetje naar rechts, maar met een klein toefje tegenstuur kan ik de boel weer in een rechte lijn trekken. Dat was niet gepland, maar wel leuk! Ik was echt even verrast door het overstuur maar de auto communiceert het zo duidelijk en reageert vervolgens zo makkelijk op mijn input, dat ik me kan voorstellen dat mensen hiermee héél veel plezier zouden kunnen hebben. Neemt niet weg dat je wel goed wakker moet zijn, want door de kneiterharde setup van de auto (die je natuurlijk iets zou kunnen verzachten voor iets meer “rek” op de grenzen van grip) kan je echt verrast worden.

Als cameraman Martijn me laat weten dat hij de benodigde shots heeft voor de video, laat ik hem instappen. We hebben nog genoeg ruimte op de kilometerteller om één ronde te kunnen knallen. Even al het geweld loslaten, want dat wil je toch meegemaakt hebben. Volgas het rechte stuk op vanuit de Geert Timmer voel ik de achterbanden naar grip zoeken als ik overschakel van de tweede naar de derde versnelling. De V8 brult heerlijk lomp, en nu remmen voor de eerste bocht van drie bochten rechtsaf. De grotere remmen zorgen ervoor dat ik vol in de zespunts gordels hang, wat een remkracht! Rechtsaf, weer een stukje op het gas de bochtencombinatie richting Strubben in. Alle massa leunt nu op links, bij de laatste knik rechtsaf zo snel mogelijk de neus recht en dan hard remmen voor linksom, Strubben in. Het is een geleende auto, dus niet wéér die achterbanden aan het glijden brengen Casper. Een mooie cleane exit, met gedoseerd gas en we versnellen weer volop. De M3 GTS knalt door z’n versnellingen, die op dit moment in een wat hardere stand ingesteld staan. Elke versnelling een nieuwe trap in je rug, heerlijk.

BMW M3 GTS
We maken het rondje af via de bochten achterop het circuit, waar ik wat rustiger moet rijden omdat er op het circuit werkzaamheden bezig zin. We rijden rustig het rechte stuk op om de auto stil te zetten voor wat laatste foto’s en statische videobeelden. Het geeft me de tijd nog eens rustig na te denken over wat ik net heb meegemaakt. Is het een E92 M3? Onmiskenbaar. Maar dan zoveel luider, harder en bruter dan de “gewone” versie. Ik probeer na te denken over hoe ik dat het beste aan jullie uit kan leggen. Als de M3 wereldkampioen boxen zou zijn, dan is de M3 GTS wereldkampioen freefighten, zoiets? Jeremy Clarkson was altijd beter in dit soort beeldspraak, maar jullie begrijpen wat ik bedoel waarschijnlijk.

BMW M3 GTS
Ben je fan van de BMW M3 met V8, dan is dit waarschijnlijk de ultieme om te bezitten. Niet alleen om zijn rijeigenschappen maar zeker ook vanwege de verzamelwaarde. Deze BMW M3 GTS is nummer 43 van 150 stuks en is één van de drie origineel in Nederland geleverde auto’s. Hij heeft nog geen 500 kilometer op de teller en staat stond te koop in Drachten bij Gina Classics. De auto is inmiddels verkocht aan een liefhebber, dus als je er één wilt zul je even verder moeten zoeken.82 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Is ie leuker dan een normale M3? jazeker.
is ie sneller dan een normale M3? jazeker.
is ie de extra €100.000 waard t.o.v. een normale M3? totaal niet.
Hoe verhoudt deze auto zich ten opzichte van de normale M3? als je kijkt naar wat Mercedes voor dezelfde prijs deed met de C63; een totale slappe marketing special edition met een belachelijk prijskaartje en verder weinig inhoud.
@lambo4all: sorry iedereen, ik word gewoon een beetje moe van bmw tegenwoordig. als ik zie waar ze vroeger mee op de proppen kwamen als ze met een track speeltje onthulden is dit echt slappe hap.
@lambo4all: Vroeger was alles beter. GAAAP
@Donstil: nee, zeker niet. Ik wrijf ik mijn handjes als ik zie wat er tegenwoordig allemaal bij jaguar en mercedes uit de fabriek rolt.
@lambo4all: gts kostte geen 100.000 meer.
Hij is aanzienlijk beter dan de m3 .
En mensen die net als anderen hieronder dachten hem na te bouwen halen het gevoel wat deze auto geeft totaal niet .
Er zijn er meer dan 3 origineel in nl geleverd .
@bohica: je betaalde 2 ton voor een gts, een normale m3 ging niet ver over de ton. Verder vind ik het knap dat je weet hoe de gemodificeerde m3’s van anderen aanvoelen..
@lambo4all: misschien omdat ik meerdere personen met m3 ’s ken ( aangepaste ) en ook mensen met gts’en .
Ik heb met meerdere exemplaren gereden .
Geen 1 reed zo uitgebalanceerd als een echte gts.
@lambo4all: vergeet niet dat er heel wet kosten zijn gegaan in de ontwikkeling van de motor. Het is niet even simpel een andere chip en uitlaat, het is bijna een nieuw ontwikkelde motor, die ook nog eens voldeed aan alle eisen. Die kosten moest BMW verdelen over 317 auto’s, niet enkele duizenden. Het schijnt dat ondanks de hoge prijs BMW per auto er geld op verloor, net als de Veyron en LF-A.

Het enige nadeel van dit alles is dat de bij de M3 GTS niet zo effectief was als bij de M3 CSL of M3 Lightwheight.
@gtwillem: ja en dat is knap dom van BMW, aangezien die motor amper extra kracht levert. wat race spec in- en uitlaat onderdelen op je normale M3 geven 80% van het racy gevoel en een paar extra pk’s die je in een rechte lijn nagenoeg even snel maken als de GTS. waarom al dat geld in een minimale verbetering van een motor die aan het einde van zijn productierun is?
@lambo4all: omdat ze een ultieme M3 wilden bouwen. Het werd niet zozeer gedaan vanwege het topvergmogen, (alhoewel dat erg welkom was) maar wel voor extra kracht en souplesse, met name onderin, zonder turbo’s te hoeven gebruiken. @CasperH kan beamen dat de V8 van de GTS veel beter bij de les is, terwijl je de gewone M3 in ‘de zone’ moet krijgen om echt snelheid te maken.
@lambo4all: Die 100k is idd onbegrijpbaar voor paupers zoals jij en ik, degene die het kan betalen zal het worst zijn.
Daarbij is een normale E92 M3 totaal niet waardevast, een E36/E46 in nette staat met weinig km’s gaan al voor meer weg.
@bofkont: tja, maar zou het niet veel leuker voor iedereen geweest zijn als bmw deze wagen als een soort van 911 GTS in de markt had gezet, waar je ten opzichte van de 911 S wel waar voor je geld krijgt? €15.000 bovenop de prijs van een normale M3 maar dan wel een meer racy track focused exemplaar krijgen.
@lambo4all: ben ik met je eens,maar BMW kan het zich blijkbaar permitteren.
@bofkont: omdat BMW na de e46 en e39 heel andere auto’s is gaan maken….
@lambo4all: Maar dat mag allemaal! ;)
@mercedesclk350: Ohjazeker
@lambo4all: afgezien van de prijs moet je deze wagen eerder vergelijken met een CLK DTM AMG
Zo .. Zomaar 4% lichter .. Wat een kunstenaars .. Doe maar een Shelby mustang dan .. Veel minder gay dan die oranje zetpil met automaatje ..
@lincoln: de Mustang tegenhanger van deze GTS was de Boss 302 Laguna Seca. Ook een lichtgewicht versie met rolkooi, semislicks en een 450pk V8. Prestaties waren volgens Motor Trend identiek… Alleen kostte de Boss slecht een kwart van wat de GTS moest opbrengen.
@gtwillem: ik zal niet vragen hoe je dit soort dingen uit je hoofd weet .. Maar wel waarom .. Waarom ??
@lincoln: ik denk dat het mijn interesse heeft. Het is gelukkig niet zo erg als met muziek, maar het gaat die kant op ;-)
@gtwillem: blessed with autism 👍🏼 ..
@lincoln: gelukkig kan ik op AB therapie volgen ;-). Dat is de enige reden dat ik nog niet gebanned ben. Lidmaatschap werd door Menzis gewoon vergoed.
@lincoln: lekker op dreef, starte de rallye niet?
@lincoln:
Ja, want drag races en donuts draaien zijn niet gai
Gave video!
70 kilo minder dan de 1575 kenteken-gewicht van de gewone, 450 pk.

Ongeveer de specificaties van de nieuwe Alfa Giulia QV.
@alfablog: Maar dan als voordeel dat dit wel heel blijft.
@Donstil: @Donstil: hoe weet jij dat?
Ik heb 6 Alfa’s gereden en daar mankeerde nits aan behalve de 2e versnelling van de bak van de 33jes en backfire door de lpg in de 155. Daarna feilloos heb er nog een Maserati bij en die is ook feilloos. De meeste kosten heb ik aan mn BMW en een S60 gehad. BMW is nu verder wel weer helemaal goed.

Kletskoek over onbetrouwbare Alfa’s, of praat jij uit eigen ervaring?
@alfablog: een feilloze maserati ?? Dan heb je flink in de buidel mogen tasten ..
@lincoln: een gebruikte met garantie bij Franco in Kwintsheul. Een 4200. Zit gewoon Ferraritechniek in voor de motor en de bak en de rest is de update van de 3200, dus wat dingen zijn daar verbeterd. Superplus lust ie wel. Staat een linkje in mn profiel.
@alfablog: Puur uit interesse zag ik de Maserati bij rdm innovation dock staan, werkt u daar of was dat toeval? Studeer daar namelijk.
@rob911carrera: mn zoon studeert daar autotechniek.
@alfablog: om het dan toch maar ontopic te houden .. 15 jaar geleden ofzo een 728 gewisseld met gesloten beurs voor een bi-turbo .. Ben een dag bezig geweest met 6 bougietjes ..
@lincoln: biturbo was een instant succes, maar niet uitontwikkeld. Toen wel de redding van het merk.
@alfablog: tja . Begin 80 was het allemaal hangen of wurgen in dit segment .. Zelfs Rolls was helemaal kut ..
@alfablog: ik heb bij zowel BMW als Alfa (en Maserati, Ferrari in onderhoud) gewerkt, dus ik denk dat ik er een redelijke kijk op heb.

In mijn beleving was BMW betrouwbaarder dan Alfa Romeo. Niet een enorm verschil, maar het was er zeker. Ze zijn gewoon minder storingsgevoelig. Daarbij zijn de onderdelen van BMW over het algemeen goedkoper. Zeker de uitvoeringen met rijke uitrusting zijn van BMW gewoon beter. Ze zijn gewoon beter gebouwd. De E46 drie serie was de iets betere auto dan de Alfa 156. Maar de E39 maakte gewoon gehakt van de 166, zeker de diesels. Alfa rijders zijn over het algemeen wel meer liefhebbers en bedekken het eerder onder de mantel der liefde. We deden ook Maserati, dat ging werkelijk nergens over. Een grote beurt voor een QP die doodleuk 5 tot 8 mille kostten…

Echter, het verschil is niet zo groot als je zou denken. En al helemaal niet om het prijsverschil te rechtvaardigen. Na Alfa ben ik bij Peugeot en later Renault gaan werken, en dat was wel een deceptie. De 307 was zo slecht dat er in 14 maanden vier technische wijzigingen doorgevoerd werden die normaal als ‘facelift’ door het leven zouden gaan. Daarna Scenics en Laguna’s verkocht: iets minder erg, maar vooral qua elektronica echt onder de maat.

Beste auto die ik ooit verkocht heb qua betrouwbaarheid was een occasion aan mijn toenmalige buurman: een drie jaar oude Audi A2 1.4 waar hij na 12 jaar nog steeds in rijdt zonder noemenswaardige problemen.

De slechtste zijn al die 307’s. Met name de SW was enorm populair en helaas zeer storingsgevoelig.
@gtwillem: tja, dure auto’s hebben duurder onderhoud. Je geeft zelf al aan dat de verschillen klein zijn. En hoe je er mee omgaat zal ook effect hebben op wat er kapot gaat.
@gtwillem:
Weet niet, maar heb een e46 330xd gehad, maar “betrouwbaar” is ws een van de laatste woorden waarmee ik hem zou beschrijven…
@super: Er zijn altijd uitzonderlijke gevallen. Ik heb een Alfa GT 1.9 JTD gehad waar ik in drie jaar tijd bijna 180k mee heb gereden. Alleen maar beurten, op een paar standaard kleinigheden helemaal niets.

Er zijn altijd uitzonderlijke gevallen, maar over het algemeen genomen waren de E46’s betrouwbaarder dan de 156’s, was mijn observatie. Ook een wat betere bouwkwaliteit.
@gtwillem:
differentieelen en verdelerkasten die er mee ophouden bij minder dan 200k vind ik niet echt getuigen van goede engineering, heb wel eens op bmw forums gezeten maar die e46 had een hoop “bekende problemen” w/o ophanging en aandrijflijn (kijk maar hoe veel differentielen er nu nog op ebay staan) maar goed, heb er in elk geval van geleerd dat ik voorlopig nooit meer 4wd en topmotorisering wil. Verder was t wel een fijne auto overigens.
@gtwillem: Ik hoor wel vaker dat die A2 1.4tjes sterke bakkies zijn..
@thoisss: ja, zijn echt bizar doorwrochten autootjes. Ook wel logisch, hij werd namelijk gebouwd naar de standaard van die andere Audi uit dezelfde fabriek: de A8. De A2 is volgens eenzelfde Alu Space Frame principe gebouwd. Daarbij waren ze relatief simpel: er zat niet veel op wat kapot kan gaan.
@gtwillem: Kijk dat wist ik niet. Dat verklaart een hoop haha. Is maar goed ook trouwens want als er iets kapot gaat dan kan je er nauwelijks bij..
@alfablog: Dat mijnheer, heet tunnelvisie.
Minder dan 500km op de klok…. Eerste eigenaar was echt een liefhebber die regelmatig gebruik maakte van de extra performance. O nee wacht…
@E34M5Touring: zonde inderdaad. Niet waar hij voor bedoeld is!
Ik heb een beetje een dubbel gevoel bij deze auto gehad.

Voor: ze hebben die heerlijke V8 vergroot en hij is een stukje sterker en vooral spectaculairder. Daarbij is elke speciale M3 te waarderen. En dat was het, eigenlijk.

Tegen: hij is oranje omdat ie verder op de spoiler na niet afwijkt van een gewone M3. Hij was veel te duur. Echt veel lichter was ie niet.

Allegrootste nadeel: nauwelijks sneller op de ‘Ring dan een E46 CSL. Daarom heette ie ook GTS, omdat de CSL er eigenlijk niet voor onder deed en veel sensationeler was (op de slechte standaard remmen na, dan).

De nog zeldzamere CRT zo ik voor gaan: zelfde idee, maar dan uitgevoerd op een E90.
@gtwillem: CRT is gaaf, doe mij toch maar de e46 M3 CSL of e36 M3 GT. De oranje kleur van deze kan ik juist wel weer waarderen.
@gtwillem: CRT is even snel als de GTS, heeft een iets lagere top, maar vooral: hij is goedkoper en je vrienden (als je die hebt) kunnen mee! Ik vind jouw keuze dus wel een goeie! Nadeel: je krijgt (standaard) geen oranje kleur en spoiler
@jobberns: ik denk dat zonder begrenzers de CRT een hogere topsnelheid heeft, betere aerodymica door het ontbreken van een vleugel.
Toch wel een heel gaaf ding!
Ontzettend gaaf ding, gina werkt samen met autoleitner , ze wisselen onderling hun voorraad, ook in Essen techno classica hadden ze een gezamenlijke stand.

Persoonlijk zou ik voor een normale E46 M3 gaan, vlot zat 😎
En naar mijn mening mooier.
@bofkont: de E46 M3 is een van de zeldzame auto’s die bijna geen minpunten heeft. Alles bij de auto is zo ongelooflijk goed dat het eng is. Die fantastische motor, de magistrale balans in het onderstel, de briljante zitpositie en nog heel bruikbaar ook. Eigenlijk maar twee nadelen, het wat vage stuurgevoel bij het ingaan van de bocht en de remmen waren ondermaats. Voor het geld (15k voor een redelijk goede) kun je geen betere auto voorstellen.
@gtwillem: absoluut eens 👍
@gtwillem: Iets dat nog niet op een track is geweest … Blijft verder weinig geld voor een geweldige auto.
Absolute hammer!
Hoezo wordt er niet gedrift in deze video?
voor de liefhebber zijn er nog genoeg te koop in Duitsland, betaal je waarschijnlijk ook een stuk minder dan de Gina Classics prijzen…
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=211451349&climatisation=&scopeId=C&zipcode=&zipcodeRadius=&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&adLimitation=&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.modelDescription=gts&pageNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=208028422&climatisation=&scopeId=C&zipcode=&zipcodeRadius=&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&adLimitation=&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.modelDescription=gts&pageNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=211547640&climatisation=&scopeId=C&zipcode=&zipcodeRadius=&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&adLimitation=&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.modelDescription=gts&pageNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=183195648&climatisation=&scopeId=C&zipcode=&zipcodeRadius=&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&adLimitation=&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.modelDescription=gts&pageNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=210836241&climatisation=&scopeId=C&zipcode=&zipcodeRadius=&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&adLimitation=&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.modelDescription=gts&pageNumber=1
“Deze BMW M3 GTS is nummer 43 van 150 stuks en is één van de drie origineel in Nederland geleverde auto’s. Hij heeft nog geen 500 kilometer op de teller…”

Mocht de vorige eigenaar dit lezen…Volgende keer als er weer zo’n kans zich voordoet, gewoon niet doen. GEWOON-NIET-DOEN…. Lekker aan je voorbij laten gaan zodat iemand die wèl de auto wil gebruiken waarvoor die bedoeld is wel zijn kans kan grijpen.

Voor nu zullen wij van AB dit foutje je vergeven, maar owee als we er achter komen dat je het weer niet kon laten…

Wat betreft de GTS. Prima auto die begrijpelijk een gewilde auto is geworden. Als elk ander merk zo’n auto had gebouwd dan zouden ze alle lof er voor hebben gelregen. Echter dit is BMW. En BMW heeft in het verleden laten zien wat ze kunnen. BMW heeft in het recente verleden de wereld verblijd met de M3 CSL. Daarmee hebben ze de lat zo hoog gelegd dat de GTS een beetje een teleurstelling is. Heb bij de GTS altijd het gevoel gehad dat een beetje een haast klus was. De potentie was er om een nog betere auto neer te zetten dan de CSL maar dat is helaas niet gelukt naar mijn mening.
@Rick-dos:
Misschien kun je een campagne beginnen tegen die vieze vuile verzamelaars die die hele zielige would be kopers van een m3 gts hun droom ontnemen. Met protesten, giro nummer en tv spotjes enzo.
@super: Ben je gek of zo? Het is zondag. Is mijn rustdag….
@Rick-dos: Rick, je begrijpt toch wel dat dergelijke personen dit nooit zullen lezen. Die zitten niet op autoblog.nl, maar op investmentblog.nl…
@e1000bmw523i: Nee hoor, dit soort mensen zitten ook op AB. Als je adviezen wil over investeringen in auto’s dan kom je bij de experts (jij en ik en de rest van de reageerder clan) en ga je niet naar amateurs toe.
Je kunt ook gewoon gaan modifasten scheelt ook een paar kilo. Met chiptuning heeft een normale m3 ook 450pk. Hou je die 100.000,- ook in je zak.
@schellekens006: iedereen kan ze normale m3 ombouwen naar een gts maar het is en blijft voor altijd een neppe, en daar gaat het meestal om
03:23 Wat is ‘ie getalenteerd hè, die @casperh ;)
Ik weet niet wat ik allemaal van dit verhaal moet geloven als ik zie hoe deze man ze race gordels vast heeft:)
Leuke info! Niet zo klagen allemaal… Als je het geld hebt is dit een leuk speeltje.. Ik mag die special editions altijd wel.. Leuk om te spotten..
Absoluut niet mijn ding.

Natuurlijk leuk dat het een limited edition model is in een lekkere verpakking, Moet ik eerlijk toegeven. Maar ik kies toch liever de ongekende wijsheid van @gtwillem en zou altijd een Laguna Seca Boss 302 Mustang erboven verkiezen.
Iemand anders ook problemen met filmpjes afspelen op de android app?
Ik snap dat dit voor Gina mooie reclame is, maar potverdrie wat geven ze jullie mooi spul mee! Leuke samenwerking zo (overigens dat met autoscout ook vind ik)
Nog slechter geacteerd als een aflevering van top gear, jongens kom es met wat spannendere filmpjes dan de zoveelste fanboy BMW…
@henkhupelschoten: AMEN, waar is wouter voor dit soort filmpjes.. volgens mij is casper nog te bang om gas te geven op een scootmobiel..
Petjes BMW voor veel..
Leuke video. Krijg wel het gevoel van sluik reclame! Met Gina Classics. Ja recent ook Premium Classics. Dus autobedrijven ga je melden als je iets specials hebt staan. Zie jullie exclusieve auto ook graag verschijnen.
Op de site staat hij al onder het kopje ‘verkocht’
http://www.ginaclassics.com/bmw-m3-gts-2010-e92-feuerorange/
Welke camera werd gebruikt voor de foto’s?
Mijn droomauto. Op een dag…
Ohhh heerlijk zo een v8
De e92 is toch wel het snelst daterend model volgens mij. Nu ik aan de 4-serie gewend ben vind ik dit helemaal niets meer, met de e46, e36 en e30 niet gehad.
Geef Casper aub een paar lessen hoe hij over een circuit moet rijden. Dit is niet om aan te zien. Hij hoeft echt niet gelijk Chris Harris te zijn, maar een beetje lijnen rijden moet te leren zijn….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).