BMW gaat zich weer tussen dansende meisjes begeven

Auteur: , 11 Reacties

Ken je doelgroep.

Je hebt er ongetwijfeld een keer over gehoord of gelezen. Zo niet, wees gezegend en klik HIER om een mooie special van @willeme terug te lezen. Ben je al wel verpest, lees dan gerust door.

Ik heb het natuurlijk over muziekfestival Coachella. Een event in de zonnige staat Californië waar alles draait om muziek én hoe je reet er het mooist opstaat voor Instagram. Zie het als de Tomorrowland van de Verenigde Staten, waar naast de muziek de show en aankleding eromheen heel belangrijk zijn.

BMW-i heeft bekendgemaakt (wederom) partner te zijn van Coachella Valley Music and Arts Festival. Het is het derde jaar op rij dat de Duitse autofabrikant van de partij is. Het merk is aanwezig op Coachella met diverse BMW-i modellen, uitgedost met een kunstzinnige wrap. Niemand minder dan R&B-zanger Khalid is ambassadeur van het geheel. De wrap refereert aan het laatste album van de zanger.

BMW zal onder meer verantwoordelijk zijn voor het vervoer van de artiesten. De autobouwer zal ze ophalen van Los Angeles International Airport en de artiesten brengen naar Indio, Californië. De plek waar het allemaal gaat gebeuren. Coachella, dat bijna 200 optredens kent, zal in twee weekenden plaatsvinden. BMW is gedurende de periode (12 tot en met 21 april) aanwezig als partner.11 reacties

Ok. Bedankt voor de info.
Goede troubadoer die Khalid. En wolvenkoppen op een auto altijd +1.
@jaapiyo: nooit geweten dat hij troubadour is, doordeweeks verkoopt hij vis op de Haagse Markt en handelt hij in auto onderdelen.
Een i8 past goed bij die hippie stad.
Dat regenboog-wrapje staat nog niet eens zo verkeerd eigenlijk. Wel een hoog Hotwheels-gehalte, maar de i8 komt er mijns inziens mee weg, zeker in combinatie met de setting waarin de foto’s geschoten zijn. Ik vraag me wel af wat ik ervan zou vinden als ik dit op de Nederlandse wegen tegen zou komen, maar goed…
De foto’s met alle leuke babes zijn altijd wel interessant om te zien,
Kleuren en meisjes..altijd een goed idee!
‘BMW gaat weer zich’? Really?
Hoeveel i8’s gaan ze inzetten om alle artiesten heen en weer te rijden? Aangezien je er maar 1 per keer mee kunt nemen
X7 met die wrap. Een groter canvas om op te schilderen. De 2 Serie Gran Touring verkopen ze niet stateside.
1 keer op coachella geweest.. moet toch zeggen dat Ultra festival in Miami een stuk leuker is

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).