BMW M8 Competition lekt wederom op het net

Auteur: , 11 Reacties

We krijgen nu een nog beter beeld.

De huidige topversie van de BMW 8 Serie, de M850i, is al een vrij dikke sportcoupĂ©, ontwikkeld met behulp van M Performance. Echter, het ‘volwaardige’ BMW M is achter de schermen ook druk bezig met een versie van de 8 Serie. De M8 wordt de dikste M in de huidige line-up, dus het gaat spannend worden wat BMW allemaal uit de kast haalt.

Qua styling hoeven we geen verrassingen meer te verwachten. Niet alleen is de al vrij wilde M850i niet ver van een M-model, ook is de M8 in Competition-trim al een keer vol gelekt op het internet. Vandaag was het weer raak: iemand spotte een naakte M8 in een depot op een vliegveld.

BMW M8 Competition (G15) Facebook Embed '19

De badge toont aan dat het wederom om de Competition-trim gaat. Dit is de benaming van BMW voor iets lichtere en iets krachtigere versies die nu al beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld de M4 en de M5. Alle informatie over de M8 (Competition) wordt naar alle waarschijnlijkheid binnenkort bekend, tot die tijd hebben we hier en daar wat beperkte info. We houden het in de gaten.11 reacties

Ziet er lekker uit! Is dit rauchtopas? Kan ie goed hebben
@henk123456:Lijkt me iets paarser te zijn en minder bruin. Maar de belichting is niet zo ideaal. Ziet er in ieder geval perfect uit! Denk wel dat die transportfirma nogal een claim kan verwachten..
De auto die je wist dat zou komen
Het houdt niet op, niet vanzelf
Lever maar af bij mij, kleur staat perfect!!
Mooie M8 ik denk dat dit zelfs een GrandCoupe is.
Laat me raden, 625pk wat stiekem 700 is?
En toch heeft BMW het vertikt om de 627pk sterke V12 in de E32 8-serie te steken. Komen ze nu alsnog met een slagschip op anabolen. Had toen wel vele malen stoerder geweest…
Wat een drukte die achterkant. Daar moet ik nog aan wennen.
Verder zal het wel een lekkere auto zijn.
Competition. Deze weegt 2950 kg in plaats van 3000 kg.
@karaya: inderdaad zijn geen M modelen meer, veelste zwaar.. Alleen veel pk’s maakt het nog geen sportmodel!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).