Boefje “leent” auto van gehandicapte avond na avond

Auteur: , 22 Reacties

Triester kan het niet.

Een Amerikaans stel uit Houston dacht lange tijd helemaal gek te worden. Ondanks het feit dat hun auto, een speciaal aangepaste MPV, iedere ochtend op de inrit stond, voelden ze dat er iets niet in de haak was. Het had wat tijd nodig, maar op een gegeven moment ontdekte de vrouw dat de tellerstand telkens toenam.

Haar echtgenoot wantrouwen was niet nodig. Haar man is gehandicapt en het interieur van de auto was speciaal voor hem ontworpen, zodat hij er ook eenvoudig in plaats kon nemen. Nadat de vrouw in de gaten kreeg dat de kilometerstand alsmaar hoger werd, begonnen andere ongewone dingen ook op te vallen. De stoel stond bijvoorbeeld verder naar achter, de spiegels waren iets versteld, etc, etc. Hierop nam het stel contact op met de politie.

Het duurde niet lang voordat de Texaanse politie begreep hoe de vork in de steel zat. Door de auto in de gaten te houden, ontdekten ze dat een man, ene Michael Armando Lopez, de wagen gebruikte als vluchtauto wanneer hij ergens inbrak. Toen de politie hem betrapte achter het stuur van de auto, probeerde de man weg te rijden. Tevergeefs, want zijn vluchtpoging eindigde met een klapper. De MPV werd tegen een paal geparkeerd en sneuvelde als gevolg van de impact. Nu heeft het stel geen auto meer. Treurig, zo stelt de vrouw:

“I had to cancel his doctor’s appointment. I hope he’s [the thief] satisfied that he took advantage of an elderly person that’s very sick and that can’t be transported to go anywhere.”22 reacties

Wat een held ben je dan… En er zal wel geen geld van deze sloeber ter vorderen zijn.
@kapiteinknalgordel: volgens mij ligt het in Amerika iets anders in elkaar. De staat betaald de slachtoffer waarbij de kosten worden verhaald op de schuldige.
Moet je daar de politie voor inschakelen, om zoiets te ontdekken? Om hem te laten pakken, dat is iets anders.
@cossiekiller: als je oud en/of gehandicapt bent kan je helaas iets minder he
@nvn1993: Als je niet blind bent kan je toch eens een avondje een oogje in het zeil houden?
@cossiekiller: ja man goed idee om als oude vrouw de hele nacht wakker te blijven (en dan maar hopen dat er specifiek die nacht wat gebeurt) om daarna alsnog de politie te bellen in plaats van gelijk de politie te bellen…….
Maar die vent bracht de auto dus tot voor kort elke nacht weer terug?
Waarom wachten ze niet even gewoon totdat hij stil stond dan? Lijkt me dat hij zijn buit ook moet in/ uitladen. Maar nee nu maken ze er een achtervolging van… typisch Amerikaans.
@gebruikersnaam3: Gewoon wachten tot hij instapt. Niet echt een kunst…
Is dit niet gewoon een variant op car-sharing?
@hubert: Ja een onvrijwillige variant.
Hij bracht de auto elke avond terug? Het kan dus veel erger.
Jezus, wat een non-nieuws!
@smultie: Jezus, wat een sneue reactie
@smultie: als ik jouw vriendin iedere avond gebruik en weer netjes thuis breng vind je het niet erg dus?
@jamesbond007: net een kinderfeestje.. Moet ze der zwempak ook meenemen? Ot: pff kansloos figuur, treuriger kan het niet.
@enjoypunani: nee maar wel d’r handschoenen
Ik dacht dat ie een rijverbod had
+1 dat ie het ook weer netjes terugbrengt.

Helaas toch ook ergens iets goed misgegaan in de opvoeding..
Is wel heel ziek, stel je voor dat ze er niet waren achtergekomen via camera beelden en er was een inbraak gepleegd met die auto dan zou die gehandicapte man of zijn vrouw verantwoordelijk gehouden zijn voor die inbraken.
@bmwe46m3balling: zelfs in Amerika is er wel ietsjes meer bewijs nodig dan alleen maar de aanwezigheid van de auto.
@mashell: oh gelukkig, het zou anders wel heel sneu zijn voor die mensen.
Ik dacht boef .nl rapper

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).