Boeven die Audi RS4 crashten waren bekenden van politie

Auteur: , 97 Reacties

Althans, twee van de drie. Duiding na de klik.

De Duitse politie vermoedde al dat de personen die onlangs met flinke snelheid hun Audi RS4 in de poeier reden behoorden tot de beruchte Audi-bende, maar binnenkort zullen we het mogelijk zeker weten. Mohammed H. en Redouan A. overleefden beiden het ongeval niet, maar Yassin C. (een bekende naam binnen de kickbokswereld) wel. Hij is er echter dermate slecht aan toe, dat een verhoor tot dusver nog niet mogelijk was. Van de twee overleden personen is wel weer DNA-materiaal voorhanden, wat het oplossen van de inbraken wellicht kan bespoedigen.

In een poging te achterhalen wie achter de reeks aan plofkraken en inbraken in het grensgebied zitten, wordt nauw samengewerkt met Nederlandse rechercheurs. Vermoed wordt dat het gaat om een groep van zo’n 150 Nederlandse jongvolwassenen, waarvan het merendeel met een Marokkaanse achtergrond. Omdat dergelijke boeven zich normaal gesproken lastig laten vangen (beroepen op zwijgrecht, gebruik van handschoenen en bivakmutsen, etcetera) hoopt de politie dat naar aanleiding van deze crash enkele prangende vragen kunnen worden beantwoord.97 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gecondoleerd politie. Het moet toch verschrikkelijk zijn om zoveel bekenden te verliezen.
@larini: man man man, ik wil je bedanken voor deze geweldige comment! You made my day !!!
@larini: 😂 Zelfs mijn vriendin kan er om lachen.
Wanneer de politie ze niet kan pakken, dan doet karma het wel.
Je mag ze niet allemaal over 1 spreekwoordelijke kam scheren maar die namen klinken enigzins anders dan jan , piet of klaas.
@tmenges: je mag dat niet zeggen!!!! Want dan gaan mensen huilen!!! Ze kunnen er niks aan doen!!! Het is d’r schuld van de overheid; we knuffelen Marokkanen en andere baardculturen niet genoeg. Daardoor komt het.
@tmenges: Ik snap de ophef niet, autoblog. Dit soort mensen is hartstikke goed geïntegreerd. Ik heb het vaak gezegd en ik blijf het zeggen.

De 17e eeuw, de zogenaamde ‘gouden eeuw’. Wat gebeurde er in die eeuw? Nederlanders vielen net als parasieten landen binnen en plunderden alles wat er te plunderen viel. Vrije mensen werden ineens slaven en alles moest opeens op de manier waarop de Nederlanders dat wilden. Wie niet wilde luisteren werd koelbloedig vermoord. Vrouwen werden onteerd, seksuele lusten werden op minderjarige meisjes gebotvierd(ook jongetjes werden niet gespaard). Uiteindelijk aangekomen in Holland, werd er geïnvesteerd in wegen en weet ik veel wat allemaal. Moordenaars en plunderaars werden gezien als helden, ik noem een Piet Hein. Hoe komt Nederland zo rijk? Toch niet door elke dag hard te weten? Kom aub niet met die reacties waarin mensen mij de les willen leren en willen beweren dat het door handel komt. Amehoela, handel. Hollanders zijn rovers, dieven, oplichters en ga zo maar verder. Denk niet dat dat veranderd is, de wijze is veranderd. Nu gaat het op een manier dat voor de buitenwereld legaal lijkt. De nieuwe Piet Hein is de directeur van de belastingdienst.

Nu, enkele eeuwen later, is dezelfde levenswijze ineens verkeerd. Dat kan toch niet kloppen? Zo hypocriet als wat, jongens. Die jongens zijn hartstikke goed geïntegreerd. Ik ben trots op ze!! Echte Nederlanders zijn het. Inbraken, overvallen, drugsdeals en ga zo maar door.

Ik ben trots op ze. Ze zijn goed geïntegreerd.
@gladanus:

Je bent goed op de hoogte van de geschiedenis ..

Zelfs je populistische prietpraat komt van een leraar maatschappij uit de jaren 80 ..
@lincoln: nou, als er hier een populist is ben jij dat wel! In eerste instantie wou ik inhoudelijk op je reageren maar toen ik je naam zag en me die zure grijns van je voorstelde haakte ik spontaan af. Ik denk dat het beter is als ik niet meer op je reageer, inhoudelijk reageren doe je toch nooit, alleen wat populistisch gelul en een sprekende onderbuik vol maagzuur
@gladanus:

Beter .. Voor Inhoudelijk reageren ben je gewoonweg niet belezen genoeg ..
Zottenpraat gaat je beter af ..
@gladanus:
Hoe verwacht je dat @lincoln (of wie dan ook) inhoudelijk kan reageren op dat stukkie pulp van jou?
@lincoln: zo te zien draai je weer overuren om jezelf weer te voorzien van de broodnodige plusjes. Sneu figuur!
@gladanus: Lincoln is de leukste reaguurder die we hebben. Houdt het zowel luchtig als vlijmscherp. Inhoudelijk; vergelijking tussen een maatschappij van 300 jaar geleden en onze huidige is idd wel correct. De moslimcultuur loopt jaren achter. En dat merk je juist aan dit soort dingen.
@camber24: get a room you two..
@camber24: Integendeel. Waar komt de kennis van sterrenkunde, algebra etc. vandaan? Niet van een aantal Hollanders…
@gladanus: lekker man, zegt al genoeg als die 300 jaar terug moet te vergelijken wat die gappies NU aan het doen zijn. Afgezien van het feit dat ze 300 jaar geleden PRECIES hetzelfde aan het doen waren als wij, alleen dat past natuurlijk niet in je fuck-hollanders verhaaltje. Ga je schamen lamzak, een beetje je eigen cultuur de grond in stampen ten voordele van een zootje halve apen die zich amper kunnen inhouden als er een vrouw alleen over straat loopt (en vaak niet). ALLE voorruitgang van de afgelopen 400 jaar komt van óns! Het westen! Door Het nieuws dat er twee van die gasten dood zijn, we wisten natuurlijk al lang dat dit geen west-europeanen waren laten we eerlijk zijn, slaap ik als een roosje.
@lambo4all: Liefje, 1: je bent geen 400 jaar oud dus leun ook niet op de daden van de voorouders. Het enige wat jíj in de maatschappij hebt betekend is alles wat je hebt gedaan vanaf je geboorte. 2: Alle vooruitgang komt van het jouw werelddeel? Gast…. 3: Angst voor andere culturen. 4: Voelt zich aangevallen als iemand begint over zijn cultuur.

Je bent tussen je oren precies hetzelfde als de etnische groep waar je volgens mij bang voor bent, alleen dan in een ander jasje. Grappig, want dit zie je namelijk heel erg vaak.
@lambo4all: 😭😭😭 ow jij toch… Jij weet ook niet waar je het over hebt.
@gladanus:

Ik zeg het toch 1

Het is de schuld van het Westen !

ALTIJD

En het erregste soort zijn omgeturnde Refo’s en Katholieken, die de Socialistische of humanistische geloofscultuur hebben omarmd !
@gladanus: Ja vooruitgang, wie verzint zo iets!? Na dit berichtje flikker ik mijn laptop uit het raam, betaal geen btw meer en de eerste de beste die me niet aanstaat die daag ik uit voor een duel en schiet ik neer.

Ja want waarom zou ik mij aan de fatsoensnormen en regels van de 21ste eeuw houden, immers heb ik ergens gelezen dat in de gouden eeuw dingen anders gingen, waarom kies ik niet een of ander willekeurig tijdperk dat beter past bij mijn denkbeelden.

Oh en voor het gemak buig ik ook nog even alle feiten en gebeurtenissen zodat mijn eigen betoog veel mooier en beter overkomt. En de rest, die zijn allemaal hartstikke hypocriet. Want iedereen is nou eenmaal gek, behalve ik.
@gladanus:
LOL!
Tip: lees eens een boek, en dan niet dat geschiedenisboekje wat je op de basisschool kreeg.
@gladanus: vooruitgang, ooit van gehoord?

Eigenlijk zeg je dus dat het een stel barbaren is met een levenswijze die het Nederlandse volk zo’n 400 jaar geleden had.

‘wij’* hebben fouten gemaakt toen, laat hun ervan leren en die fout niet nog eens maken. Zo werkt beschaving immers.

*eigenlijk helemaal geen wij, want onze generatie kan er immers niks aan doen dat onze voorouders zich zo gedroegen.
@gladanus: Probeer je nu te zeggen dat deze “geïntergreerde” mensen te dom zijn om zich na 17e eeuw door te ontwikkelen? Vind ik wel een beetje racistisch
@gladanus: sterk!!
Niks nieuws volgens mij? Bekende van de politie en marokkaantjes. A+B. What else
Helaas nu weer geen aflevering opsporing verzocht !
Nee toch dat verwacht je niet, ik stel voor dat alle kansarme jongeren van allochtone afkomst een gesubsidieerde gevorderde rijtraining krijgen om dit soort ongevallen in de toekomst te voorkomen.
@kobus1967: ik stel voor dat we dat eens even lekker niet doen. We betalen al genoeg aan de (r)overheid
@hight96: ik gok dat de reactie van kobus1967 sarcastisch was…
@boomhauwer: Ik dacht ook al, is Sheldon Cooper actief op AB? Kon me niet voorstellen dat iemand het sarcasme over het hoofd zou kunnen zien van die comment.
@KUYL: was that sarcasm? Nailed it! ;)
@boomhauwer: wie zegt dat ik het serieus nam mijne heren
@hight96: Hehe, dat praat je niet meer goed.
Redouan, dies nieuw voor mij. De andere 2 komen met enige regelmaat in programmas als opsporing verzocht, opgelicht e.d.
En het mooiste is nog dat deze amateurs niet eens werden achtervolgd of zo, ze vonden het wel cool om ‘heel hard te vluchten’ of zo. Gewoon door eigen dommigheid van de weg geraakt en geen gordels om waardoor twee van de drie uit de auto werden geslingerd. Een van beide is vervolgens verzopen in een plas water..
Verstand komt met de jaren zeggen ze, maar niet bij dit soort uitschot.
150? Niet normaal, dat is echt een enorme bende….
mab via Android app
Pff endan ook nog de mooiste model rs4..
@mab:-het- of zijn dit ook bekende van jouw?
@ptothem: bekenden* of ken jij ze 😆
@ptothem: *jou..
@phr34k: zoek dat maar eens op.
@phr34k: ik begrijp hieruit dat je het nog niet opgezocht hebt. Doe maar even joh, leer je ook nog iets voor je lekker het weekend in gaat.
@ptothem: man man man… De taalnazi uithangen en dan zelf harder op je gezicht gaan. Hoe krijg je het voor elkaar!?
Gelukkig heb ik buikgriep, zodat mijn onderbuik met andere dingen bezig is
@sketcher: Schuif eens op, ik heb er ook schijt aan.
Ongeacht je afkomst, stelen hoort niet vroeg of laat wordt je op je vingers getikt sommige moeten zitten en sommige bekopen het met hun leven.
Bij het lezen van de naam “Mohammed” wist ik genoeg
En dan zijn er nog steeds mensen die dit goed zitten te praten ook (zie vorige topic hierover en de reacties op mijn posts). Maar goed, wij zijn ook racisten natuurlijk. Deze jongens hebben nooit een eerlijke kans gehad, moeilijke jeugd gehad, krijgen geen stageplek, in de zomer is het te warm voor ze in combinatie met een suikertekort tijdens ramadan, excuus op excuus op excuus terwijl het gewoon crimineel tuig is. Dubbele paspoort innemen en met een enkeltje Ryanair terugschoppen naar kamelenland (niet te verwarren met Kanaleneiland). Ze hebben niets met onze cultuur en zullen dat nooit krijgen ook. Prima, maar wat doe je hier dan? Juist, profiteren van al onze goeie voorzieningen. Uitkering, zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderbijslag, kindgebonden budget, enz enz.
@borrelnoot: *heeft niets met racisme te doen*
@borrelnoot: en dan ook lekker bijklussen, tikt lekker aan!! O
@borrelnoot: FYI De Ramadan is niet altijd in de zomer. Omdat hun kalender korter is dan onze Gregoriaanse kalender verschuift het over onze jaren heen.
@borrelnoot: AH, de kortzichtige reactie waarvan je wist dat ie komen zou!
@awesome: want jij hebt een diepgaandere analyse?
@borrelnoot: nou, ik vind het nog steeds erg naar dat je een hele bevolkingsgroep over één kam scheert.
Ik ken genoeg Nederlandse gezinnen die geen haar beter zijn, dus alle Nederlanders het land dan maar uit? Oh wacht, het is natuurlijk ONS land! Dus zij mogen wel zorgtoeslag, kinderbijslag en verder van alles profiteren!

Misschien moet je eens wat beter kijken wat de oorzaak is van deze situatie.
Het integratiebeleid dat 30 jaar gehanteerd is, was niet echt het beste beleid, dat is inmiddels wel bewezen. Deze jongens leven ook geïsoleerd, buitengesloten van de rest van de samenleving. Of dacht je dat ze er zelf voor gekozen hebben om massaal op kanalen eiland te gaan wonen? Dat is toch echt een keuze va het halfzachte gemeentebestuur geweest.
Als er dan ook nog eens geen fatsoenlijk beleid is vanuit de overheid, dan creëer je de problemen zelf.
@awesome: waarom zijn dan vooral de marokkanen zo oververtegenwoordigd in de misdaadstatistieken en niet die andere etnische minderheden die onder exact dezelfde omstandgheden leven/opgroeien? Ga er maar eens tussen wonen een paar jaar, dan piep je gegarandeerd anders dan je nu doet!
Maar als het een bende is van 150 man hoeveel gestolen RS4’s rijden er dan rond?
@ahs1979:
Geen idee hoeveel het er waren, het is er nu wel 1 minder.
@ahs1979: 3 per auto reken maar uit!
@ahs1979: een snelle rekensom verteld mij dat er 150 man zijn, deze zaten met z’n 3en in de auto. 150:3= *ff denken, 3×3=9 9 past 16x in 150. Je houdt dan 6 over. Huh? Kan iemand me helpen?
Opgeruimd staat netjes. Nu de rest nog.
Ah, de gebruikelijke daders. Tja, open grenzen en een eindeloos softe “aanpak” nou ja zeg maar knuffel beleid heeft voor vrijwel alle criminaliteit gezorgd,
Hopelijk gaan nog meer van dergelijke types binnenkort een botsproef houden, liefst tegen een viaduct pijler bijvoorbeeld
Kickboksen en criminaliteit, puur toeval…..bij roeiers, badmintonners en zwemmers is het ook al schering en inslag ;-)
@fit4fun: Ik heb zelf ook gekickbokst en ik kan wel beamen dat er ander soort volk op af komt dan bij de lokale hockeyclub. Echter traint er ook genoeg fatsoenlijk volk hoor. Ik denk dat het bij voetbalclubs erger is.
@fit4fun: ik zie nooit bankiers kickboksen en die roven de Pensioenpotten leeg voor honderden miljoenen . Maar he dat zijn iig geen kickboksers .
@rolov: bankiers roven pensioenpotten leeg? Juist ja. En elke bankier doet dat? Krom argument.
@rolov: pensioenfondsen en banken zijn wel compleet andere instellingen. Maar ik denk dat de bestuurders van de pensioenfondsen ook niet kickboksen. 😉
@fit4fun: hihi. Doet me denken aan een bericht over de toename van agressie en geweld bij hockeyclubs nu dit geen echte “elite-” sport meer is, nu het voor veel mensen te betalen is…
Aha, 150 man dat op ieder z’n dikke Audi zit te azen. Daar blijven ze dus.
Ale hop naar hun maagden daar doen ze het toch voor ? Toevallig Mohammed al die toevalligheden in de wereld toch …
Goh, het waren Marokkanen….wat een verassing! pfffff…..je wordt er toch gewoon droevig van en dan vooral dat men in de Nederlandse media en politie het beestje niet gewoon bij de naam noemt. Paar dagen geleden op het nieuws hier was er een politiewoordvoerder die het had over de Audi bende, een groep van 100-150 Nederlanders uit de omgeving Amsterdam / Utrecht. Duitse media berichten al over Noord Afrikanen uit de omgeving Utrecht / Amsterdam, maar oweej oweej, noem je het beestje bij de naam dan ben je rascist. Laat die rotte appels van voornamelijk Marokkaanse afkomst ophoepelen want het is duidelijk dat ze schijt hebben aan onze regels en cultuur. Toch vreemd dat de Marokaanse vrouwen een stuk beter integreren…
@maarten020: trek het breder… Laat iederéén die schijt heeft opsodemieteren. Da’s nóg beter én we discrimineren niet! Hoera!
@davelepeef: iedereen met een dubbel paspoort bedoel je. En ja, ook de Duitsers en Belgen. Dubbel paspoort en misdrijven? Linea recta terug naar je andere land en het Nederlandse paspoort inleveren. Dan heeft het ook niks meer met racisme te maken.
Ze doen een plofkraak in hun ‘eigen’ RS4. Jep…
Joop den Uyl
Overtuigd socialist van de voor-salon soort, het was geen salon socilaist, de man was nog een stuk goedgeloviger.

“Laat die mensen toch ” zei Joop ergens in de zestiger jaren.

Dat hebben we gedaan Joop, we hebben heel goed naar je geluisterd.

In plaats van de tweede en derde generatie beet te pakken en dwang uit te voeren om ze te laten integreren,s tonden we erbij en keken we ernaar.
En was er ellende, dan pleurde politiek Den Haag er een handje geld tegenaan, just voor de vorm, en leefden we even goedgelovig weer verder.

In plaats van zorg te dragen voor integratie, scholing – waarom geen tandarts van Marokkaanse afkomst- vraag je nu aan zo’n vierde generatie schreeuwlelijk waar die vandaan komt en het antwoord zal niet een nederlandse stad zijn, maar steevast Marokko

En dat mogen we onszelf kwalijk nemen; aan de andere kant is het weer typisch Nederlandse Overheid tactiek : Nooit doen waar we een overheid voor hebben !

Als ze het zouden kunnen, werd het integratie probleem geprivatiseerd !
En misschien is dit wel marktwerking !
@desjonnies:

Ja misschien was den Uyl wel ’n beetje naïef, nog naïever is het om naar dat rechtse conservatieve gelul van (t)Rutte te luisteren, of nog erger die blonde haatzaaier!

Ik ben ook jarenlang zo naïef geweest om in de politiek te geloven & nu heb ik zoiets van “het grootste deel van Nederland gelooft nog in sprookjes & ik trek gewoon m’n eigen plan & trek mij niks meer aan van die eikels in Den Haag”. Neemt niet weg dat ik mijn stem niet verloren laat gaan, maar weet gewoon dat “mijn partij” toch nooit zal meeregeren, omdat die partij te rechtvaardig & te progressief is in de ogen van het overwegend conservatieve Nederland.
@miataman:

Fijn voor je dat je het licht hebt gezien ..

De eeuwige illusie voor stemvee ..
Even technisch.

Ik vind toch dat die kooi constructie van de Audi het heel goed gedaan heeft!
Toch zijn 2 van de 3 knullen dood. Denk dat het komt door inwendige verwondingen. De G kracht is door de klap zo groot dat al je aderen uit elkaar spatten. Als je een klein prikje in zo’n lichaam doet spuit al het bloed naar buiten. En die derde? Denk dat het lastig is om te opereren. Waar moet je beginnen? Allemaal vragen. Maar wel een goeie auto en daar gaat het toch uiteindelijk om.
@glashelder: Je hebt gelijk dat bij dergelijke klappen je intern gewoon helemaal kapot bent. Maar in dit geval schrijven de kranten dat de heren uit de auto geslingerd zijn.
Zal trouwens ook niet helemaal goed zijn voor je interne huishouding wat betreft organen.
Toch echt klote als ze hier jouw auto voor moeten hebben. Laat ze zelf wat kopen van dat gejatte geld.
Ik hoop de derde dader ook snel overlijd. Dat kost ons klauwen met geld
@prop: ik niet. Hoop dat ze via hem de complete bende kunnen oprollen. Hebben we veel meer aan.
@camber24:

Moet ik helaas eens met je zijn

Dan stel ik het volgende voor. Hele bende wordt opgerold en daarna overlijden
@prop: wel allemaal dan toch?
@3246cm252kw:

Ja da’s beter. Voorkomt gedoe in de toekomst
@prop: deal!!
2 doden, zonde van de auto
Laten we al dit soort tuig een RS4 geven en dan de snelweg op! Kijken hoe snel we er vanaf zijn.
Hoogblonde finnen
Jammer dat er weer aan stemmingsmakerij wordt gedaan & ja ’t overwegend rechtse/populistische publiek wat hier op Autoblog zit & ’t hartste schreeuwt zegt nu natuurlijk “zie je nou wel!”

Het zal mij echt ’n rotzorg zijn welke nationaliteiten er in die cockringen-mobiel zaten; het zijn gewoon criminelen, niet meer & niet minder… Karma is a bitch & gelukkig zijn er 2 criminelen daarvoor keihard afgestraft, zonder dat ze onschuldigen meesleurden in hun aso-gedrag! Hopelijk blijft dat kickboxer-patsertje nog ff in leven om uit de doeken te doen wie er nog meer bij die cockringen-bende hoorden.
@miataman:
Stemmingmakerij als de nationaliteit genoemd wordt?
Mogen we tegenwoordig niet meer aan feitenbenoeming doen?
@Rob:

Lees zijn vorige reacties eens voor de gein ..

Meneertje nml nogal een beetje judgemental ..
@Rob:

Omdat ’t totaal niet relevant is of ’t nou om Sjaak de drugsdealert in z’n AMG gaat (lekker he die vooroordelen?!?) of Hassan in z’n cockringen-bak. Maar goed conservatieve/rechtsdenkende mensen vinden dat blijkbaar wel relevant, so be it… Enne degene die mij beter kennen weten dat ik over ’t algemeen niet bevooroordeeld ben, maar dat ik vaak reacties met ’n dikke vette knipoog plaats. En ja tegenover conservatief volk kan ik soms een beetje oordelend zijn, we leven in ’n vrij land & net zoals dat mensen hier rechts populistisch geneuzel mogen plaatsen zal ik ook niet schromen om wat tegengas te geven…
@miataman:

En op welk punt is het relevant om Marokkanen in een Audi weg te zetten als conservatieve rechtse populisten dan ??
@miataman:
Het is wel relevant. Het is een feit. En het is bij nieuws uitermate belangrijk om ALLE beschikbare feiten te noemen. Klaar.

Als een man uit Rotterdam een moord pleegt in Amsterdam, dan wordt dat gemeld. Als een Duitser een moord pleegt in Frankrijk, dan noemt de Franse pers dat. Je wil dat soort dingen weten. Belangrijk voor je beeld- en oordeelsvorming.

Anders kunnen we ook wel weglaten dat het mannen waren. Of dat een Audi was. Of dat ze jong waren. Of de locatie van de crash. Etc. Dan was een bericht als “criminelen crashen” en niks meer voldoende geweest. Wil je dat?

Daarbij is het in Nederland (en ieder ander land ter wereld) zo dat als er geen nationaliteit genoemd wordt we er van uit gaan dat het een autochtoon is. Heeft he-le-maal niks met stemmingmakerij te maken. Nul komma nul. Puur met feitenrelaas.
Goed bericht. Het liefst allemaal rs4’tjes in achterstandswijken plaatsen met portieren open en sleutel erin. De remmen zijn natuurlijk doorgeknipt….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).