Brabus 800 “iBusiness”: G65 met Apple goodies

Auteur: , 9 Reacties

Het opvoersetje voor de V12 naar 800 pk en 1.420 Nm had Brabus al liggen. Wat konden ze daar nog aan toevoegen om de G65 net even dat beetje extra te geven? Juist. Heel veel Apple goodies!

Op de Autosalon van Geneve mogen we niet alleen van een stoere Gel√§ndewagen met widebody en custom 23 inch velgen genieten, we zullen ook zeker met zijn leuke speeltjes gaan spelen. Het Brabus “iBusiness” multimedia systeem geeft toegang tot muziek, films en spelletjes via een iPad mini, Mac mini, iPod touch en Apple TV. Met 250 km/u (270 km/u zonder begrenzer) internetten is een totaal nieuwe ervaring, net als Angry Birds lanceren tijdens een 0-100 km/u sprint van 4,2 seconden.

De Mac Mini vormt het hart van het systeem. Samen met een Apple TV module en een versterker is deze verscholen in de achterbak. Hiervoor is de achterbank vervangen met aparte stoelen, inclusief een ge√Įntegreerd ventilatiesysteem voor extra comfort. Tussen de stoelen zien we een custom middenconsole met koelkastje, tafeltjes en docking stations met laders voor iPad mini en iPod touch. In het opbergvakje zit een toetsenbord en muis plus USB-poorten voor de Mac mini.

Kijken doe je naar een 15,6 inch LCD monitor in het lederen / Alcantara plafond, die op commando in- en uitklapt via de Brabus Remote app, die ook nog eens de Mac mini voor je aanzet. Doordat je toegang hebt tot het Internet via een modem, kun je met de Apple TV module een beetje zappen, maar een DVD’tje kijken behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Liever muziek luisteren? Op de iPod touch kun je meer dan 14.000 nummers kwijt. Allemaal met gezellige sfeerverlichting.9 reacties

Hmm er is een moment waar je te ver doorschiet, denk dat we dat punt nu wel hebben bereikt. Brabus hou je AUB bezig met het tunen van deze wagens, niet nodeloos uit rusten met overpriced spullen.
Een hemel van alcantara, hoe kek is dat!
Zo fout dat het gewoon geweldig wordt…
Leuke Ipad
Dan snap je het gewoon niet als je die rommel van appel erin hangt……
@roppp: Want een plastic Samsung, Huawei, HTC oid past beter bij deze Brabus?? Als ik plastic in m’n Brabus wil, haal ik wel een kratje bier….
Nice, maar wat onnodig ingewikkeld om zo’n systeem in een auto te bouwen. Dat moet simpeler kunnen. En dockingstations lijken me wat onhandig in een auto, een laadsnoer ljikt me volstaan. De rest kan toch via wifi/bt?
Hoog A-team gehalte, mooi spul.
Als er Apple producten in liggen, verliest hij 30 Nm koppel ? Dit is grote vondst in die zoektocht naar vermogensverlies in de auto industrie!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).