Brabus Business Lounge: superdeluxe Mercedes Sprinter

Auteur: , 5 Reacties

Brabus, hét adres voor de goedgevulde Mercedes-adept met een passie voor pk's en/of custom luxe, presenteert zijn visie op opulente busjesluxe. Dit is een Mercedes Sprinter uitgerust als een suite in het Ritz-Carlton.

Als basis voor de Brabus Business Lounge, die zijn debuut morgen op de Autosalon van Moskou maakt, werd de Sprinter met lange wielbasis en een hoog dak genomen. Luxe heeft per slot van rekening ruimte nodig. Centraal staan vier comfortabele tandartsstoelen die naar elkaar gericht zijn. Ook is er een minibar aanwezig voor de bubbels en kaviaar, en de inzitenden zelf worden koel (of warm) gehouden middels een high-spec climate control.

Brabus Business Lounge

Aan de privacy is gedacht: voor de getinte ruiten hangen gordijntjes, die met een druk op de knop te openen of sluiten zijn. Een beetje een oligarch doet natuurlijk niet met de hand zijn gordijnen dicht. Speciaal voor zijn maitresse(s) installeerde Brabus een LED display van 180 cm x 90 cm in de dakbekleding, die bestaat uit 2,700 gekleurde LED’jes die 12 verschillende animaties kunnen afbeelden. Heeft ze ook nog iets om naar te kijken terwijl ze uitgewoond wordt.

Patserfoto’s instagrammen is een fluitje van een cent dankzij de aanwezige 4G hotspot, en het 42 inch tv-scherm biedt uitkomst voor als je even een filmpje tussendoor wilt doen.

Aan de buitenkant zien we een nieuwe voorbumper en 18-inch Monoblocks, maar het draait natuurlijk vooral om wat er zich binnen afspeelt. Plaatjes zeggen meer dan woorden, dus check het snel in de gallery! Wat de prijs van deze Lexani-concurrent wordt? Dat weet alleen de klant die zijn specificaties doorgeeft.

Hou je meer van minimalistisch en veel power? Dan biedt Brabus deze V8 Sprinter.5 reacties

Zet een maffe Surinamer achter het stuur en je hebt een disco taxi-bus:

https://pbs.twimg.com/profile_images/2315795367/liybs8b1arajqge9yi3v.jpeg
Lache
En hoeveel mag dat dan kosten?
Dit zal vast beter verkopen dan Maybach… En terecht.
Zou men de zijruiten niet kunnen doen zoals het glazen dak bij een Maybach? Gewoon wisselen tussen doorzichtig of donker met een druk op de knop. Toch net wat strakker dan zo van die gordijntjes!

Anyway… Doe mij er maar eentje. Rood/zwart interieur is prima, maar hou de buitenkant standaard met wat reclame voor een of andere Poolse bouwfirma, uiteraard met bijhorende nummerplaten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).