Bugatti komt met nieuwe meuk voor in je huis

Auteur: , 14 Reacties

Als toevoeging op de Chiron.

In Milaan, Italië is de Autosalon van Genève op het gebied van meubels aan de gang. Het gaat hier om de Salone del Mobile 2019. Fabrikanten over de hele wereld tonen het nieuwste en hipste wat er gaande is in meubelland. Niet heel spannend, maar autofabrikant Bugatti heeft ook het één en ander meegenomen naar de beurs.

Het merk achter de Veyron en de Chiron heeft een uitbreiding van de Bugatti Home Collection aangekondigd. Deze collectie werd geïntroduceerd in 2016. In samenwerking met de Luxury Living Group komt Bugatti met allerlei fratsen voor in je huis. De uitbreiding brengt enkele nieuwe stoelen en banken met zich mee.

Uiteraard zijn de meubelstukken volgens Bugatti geïnspireerd op de auto’s van het merk. Je moet echter de nodige alcoholische versnaperingen in je mik hebben om bijvoorbeeld een Chiron in een stoel te zien.

Je hebt in elk geval iets unieks in huis. Neem nu de Bugatti Home Cobra Chair. Vanwege het 110-jarige bestaan van Bugatti worden slechts 110 stuks van deze stoel gemaakt. Daarnaast is het 110 Ans Bugatti-logo verwerkt in de stoel. Het is niet bekend wat de meubelstukken moeten gaan kosten. De auto’s kennende zal de fabrikant hier ongetwijfeld de hoofdprijs voor vragen.

Met dank aan Maurice voor de tip!14 reacties

nee… gewoon nee…
Ziet er net zo uit als elk ander modern inspiratieloos interieur vol met grijstinten.
De vormgeving kan me in de meeste gevallen eigenlijk wel bekoren. Ik kan zelfs zien dat sommige stoelen zijn geinspireerd door de Chiron. Of je dat positief vind moet je lekker zelf weten.

Maar waarom alles in het kleurenspectrum van de gemiddelde Nederlandse lease-maarschappij?
@ghengiskhan: zal het iets met Feng Shui te maken hebben…schijnt nogal hip te zijn!
Als ik even naar de autojunkfoto van de maand kijk en naar dit interieur dan denk ik dat Thijmen dit een interieur vindt waar hij uren naar kan kijken😂
Meer voor vrouwen. Daar bemoei ik me eigen niet mee.
@tjongejongen: me eigen?
@flatsixx: me ijgen
Zo’n kussentje met EB-logo vind ik dan wel weer grappig. Dat geeft toch weer een extra automotive-tintje in het interieur. Ik ga eens op zoek naar zoiets met het juiste merk/type voor hier op de bank.
Zit het wel een beetje lekker?
te koop bij seats en sofas?
@gove: Nee, die verkopen de meubellijn van Seat. Is allemaal wat schappelijker geprijsd.
@mashell: i see what you did there,
maar o.t. seats en sofa’s is geniaal
@mashell: dan is het niet van Seat!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).