Carlsson kan niet van Mercedes C-Klasse AMG Sport afblijven

Auteur: , 15 Reacties

We kunnen het onszelf bijna niet voorstellen, maar het zou zomaar kunnen dat je bij het aanvinken van de opties van je nieuwe Mercedes C-Klasse toch wat dingen mist. Als zelfs het AMG Sport-pakket je niet kan bekoren, dan schiet Carlsson te hulp.

Carlsson ontwikkelde eerder al een tuningpakket voor de Mercedes C-Klasse, maar kon ook de AMG Sport-variant niet met rust laten. De Duitsers gingen deze zomer opnieuw naar de tekentafel, hergebruikten wat oude schetsen en tadaaa: ook de Mercedes C-Klasse AMG Sport heeft een Carlsson-smoelwerk.

De AMG Sport-versie is natuurlijk al wat brutaler en sportiever dan de reguliere C-Klasse, maar Carlsson heeft ervoor gekozen die eigenschappen nog wat wat duidelijker te benadrukken. Zo krijg je nieuwe bumpers, een aangepaste grille (met Carlsson-logo natuurlijk) en een klein spoilertje op de kont.

Daarnaast zien we ook een nieuwe diffuser en Carlsson-velgen in 18, 19 of 20 inch, terwijl een aangepast sportonderstel ervoor zorgt dat je kont nog eens 30 mm dichter bij het asfalt komt.15 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Voorkant heerlijk, achterkant blijft toch raar…
Blijft toch een truttig model die nieuwe C-klasse (te rond & geen duidelijke lijnen).
Elke keer als ik het vorige model zie word ik weer blij, die auto is zelfs met wieldoppen een echte Benz om te zien.
@bsxc2: wat betreft de estate ben ik dat met je eens maar de sedan van de vorige heb ik altijd een net niet auto gevonden en weinig Mercedes uitstralen en dat is juist waarom ik deze nieuwe zo mooi vindt, straalt voor mij juist echt uit dat het een Mercedes is.
@Pordon: De vorige versie was toch de moderne versie v/d 190 serie, meer Mercedes wordt het dan volgens mij.
@bsxc2: niet meer
@bsxc2: zo heb ik het nooit bekeken eigenlijk maar als je de 190 als boegbeeld wilt nemen voor Mercedes dan zou je dat kunnen zeggen… Maar dat is aan mij niet besteed.
Lelijk die uitlaten. Lijken net op de amg uitlaten van de vorige generaties amg’s
Op zich niet verkeerd, maar de C-klasse heeft mijn inziens de extra opsmuk niet echt nodig. Daarnaast zijn de velgen iets te druk. Als ze het bij alleen de donkere spaken hadden gehouden zag het er minder ‘koreaans’ uit.

Als ik hier aan de rechterkant overigens de vorige C-klasses zie die door Carlsson onder handen zijn genomen, kan ik niet anders concluderen dat die er geslaagder uitzien.
Ben niet kapot van de kont van de C in het algemeen, ik moet nog altijd 2 keer kijken op de snelweg, veel te veel s-klasse wannabe.
@piquet1986: dat is voortaan de nieuwe standaard.. Zie je bij bmw en audi oa ook al :)
Mooie mercedes maar het is gewoon geen c klasse de grootte en de lengte dit noem ik dan eerder een d klasse omdat hij echt tussen de c en de e klasse zit.
Hele mooie auto. Maar goed dat ze er niet van kunnen afblijven. Alleen vind ik de kofferklep spoiler niet mooi…
Het enige wat ik mooi vind van deze auto is dat werkelijk uhhh aparte en subtiele logo in de grille.
Uiterlijk is ronduit slecht vergeleken met een M3
Iets andere velgen en hij is perfect..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).