Chinese babe parkeert GranTurismo midden op straat

Auteur: , 28 Reacties

"Oh, ik dacht dat ik hier midden op deze 4-baansweg ook gewoon mocht parkeren?"

Sommige dingen zou je niet moeten hoeven uitleggen. Bijvoorbeeld dat je nooit gele sneeuw moet eten, je naam op Egyptisch cultureel erfgoed moet krassen, of je auto pardoes op een doorgaande weg moet parkeren.

Voor sommige Chinezen is dit echter allemaal niet zo vanzelfsprekend. Dit 22-jarige poppetje, dat met de witte GranTurismo van haar moeder (Chinese meisjes <3 Italiaanse auto’s) aan de haal was gegaan, was hoogst verbaasd dat een verkeersagent een bon voor de ItaliaanCoupé aan het schrijven was.

Nadat de agent haar het verschil tussen midddenbaanmarkering en parkeervakken had uitgelegd schijnt ze het wel gesnapt te hebben. Misschien dacht ze wel ‘wat Lapo kan, dat kan ik beter’. (163, via)28 reacties

Mjah je moet je auto toch ergens neer zetten he ;)
@xyrrath:

Ze kan hem ook in haar doos parkeren. Chinezen hebben doorgaans een hoge pijngrens :D
@bempi: Mompelt iets van trechters en visjes.
Zo hoef je hem ook niet in te steken…..
Ja sorry ik moest hier zijn en er was verder geen plek. Dat krijg je in het land waar in verhouding in de laatste jaren de meeste auto’s worden verkocht.
@Kvgorp:
Dat heeft weinig met het land te maken, kijk eens rond in grootstedelijk Nederland en dit is aan de orde van de dag.
Ik kwam gisteren in den Haag nog een vrachtwagen tegen die midden op de weg geparkeerd stond.
@jrk68: Hmm vind in ik niet vrachtwagens kunnen vaak niet anders die zijn te lang om ergens te parkeren. En als jij een pallet om ander zwaar spul moet lossen ga je daar geen honderde meters mee lopen.
Maar een luxe auto met voor en achter piepers moet toch wel lukken om ergens te parkeren ook al houd dit in dat je een blokje om moet.

Maar goed ik ben er niet bij geweest misschien was er wel een zee van ruimte en had de chauffeur een klein doosje in zijn handen. In dat geval moet het niet kunnen nee.
@Kvgorp:
Die vrachtwaggel was ook slechts een recent voorbeeld, ook luxeauto’s kom ik dagelijks op deze manier geparkeerd tegen in 010 en 070.
Het heerschap in de vrachtwaggel was niet aan het lossen, noch aan het laden. Dat ding stond daar gewoon midden op de rijbaan, je kon er zowel links als rechts voorbij.
Gevarenlichten had hij ook nog nooit van gehoord.
@jrk68: Ow zo op die manier. Dat is erg vreemd inderdaad. Ik had het beeld van die grachten wegen voor me waar een vuiliswagen of een vrachtwagen de boel op houd. Gelukkig woon ik niet in zo’n drukke stad.
@Kvgorp: Niet gelijk alles geloven wat er op internet wordt geplemd. Je hebt waarheden, je hebt leugens en dan heb je internet waarheden…
Heb mensen wel eens slechter zien parkeren. Hij staat tenminste recht.
Als er maar één auto staat is het misschien een beetje raar, maar in steden als Rome zijn wegen waar de hele midden markering vol staat en daar kraait geen haan naar.
Family Guy spreekt altijd de waarheid
http://www.youtube.com/watch?v=YjkkjH0GnfY
Babe babe, deze is wel echt met visbakken uit de pan gesprongen!
En ze is niet eens blond..
in China is tegen de rijrichting in rijden op de snelweg nog iets wat je regelmatig ziet, als mensen daardoor eerder thuis zijn… dit is echt niet zo raar voor china…
Met zo’n outift, mag ze van mij overal “parkeren ”
She works hard for the money !
@desjonnies: wie zegt dat dit écht een babe is!
@MARS: niet in Bangkok, dus vertrouw ik het al 600% meer…
Italiaanse auto, Italiaans parkeren….problemo?
Hij is wel de man is z’n coole politiebusje!
Haha, een boete krijgen in China wat een pauper.

Het probleem is vrij duidelijk, ze is straatarm aangezien ze de moeite heeft gedaan van nummmerplaten op haar maser te hangen. Zo ziet een flik natuurlijk dat hij je een boete kan geven zonder geëxecuteerd te worden.

Tip, verf dat ding goud, nummerplaten ervanaf en die agent laat je wel met rust.
Zouden ze niet beter eerst eens een iq-test afnemen vooraleer je nog maar aan je rijbewijs mag beginnen^^, het meegeven bij een pakje boter lijkt duidelijk niet te volstaan…
Jezus christus, wat is zo’n GranTurismo toch vreselijk mooi. Al helemaal in het wit.
@fant: In Nederland zou het daarom geen slecht idee zijn om her en der wat GranTurismo’s op de weg te zetten. Ter compensatie van alle ‘kunst’ die men overal langs/op de weg meent neer te moeten zetten.
Foto 4: “Niet met je vette vingers op het raam!”
Pfff wat een mooie wagen!! pure kunst.

Schrijft die agent nu die bekeuring uit op de kofferbak! damn voor je het weet drukt die pipo te hard door!
Dat Daily Mail artikel is een schaamteloze kopie van een Cracked.com artikel. Fraai staaltje halfplagiaat van Engelands rioolkrant.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).