Citroën DS3 Cabrio Racing racing is zeer exclusief

Auteur: , 5 Reacties

Twee keer zo exclusief als de DS3 S. Loeb om precies te zijn, want de teller blijft bij deze matgrijze knapperd op 100 exemplaren steken.

Citroen DS3 Cabrio Racing

Hij was een beetje door de mazen van de berichtgeving geglipt deze DS3 Racing met canvasdak. In Frankfurt stond nog een concept, maar eind december volgde zonder al te veel tamtam de productieversie, en in december stond hij al bij de dealer.

Een echt showdebuut had deze rappe Fransoos niet gehad, en dus trok Citroën hem meer naar Genève. Ten opzichte van het conceptmodel veranderde weinig; ok, de velgen krompen een duim, tot 18 inch, maar onder de kap van de cabriotopper ligt nog steeds een THP die 207 pk uitbraakt.

De dame op bovenstaande foto checkt even het oliepeil, want zoals we weten zijn Citroënmeisjes erg goed in auto-onderhoud.

En nu we het toch over de DS-modellen hebben: het verhaal gaat dat de nieuwbakken PSA-CEO, Carlos Tavares, hier een aparte merklijn van wil maken. In China is dit al het geval, maar ook de rest van de wereld zou moeten volgen.
5 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Exclusief smaak?
Ik zie de DS-lijn liever als Citroën verschijnen dan als apart merk omdat het de kenmerkende eigenzinnigheid terugbracht naar het mooiste Franse merk.
Op de DS-lijn hoort gewoon een dubbele chevron, jammer!
Een DS3 Cabrio Racing racing?
Daar ga je wel hard hard mee of niet niet?
Deze auto heeft wel een beursdebuut gehad, namelijk op de autosalon van Brussel.
@carreza helemaal met je eens!de ds-lijn is prachtig,maar de andere citroens niet…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).