Daniel Ricciardo onthult reden afschaffen gridgirls

Auteur: , 37 Reacties

De Ozzie voelt zichzelf verantwoordelijk.

gridgirls

De eerste race van het jaar markeerde een aantal mijlpalen in de F1. Het was de eerste race met de HALO en de eerste race zonder gridgirls op de grid. Dit is echter niet het zoveelste lamenterende bericht over deze twee trieste ontwikkelingen. Of nou ja, stiekem misschien wel een beetje. Daniel Ricciardo heeft namelijk een nieuw licht geworpen op de reden dat grid girls (volgens hem) zijn afgeschaft. Het heeft allemaal te maken met de Grand Prix van Amerika van vorig jaar.

Ricciardo beleefde in Amerika geen gelukkig weekend, hoewel hij in de kwalificatie nog onze landgenoot Max Verstappen aftroefde. De honeybadger kwalificeerde zich als vierde en vocht in het begin van de race een duel uit met Valtteri Bottas om een plaats op het podium. Echter, na 14 rondjes begaf zijn motor het en dat was dat. Hoewel de technische malheur niet zijn verantwoordelijkheid was, gaf hij na de race aan dat hij de juiste concentratie toch al niet echt te pakken had.

De reden hiervoor was het vrouwelijk schoon dat voor zijn auto stond op de grid. De dame in kwestie was namelijk een rondborstige rozijnensmokkelaar. Een plaatje van de deerne vind je hier op Reddit. Je moet even bevestigen dat je 18+ bent om het plaatje te zien, maar sorry geen zorgen, voor Nederlandse begrippen is er niks mis mee. Helemaal niks zelfs.

Tenminste, dat vinden wij. De vrouw van Liberty Media CEO Greg Maffei (de baas van Chase Carey), was helemaal niet te spreken over de sexy geklede dame en Ricciardo’s uitlatingen hierover. Ze heeft hierover geklaagd bij haar man, die vervolgens niet anders kon dan druk uitoefenen op zijn ondergeschikten om gridgirls af te schaffen.

Dus daar heb je het. De oorzaak dat we geen knappe chicks meer te zien krijgen op de grid heet Daniel Ricciardo. Of Sharon Maffei…Man man man…



37 reacties

Heb net eventjes Sharon Maffei gegoogled en haar reactie is wel begrijpelijk.
@misterdrogba: Oei! Die is ver over de houdbaarheidsdatum.
@venividivici: Jup.. En in een wereld waar iemand als Trump een dame als Melania bedriegt/bedroog, zou het mij niet verbazen dat de beste Greg de gridgirl in kwestie al lang en breed alle hoeken van een hotelkamer heeft laten zien.
@misterdrogba: wat heeft Trump hier nou mee te maken???
@yipikaye: nou…ik vond het niet zo relevant voor het artikel, maar Greg heeft Donald 250K gegeven voor zijn presidentscampagne.
@jaapiyo: yep, en de buurman van zijn broer heeft vorig jaar een nieuwe Alfa aangeschaft 😁😁
@yipikaye: reaguurder geeft aan dat in deze wereld machtige mannen met lekkere echtgenotes alsnog buiten de deur snoepen, niks meer niks minder. Niet zo snel op yipik getrapt zijn 🧐
@dennisn52b30: thanks 👍🏼

kijk @yipikaye, iemand die het snapt. Niet zo snel offended zijn man.
@misterdrogba: nee hoor, geen zorgen. Ben niet offended 😁
Jou eerste comment was trouwes meesterlijk 😄👍
@yipikaye: precies, we waren het toch al eens dat alles de schuld van Elon Musk is.
@venividivici: die vrouw is 64. Voor een vrouw van 64 ziet ze er hartstikke goed uit.
Aansteller
via Android app
Dit soort flashbacks naar het verleden met mooie gridgirls mogen vaker voorbijkomen @jaapiyo!
Waarom hebben ze dan niet Sharon Maffei afgeschaft? Meneer Maffei blij, wij blij, Riccardo blij.
Amerikaanse preutsheid, offendededmeness en/of political correctness strikes again.

Wist al dat het geen goed idee was om de Amerikanen F1 te laten overnemen maar dit bevestigd het maar weer eens…
@Rick-dos: Ook in Europese sporten is het een onderwerp (WEC bijv)
Wat is dit nou voor een slappe zakkenwasser die Greg Maffei. Die gast heeft een voorbeeld functie…

Straks belt Hamilton nog een dag voor de wedstrijd af: Sorry, ik kan morgen niet racen want ik moet van mijn vrouw mee boodschappen doen…

Of eindigt Max als allerlaatste, drie minuten na de anderen en zegt hij zonder blikken of blozen: ja ik weet dat het een saaie race was, en als ik jullie geweest was had ik de tv uitgezet… Maar van vriendin zit altijd te zeiken dat ik niet zo hard moet rijden, je weet wel hoe dat gaat…
https://bloggodude.files.wordpress.com/2018/01/grid-girls.jpg
Deze dame dus zonder leeftijd passage, niets raars aan. Gewoon een leuke vrouw om te zien, inderdaad rondborstig, maar dat lijkt mij geen belemmering, maar ik snap Ricciardo ook wel weer.
Ik denk niet dat Daniel het oneerbare voorstel aan de deerne in kwestie heeft gedaan om haar eens goed bij de vagijn te grijpen, dus dit is een schromelijk overdreven reactie, mocht het de aanleiding daadwerkelijk zijn geweest.
De F1 is meer en meer een mietjes sport geworden , klagende zeurende kinderen zoals als Maxje, het afschaffen van de pitspoezen, Halo.
Whats next??? Zoenende mannen?!!
Vroeger was toch echt alles beter.
@m54b30: aah joh, hier: kusje erop!
@m54b30: waarom mag jij aanstoot nemen aan zoenende mannen, maar iemand anders niet aan schaars gekleed damesvleesch?
@jochempie: Traditie ;)
En zoenende mannen zijn gewoon vies, dat doen ze maar in de prive sfeer.
@m54b30: Moge uw zonen allemaal homo blijken te zijn.
@jochempie: valt te genezen hoor, slaan we er wel uit ;)
@m54b30: zoenende mannen? We wonen hier niet in Nederland!
Wat een onzin weer zeg. Ik stem voor een cheerleader team per team want dat vinden de Amerikanen dan wel weer goed. Want dat is ook een sport, aldus de Amerikanen.
@ikleesookoverautos: wel een lesbisch cheerleader team zonder korte kapsels.
En maar klagen over het glazen plafond, maar intussen bepalen vrouwen wel hoe de favoriete sport van miljoenen mannen eruit ziet.
@crashingduke: haha, jij keek F1 vanwege de gridgirls? Gebruik je ook nog de papieren Playboy?
Ik had nog een man in een regenjas verwacht in dit verhaal…
Doe mij de tweede van links maar.
Ricciardo staat stevig op plaats 1 van mijn lijstje: met welke F1 coureur zou ik een avondje willen bieren in de kroeg.
@pomoek: ik denk dat vors tegen zal vallen; 2 biertjes en hij is gaat naar huis.
Kimi en Alonso echter; ik denk dat die wel af en toe flink doortrekken!
@gregorius: de meeste ozzies lusten er anders wel een paar meer dan 1. Daarnaast denk ik dat RIC ook met een cola goed gezelschap is.
@gregorius: Ja maar daarna wil hij ook een beschuitje met hem eten.
Bedankt voor het afschaffen van de gridgirls met je Unaaitmesteeds ellende. Dit is echt wel erg puriteins gedrag van het ergste nep puriteins wat je op deze aardkloot. Bijna val ik in een vloektirade op de knieen. Klerezooi die Formula1 tegenwoordig, echte racers zijn aan handen en voeten gebonden wegens domme voorschriften wat en hoe niet mag met elkaar inhalen. In de MotoGP paddock en startgrid is dat gelukkig geen issue. Europese eigenaar wordt niet een kopie van de Liberty clup.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).