David Coulthard over pizza, seks en Max Verstappen

Auteur: , 16 Reacties

Kortom, David Coulthard over het ontbijt van kampioenen?

Wout-en-David

Genève is niet alleen de tofste autobeurs van het jaar vanwege de auto’s die er op de beursvloer staan, maar ook vanwege het feit dat je er op elke hoek van de beurs een benzinehoofd tegenkomt waarmee je even prettig kan babbelen. Zo tijgerde @wouter naar de stand van Cooper Tires, alwaar hij je moeders favoriete F1 coureur aantrof, namelijk David Coulthard.

De breedgekaakte Schot is waarschijnlijk niet de snelste coureur die ooit plaatsnam in een F1-auto, maar hij kon natuurlijk wel een aardig potje sturen. De man die ooit zijn debuut maakte in de nasleep van het tragische ongeval van Ayrton Senna, scoorde uiteindelijk 13 overwinningen in de Formule 1, waaronder twee in zijn woonplaats Monaco. In het Prinsdom kon ‘DC’ altijd wat extra’s brengen, hoewel hij er in 2001 ook legendarisch lang bleef steken achter -wie kent ‘m niet- Enrique Bernoldi.

We besloten wijselijk om David daar verder geen vragen over te stellen, maar in plaats daarvan de onderwerpen ‘pizza’, ‘seks’ en ‘Max Verstappen’ aan te snijden. Coulthard won namelijk weliswaar niet de titel in de F1, maar won wel de titel naast de baan waar het ging om de meeste knappe modellen aan de haak slaan. Enkele jaren geleden trouwde de aimabele racer overigens met de bevallige Belgische brunette Karen Minier.

Uiteraard vroeg onze eigen zilveren vos zijn Schotse haarkleurgenoot tenslotte ook nog even naar de auto’s die momenteel in de stal staan in (of buiten) Monaco. Het antwoord van David stelt zeker niet teleur.

Als voormalig Red Bull coureur en concurrent van Jos Verstappen (die wellicht DC’s carrière had kunnen hebben, had hij in 1994 voor McLaren gekozen), heeft David ook waar het gaat om MV33 enig recht van spreken.16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik heb de vervanger voor Jack Plooij gevonden! David! Ziggo make it happen…
Niet eens een geintje maar ik denk met een beetje training dat Wouter ook een betere optie is dan Jack…

Toffe vent die Coulthard. Ook mooi dat hij zo uit zijn hoofd Gamma en Jumbo weet te noemen. Vind ik echt knap. Meestal komen dat soort gasten naar zulke evenementen, doen hun trucje, halen hun cheque op en zijn een paar seconden nadat ze zijn vertrokken alweer vergeten wie de sponsor was. Vooral als het een lokale is.
@Rick-dos: reken maar dat Frits en David met elkaar appen hoor 😉
@Rick-dos: ik was aan het werk voor Cooper op de beurs, en kan inderdaad beamen dat DC niet gewoon even een trucje komt doen. Serieus betrokken, altijd in voor een lolletje, mooie vent.
Ik vind dat elke doorsnee auto een automaat moet hebben.
Het is enorm irritant steeds bij het stoplicht dat mensen wegrijden in 1, dan de koppeling intrappen en op hun gemak gaan zoeken naar de 2 (ook weleens 3) en dan gewoon bijna stilvallen.
Daar word ik niet vrolijk van, al helemaal niet als ik in launch mode sta.
Horror!

Oh ja, coulthard toffe gast.
Coulthard eeuwige toffe baas!
Mooie kerel, in tegenstelling tot die trui.
@opgooier: met zo’n grijze kop ga je je al snel wat jonger kleden, maar eens.
Leuk interview met één van de leukste f1 persoonlijkheden. Hilarisch als je de ondertiteling aan hebt staan, want daar klopt geen hol van.
Potverdorie, die Wouter interviewt leuker en prettiger dan heel die kleuter van een Jack Plooij.
Wat een lekker truitje wouter
Als coureur had ik er weinig mee, maar na zijn carrière heb ik toch veel sympathie voor hem.
Wat een commerciële tijger, hij vergeet het “don’t drink and drive” motto van Heineken niet nog even te noemen….
@dieselrat: En toch blijf ik het heel krom vinden dat tabaks reclame niet meer mag. Maar je wel gesponserd mag worden als race evenement door johnny walker en Heineken. Het boeit me verder niet maar zat er pas aan te denken het best vreemd is.
@raym: Eens!
David is echt een sympathieke gast
Zou DC nou zeggen: “prima dat je me interviewt, maar dan ga ik wel op het podium staan, en jij, interviewert, maar eronder staan! Stel nou dat ik klein lijk!”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).