De Chris Evans-soap lijkt voorlopig nog niet voorbij

Auteur: , 42 Reacties

Volgens geruchten is er namelijk een nieuwe reden waarom hij opstapt...

I just touched some boooooobies!!!!

Autoblog Boulevard meldt zich! Chris Evans zou namelijk niet zijn weggegaan omdat hij het niet leuk vond werken met zijn collegaatjes, of omdat ie gepest werd omdat hij rood haar had. Nee, Chris zou zich naar goed BBC-gebruik hebben vergrepen aan een vrouwspersoon. Niet zoals zijn vroegere collega’s deden aan minderjarige vrouwspersonen, maar toch. Dat mag niet he?

Nou wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend. Geen idee of ik dat spreekwoord correct heb gebruikt, maar wat ik ermee wil zeggen is dat het in mijn optiek misschien allemaal wel een beetje meevalt. Chris zou namelijk de borsten van een collega hebben vastgegrepen. En dat zou zijn gebeurd ergens in de jaren 90… Natuurlijk, het mag niet en het is vooral niet netjes, maar we hebben het niet over verkrachting… En had het slachtoffer dan niet 26 jaar eerder aan de bel kunnen trekken? Geen idee of ik nu iets heel vrouwonvriendelijks zeg hoor, maar als dat zo is, sorry.

Het is nog niet bekend in hoeverre de politie actie gaat ondernemen, dus ook niet of Evans zich al op het bureau heeft moeten melden. Chris zelf vindt de beschuldigingen grote onzin. Hij doet ze af als een ‘heksenjacht’. De aanklacht zou overigens zijn binnengekomen zes dagen voordat de nieuwe serie van TopGear werd uitgezonden.

Wat is dat toch met de presentatoren van Top Gear? Rammen ze geen productiemedewerkers voor hun giechel, zitten ze wel aan de melkfabrieken van vrouwelijke collega’s. Al zeggen ze niet op zoek te zijn, we hopen dat wij de BBC dan alsnog kunnen helpen aan een waardige opvolger, bij voorkeur een die zijn handjes binnenboord weet te houden. (via standard.co.uk)

Met dank aan Casper voor de tip!42 reacties

Man o man..
Nee he…..
Nee, het is geen verkrachting, maar ik vind de borsten van een vrouwelijke collega beetpakken niet meevallen hoor.

*Edit* ik heb de zinsnede er even uitgehaald. Je had gelijk… NR
@thearchitect: dat is netjes.
Ik denk dat ze bij BBC langzaam beginnen te balen dat hun 3 gouden kippen hebben geslacht.
Er is een tiet van kom’n ’n tiet van goan.
@vonklausenburg: en als de tiet van goan is gekom’n?
@patrick: Die tiet kennen we niet.
@patrick: vele’n tiet proaten wie dan oer.
@vonklausenburg: hij wist zeker niet welke tiet t was, daarom pakte hij ze allebei maar?
In Engeland is dat verboden voor bleke roodharige ..
Ik lees Autoblog.nl alleen bij de kapper.
Tjeezus. Het begint hier echt steeds meer op een roddelblad te lijken. Wat een gemekker over een slechte presentator.
@aadnus: Idd. Als wij een nutteloze reactie plaatsen word die weggehaald…. Wat mij betreft is dit een nutteloze artikel. Een beetje up to date houden omtrent topgear is prima, maar als het alleen geruchten zijn, en zo vlak na de vorige artikel hoeft het niet.
@redneckdarian: you clicked it…
@live4life: Ja, waarna ik concludeerde dat het een overbodige artikel is…
Is een producer slaan opeens niet zo erg meer he?
@jordydeknecht: tenzij hij melkfabrieken heeft, Nope
Men is gewoon bezig met karaktermoord alleen maar omdat men, met goede redenen, Jeremy uit de laan heeft getrapt en Autoblog doet er fijn aan mee voor de clicks.

Nu dat Chris zo onder vuur ligt komt deze dame ineens met deze aanklacht? Nu ineens vind ze het erg dat ie aan haar tieten heeft gezeten? Give me a break… De rioolkranten hebben moeten graven om weer wat kranten te kunnen verkopen.

De opzet is gelukt, mensen. Chris is weg. Laat hem lekker met rust.
@Rick-dos: je vergeet dat Chris Evans ook wel een leuk zakcentje zalhebben gekregen voor zijn instap bij TopGear.. dus het vrouwmens ruikt geld en de media was op zoek naar een hakblok om Chris zijn blek nekje op te leggen…. 1+1=2
@w0o0dy: Ik denk dat als het haar om het geld te doen was dat ze dit al eerder zou hebben kunnen doen, want Chris zit al een aantal jaar flink in de slappe was. Als het al waar is dan denk ik dat ze vooral haar 15 minutes of fame wil hebben. De meest gehate man in Britain, op Boris Johnson en Farage na misschien, kan ze lekker de slachtoffer uithangen terwijl iedereen achter haar staat omdat het een aanklacht tegen Chris is.
@Rick-dos:

Ze zoeken nog een reporter bij the sun ..

Liefst eentje die dit soort “complexe materie” kan ontrafelen ..
@lincoln: Jouw sollicitatiebrief is zeker al onderweg? Beetje jouw niveau, toch?
“En had het slachtoffer dan niet 26 jaar eerder aan de bel kunnen trekken?”

Ik zou zomaar kunnen gaan denken dat het slachtoffer iets had van “TopGear.. dat zal vast goed betalen… dus nu is er wat te halen”
@kees66: Ja, want met zijn Ferrari collectie (oa F40, 288 GTO, 250 GTO…) was Chris Evans voor hij bij Top Gear begon natuurlijk een echte armoezaaier…
Chris… Dat is evans niet zo netjes….
Zat ik maar eens aan de fruittuin van mijn zeer gewaardeerde vrouwelijke collega’s
@moondustfocus: Sla de druipende peren over en ga voor de blozende appeltjes :)
Kielhalen zo’n achterlijk wijf. Het slaat werkelijk nergens op om na zoveel jaar, en juist op dit moment, pas te gaan schreeuwen. Had dan gelijk aan de bel getrokken. Hier hebben ze een naam voor, smaad. En daar worden mensen gewoon voor veroordeeld.

Aan iemands borsten zitten is uiteraard ook een nare daad. Maar deze doos zat er blijkbaar niet zo mee in haar maag dat ze aangifte heeft gedaan destijds. Dan moet ze nu ook niet zeiken.
@lekbak:

Goedzo .. En rijbewijs afnemen ..
@lekbak: ach, nog even en je mag ze niet eens meer aankijken. Behalve als ze op Mallorca of cherso zijn..
Vraag me af of de BBC op basis van dit voorval Evans anno 2016 nog kan ontslaan.

Het is 26 jaar geleden, die borsten zijn allang verjaard…
Jammer, kende Chris Evans alleen van het item met James May waar hij hem zijn F uitleende, in de regen nota bena. Ik mocht hem wel toen.
@alfablog:

27 jaar geleden was het nog een toffe peer ..
In de categorie Autblog Boulevard kan dit bericht van Jalopnik er ook nog wel bij:

http://jalopnik.com/chris-evans-stepped-down-from-top-gear-after-police-con-1783079430

Dit stukje vind ik vooral wel opvallend:
In an interview with the Sunday Times in 2005, Evans admitted his penchant for exposing himself at work.

The newspaper reported that Evans “frequently exposed himself at the offices of Ginger Media Group, which owned Virgin Radio and television shows such as TFI Friday. He would interrupt meetings by standing up to pull down his tracksuit bottoms to reveal that he was sexually aroused.”

At the time, Evans told the newspaper: “If you get your willy out, it’s the funniest thing in the world. Everybody laughs, everyone of our generation. I wouldn’t do it in front of my mum, for example. Girls love it; boys -‘Oh, I can’t believe you did that’. It also takes the night to a new level. I actually haven’t done it for a while. But I will do it again.”

Tsja, dan is een producer slaan toch wat minder erg, lijkt wel.
@danmar: Ja had ik gisteren ook gelezen. Hij verteld het als een soort grap. Maar hij is, feitelijk gewoon een exhibitionist.

Niet vergeten dat hij echt een van de toppers van de BBC is. Blijkbaar lopen er te weinig mensen rond daar die zeggen dat dit niet acceptabel is. Ik zou er in ieder geval niet op zitten te wachten, iemand die constant zijn piemel laat zien.
@pomoek: maar als een vrouw te pas en te onpas ‘r rek opentrekt is er zeker geen probleem hè?? Da’s pas discriminatie!!
@danmar: nou ja, hij heeft wél een punt… Willies out!
Hij gaat weg. Dat is het belangrijkste.
Het lijkt er op dat de BBC van top gear afwil. Dat kan zijn om kosten te besparen, een groener imago kweken.

Gelukkig dat de echte top gear afleveringen opgenomen zijn, en je die terug kan kijken.
Wachten op de Grand tour kan natuurlijk ook.
Hoop dat hij er aan onder gaat, misselijke vent.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).