De Kahn Vengeance Volante smaakt zoet

Auteur: , 21 Reacties

De grote vraag is: op wie neemt Kahn Design eigenlijk wraak met deze creatie?

We hadden ‘m al aangekondigd , maar nu voegt de toko van Afzal de daad bij het woord. Aanschouw hier de Kahn Vengeance Volante op basis van de WB12 Vengeance die de veredelaar een jaar geleden presenteerde op de Autosalon van Genève.

Zoals je wellicht al gededuceerd had door de toevoeging Volante, zijn de wraken gebaseerd op het VH-platform van de Aston Martin DB9. Kahn gooit daar echter een geheel eigen saus overheen, want geen enkel plaatwerkdeel van hun voiture is gelijk aan de auto waarmee de basis gedeeld wordt.

Het eindresultaat lijkt wat mij betreft op een mix tussen de originele V12 Vanquish uit Die Another Day en de creaties van Zagato op basis van Aston’s. De auto heeft wel een paar aparte details zoals de wielen, die voor minder spaken hebben dan achter. Het interieur is één en al Britse luxe, met mooi leder en dergelijke.

Vind jij deze open Vengeance zoet, of laat ‘ie bij jou toch een zure nasmaak achter? Laat het weten, in de comments!21 reacties

Wraak op de aandeelhouders denk ik.
Wraak op je ruggengraat met die banden.
Een DB9 met een rare vouw in de zijkant, knik in de heup à la de Vanquish en de achterlichten van een Ferrari. Niet bepaald de meest geslaagde combinatie als je het mij vraagt
Vraag mij altijd af wat voor leipo’s deze wagens van Kahn kopen. Ik zou mij er nooit aan wagen maar ik ben dan ook geen voetballer.
@ghost: de eerdere tuning projecten van Kahn waren prachtig!
Dan heb ik het over ferrari’s, Bentley’s en Range Rovers die classy as F*ck waren uitgevoerd met de mooiste soorten leer en velgen.

Ergens is het mis gegaan, en ik heb gemist waar dat is gebeurd…
Niet heel lang geleden nog een schitterende 458 op AB gezien.
Kahn?, NEEN.
Met een originele grill ziet het het er wel prima uit denk ik
Gaaf! Db7 Zagato achterkant
@baklava: dat idee had ik ook al
Doe mij die achterkant met een standaard frontje!
Kapot lelijk deze. Beetje 1999 design, rare bobbel op de deur en waarom remt die chica in die tunnel?
via Android app
Dit is toch om te janken? Net als dat veel te verschrikkelijk gescripte, tenenkrommende programmaatje van ze op Discovery.
De lelijkste aanpassing is heel snel terug te draaien want dan zijn toch echt die afzichtelijke wielen
Een paar normale niet porno wielen eronder en een standaard grille van Aston en dan is ie wat mij betreft prima van buiten
Het heeft wel wat.
Ik vind de Zagato kont ontzettend gedateerd aandoen. Wat mij betreft een ontwerp van ook 10 jaar oud had kunnen zijn, zonde.
“Zoekt smaak” zou je bedoelen..
Wat een gedrocht
Ik vind hem niet verkeerd. Clean design ook wel. Zou voor het geld wel iets anders kopen. Een occasie DB9 voor 1/4 van de prijs of zo.
Plaat #7 is fkn awesome!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).