De Max-bonanza op TV neemt nog grotere vormen aan

Auteur: , 35 Reacties

Max Verstappen nog vaker op je beeldscherm.

Maxception

Wie wil dat nou niet? Regelmatig worden we bestookt met emails die de strekking hebben dat Max Verstappen nog wel wat vaker voorbij mag komen op onze gezellige webpagina. We geven jullie uiteraard graag wat jullie willen hebben, maar we kunnen niet alleen maar over Max Emilian schrijven. Er zijn immers ook nog mensen die iets willen lezen over de Kleemann GTK, een scherpe rijtest voorgeschoteld willen worden, of graag advies krijgen/geven over patente okkazies.

Andere partijen springen echter schaamteloos op de Max-hype. Max voor, Max na, Max alles. We begrijpen het, we zijn ook groot fan van Max, maar zelfs voor Max-content ontstaat er toch een bepaalde verzadiging zou je zeggen? Kennelijk denken ze daar bij Ziggy Ziggo anders over. De uitzendtoko heeft een nieuwe deal gesloten met Max om hem drie jaar lang zoveel mogelijk de huiskamer in te slingeren. Dikke deur Marcel de Groot is enthousiast:

Max zal nu nog vaker te zien zijn in diverse programma’s rondom de live Formule 1 races, in het Formule 1 Café, en in Peptalk op maandag. Op die manier kunnen we heel Nederland nog meer laten genieten van Formule 1 en de successen van Max.

Meer Max achter de gele microfoon rondom de races! Max met Jack! Max met Olav! Max in Peptalk! Max in het F1 Café! Max to the Max!!1! Wat denk jij, bestaat er zoiets als teveel Max? En zitten we nu al op ‘Peak Max‘, of kan er nog wel wat meer Max bij? Laat het weten, in de comments!

Image-Credit: @esprit84 en Max via Instagram35 reacties

De enige woordgrap die er niet in zit is MAXimaal uitmelken….
@dutchdriftking: ik mis ook iets met omroep MAX!!!
@dutchdriftking: Pfff… beetje anticliMAX inderdaad.
Is toch mooi man, graag maximaal Max op tv! Ik kijk graag en hij is niet zo’n zeur als die pa van hem.
Ook de tv knapt op van die jongen, F1 is een mooie sport en daar kan je beter over lullen dan dat eeuwige voetbal of zo. laat maar komen.
Dit bericht is wel een beetje ‘de pot verwijt de ketel’. Het is de laatste behoorlijk afgenomen, maar tot en met in ieder geval vorig jaar waren jullie er anders serieus goed in om zeer veel Max berichten te posten. Of anders in ieder geval in vrijwel ieder bericht een referentie naar hem te maken.

Alhoewel ik ook zeker fan van Max ben, ben ik meer fan van de F1 algemeen. Ik persoonlijk heb daarom liever leuk en interessante F1 berichten, dan perse weer berichten over Max en de meest onnozele onderwerpen en berichtkoppen.

Datzelfde is trouwens van toepassing op Ziggo, waar Max heilig is en niets fout kan doen. Helaas zijn ze daardoor elke vorm van objectiviteit kwijt geraakt in al die programma’s van hen.
@quincy: Ik denk dat je dit artikel ook met een korreltje sarcasme moet lezen ;)
Als hij n al die media-uitingen mag gaan uitleggen dat er weer niet veel mogelijk is met die motor van Renault achterin dan zit ik snel aan mijn max-tax.
En damesvoetbal wordt zo met de dag interessanter.
Uitmelken tot de Max…
Dat we meer van max gaan zien is prima. Maar als dat betekend dat we ook naar die rampzalige Jack moeten kijken dan wordt het langzaamaan wel vermoeiend
@964rs: Niemand heeft jou ooit verteld dat je moet kijken.
@viezefreddyw: dat is ook zeker waar! Het liefst zou ik het kijken via de bbc maar dat is jammer genoeg verleden tijd. Misschien eens kijken hoe dat zit met wat @ikschrijfookoverautos hieronder reaguurde
@964rs: S T R E A M S K Y (of fix een VPN en schaf de officiële F1-stream aan)
Ik hoef niet meer te zien van MV, zie al genoeg op tv e.d. en over de nieuwboren fans die je er gratis bijkrijgt maar te zwijgen, nee niet mijn kopje thee deze Verstappen, was zijn vader JV ook al niet.
@ijsblok: het gaat er ook niet om of we meer van Max te zien krijgen (hij houdt z’n sponsorpet op, zijn sponsorhorloge, sponsoroveral en sponsorschoenen ook gewoon aan) maar we krijgen Max in al zijn gesponsorde goedheid gewoon vaker te zien.
@mashell:

Gelukkig leiden de sponsoren mij dan af van het grote geheel ;).
@IJsblok: Nieuwe fans zijn leuk, ervaren kenners zijn vermoeiend DJ IJsblok…
@pallas:

Fijn dat je uit de Max Verstappen ‘circle-jerk’ wilde stappen om dit te melden. ;)
@IJsblok: Leuk!
@pallas: Super leuk om bij de GP van Spa al die nieuwe fans naar de uitgang te zien lopen als hun idool uitvalt.
Het is erg gaaf om natuurlijk Max te kunnen volgen met zijn grote talent voor sturen, maar om het nóg meer te maken… zonder dat hij vorig jaar verbluffende resultaten heeft neergezet.
Tuurlijk komt dat lang niet alleen door hem, maar laten we hem pas meer aandacht geven zodra hij écht dominant word in de top.
Straks heeft ie alle aandacht gehad en word ie nooit wereldkampioen.. jammer joh
https://image.ibb.co/jkS2fH/maxinmax.jpg
@esprit84: Hahaha! Top!
@esprit84: Hahaha… machtig mooi gedaan! We hebben een nieuw term met deze afbeelding: MAXception!
@esprit84: dit wilde ik zelf ook doen, maar ik kreeg het niet voor elkaar met alleen gele pijlen.
@esprit84: Fixed ;)
Ik besteed nu al, het seizoen is nog niet eens begonnen, teveel van mijn tijd aan de F1. Dat wordt dus alleen maar erger het komende half jaar. Ik vraag me alleen af welke informatie over Verstappen ze nog in die extra programma’s gaan stoppen dat nog ietwat relevant en interessant is.
Hoe zit het met het contract van Rob Kamphues/huis (??)…..
@henkhupelschoten: Ik baal meer dat de aller aller aller grootste lul in de sportjournalistiek nog steeds de kwal mag blijven uithangen op locatie. De meest arrogante en domme gozer die je maar kunt verzinnen. Olav kan ik niks van zeggen, want die man is al 20 jaar in mijn f1 leventje. Wegzap Jack daarentegen.. Die kan beter een baan zoeken op een eiland in de middellandse zee. Elke vluchteling die hem als eerst ziet zwemt gewoon graag terug! En nee dit heeft niks met azijn te maken!
Zolang zijn prestaties er niet onder lijden, prima
Krijgen we dalijk het Sven of Dafne effect. Overal waar ze in beeld komen maximaal de druk erop leggen ‘vanuit de samenleving’ en opheldering vragen waarom ze niet een sneller rondje hadden kunnen rijden. En als ze dan niet winnen compleet teleurgesteld zijn en klagen dat ze niet tegen de druk konden, want die lag wel erg hoog. Topsport in Nederland.
@gulli: Knap hoe je Nederlands en sport zo mooi in 3 zinnen samenvat ;-) Sven was tijdens OS perfecte voorbeeld met onder andere die super fijne Erben Wennemars die bij kans al sinds 2014 de druk voor hem aan het opvoeren was. Alhoewel ik het idee heb dat Max zich daar wel minder van lijkt aan te trekken en lekker zijn eigen ding doet.
@quincy: je gaat nu wel winnen he? Kan niet meer misgaan toch? Je concurrentie is lang niet zo snel als jij! Je bent al wereldkampioen voordat je gestart bent als het aan die lui ligt. En dan blijkt ineens dat je gewoon menselijk bent en ook gewoon een rotdag kunt hebben, heel gek
@gulli: ik vind het eigenlijk wel leuk dat de sportjournalisten is zich bij olypische spelen massaal focussen op de sporters die het bij de vorige spelen goed deden. Maar al te vaak zijn die 4 jaar later over hun top en zijn er nieuwe jongere helden.
Hoe vaak kan je max in 1 artikel zeggen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).