De naam van deze foute Cullinan is fouter dan de auto zelf

Auteur: , 24 Reacties

En er is geen woord van gelogen.

We hebben de parallel al eens vaker getrokken, maar Mansory is eigenlijk wat Koenig Specials was in de jaren ’80. Waar sommige fabrikanten en tuners het nog enigszins subtiel aan willen pakken, doet Mansory precies het tegenovergestelde. Mansory is ook zeker niet in het leven geroepen om ‘het oude geld’ blij te maken. Nee joh: voetballers, rappers en Instasletjes zijn de doelgroep. Waarom? simpel: ze kunnen het betalen en willen laten zien dat het duur is.

Mansory doet er dan een schepje of twintig bovenop. Two Tone lak of matte lak? Waarom niet allebei? Gaan ze voor 21, 22 of 23 inch velgen? Waarom geen 24 inch? Daarnaast krijgt de Cullinan een bodykit waar een JDM Supra voor zou bedanken en een spoiler waar zelfs een Impreza rijder zich voor geneert. Maar hey: het is superduur dus kan het. Het ding krijgt de naam Billionaire mee. Het schijnt een samenwerking te zijn met een Duits modemerk met dezelfde naam. Hoe het ook zij: het ding is flink fout.

Motorisch hebben ze zich behoorlijk ingehouden. Er is een dempertje achter aangepast en de ECU is herschreven. Het resultaat is 610 pk en 950 Nm. Dat klinkt zeer indrukwekkend, maar het is slechts 40 pk en 100 Nm meer dan normaal. Van deze auto worden er 13 stuks gebouwd en ze kosten, wait for it, 785.000 euro per stuk.24 reacties

Meer een Cunt-inun

Ik kan me zo voorstellen dat menig autodesigner bij bv Bentley Rolls of Land Rover er van droomt om piloot te zijn van een B52 …
en Mansory te bombarderen

Mansory standaard geleverd met Louis Vuiton Kotsemmer voor als de aanblik je te veel wordt 🤮
Samenwerking met Philipp Plein – zijn IG staat er vol mee / rijdt zelf ook wel wat leuke bakken. Aventador / Phantom / Bentayga / Dawn / etc – kleding is niet om aan te gluren maar 100% selfmade en dat kan ik altijd waarderen
@panam1: ik ken de man niet maar als dit op zijn smaak gebaseerd krijg ik spontaan Pleinvrees
@panam1: en met z’n PhilippPlein merk zelf natuurlijk zo’n opgepompte G63 (Mansory)
@jochen: ja die is wel cool moet ik zeggen
En de eerste wordt geleverd aan de Chinese meneer Ho Li Shitmai Ais.
Zijn er serieus mensen hier op Autoblog geïnteresseerd in het nieuws van die tuningsbedrijven? Vreselijke wanstaltigheid.
@mennok: “autoblog”
@mennok: maakt niet uit, iedere klik is er weer één. Mij interesseert het ook niet en toch lees ik het in het voorbijgaan.
Rolls-Royce cunnilingus
@shibby: Haha dat dacht ik in eerste instantie ook.

Maar wil jij dit likken?
@wahltiroler: nee lijkt me niet bepaald lekker
@shibby: en daarbij komt…

dat ding ziet er niet echt gelikt uit😜
@wahltiroler: wel behoorlijk afgelebberd
@jpoers: 😂
Links andere velgen dan rechts. Heb je toch 2 looks voor de prijs van 1
@branko: als alles kan, dan wil je ook alles!
Dit heeft totaal niets meer te maken met passie voor auto’s en/of verfraaien van automobielen.

Dit is voor van die types die een auto kopen als extensie van hun kleine pielemansje. Waarbij de auto moet dienen als een verlengstuk van hun eigen ego. Meestal zijn zij ook half Instagrammodel en hebben zij zichzelf titels als selfmade en entrepreneur gegeven. Alles om naar de buitenwereld te doen lijken dat je een Billionaire bent, vandaar ook die naam, heel toepasselijk.
Zo getuned zien dit soort bakken er altijd uit als een verkeerd verschaald b segment hatchbakje met te kleine velgen (if you see it you can’t unsee it).
Dit soort ongein vond ik zelfs in Underground 2 te ver gaan
Waarom 13 stuks? Eéntje is meer dan genoeg.
Come on wat is dit voor een laffe shit? Dit uiterlijk kan natuurlijk niet tenZij er 1600 pk uit dat blok wordt gehaald dankzij 3 of 4 turbo’s.
Dat type spoilers altijd al “nice” gevonden. Jammer dat deze zo gigantisch is. Dan kun je al beter langs een vrachtwagen tuner gaan
Vind de buitenkant nog enigzings meevallen voor een Mansory. De velgen op foto 8 vind ik zelfs wel gaaf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).