Deadmau5 zet zijn Ferrari 458 Nyan Cat te koop

Auteur: , 13 Reacties

Compleet fan van progressieve housemuziek en draag je de notoire internetmeme Nyan Cat een warm hart toe? Goed nieuws, Deaudmau5 stelt zijn wielen beschikbaar.

Deadmau5 zet zijn Ferrari 458 Nyan Cat te koop

De Canadese DJ en producer reed dit jaar met een 458 Spider mee in de Gumball 3000 en liet zijn auto voor de gelegenheid wrappen in stijl van Nyan Cat, internetverslaafd als hij is. Compleet babyblauw met de bekende poptard-kat prominent op de zijkant, gevolgd door een regenboogspoor. Ja, dat was best een leuke meme, in 2011.

Nu de rally voorbij is wil hij zijn Purrarri kwijt. En wel voor minimaal 380.000 dollar. Iedere dollar daarboven gaat naar het goede doel, aldus de DJ in de advertentie. En je mag met Deadmau5 op de koffie:

“comes with Ipod full of nyancat songs. AND we will personally invite the buyer to Toronto to come and film a “farewell purrari” coffee run with me. :D (so basicly it comes with a free tim hortons coffee that youll have to pay for anyway). we will ship this thing anywhere in north america. um… also… car stuff… it has like 6500 miles on it… purrs like a nyancat. and can be fully factory restored (wrap removed) if you’re a pussy.”

De advertentie stond op Craigslist (mirror), maar is daar inmiddels verwijderd, tot groot ongenoegen van de DJ. Hou AutoTrader in de gaten mocht je hem willen kopen, die schieten de DJ te hulp.

+1 voor het logo13 reacties

druif
Haha die kat logo ipv ferraripaard is me nu pas opgevallen
Auto’s van sterren overkopen zou ik nou nooit doen.
Elke dag herinnert worden aan het feit dat je een auto hebt van een beroemd persoon lijkt me niks!
@viezefreddyw: Hoe dan? Die wrap haal je er dan toch lekker af.
@pjp911: De Purrari kopen voor $380.000 dollar en vervolgens de wrap er af halen.
Beetje zonde van je geld he?
Ga dan voor een 458 Speciale.
Mooier, sneller en goedkoper.
Wat een moeilijke keuze zeg.

Of ik koop een tweedehands Ferrari 458 Spider met 10.000km die waarschijnlijk is afgeragt tijdens Gumball, waarvan ik de wrap moet afhalen, de remklauwen terug moet spuiten en opnieuw logo’s voor moet kopen. Oh en ik ben niet zo van de cabrio’s

Of ik koop een nieuwe 458 Speciale, die ik dan ga ophalen in mijn nieuwe M5 van het geld dat ik over had.
@reistje: Er staat dat hij de auto weer terug in originele staat wil brengen, dus die kosten en moeite zullen voor hem zijn. Voor wat betreft het afraggen: fair point – maar then again: dit zijn dollars. Zelfs een Speciale alleen haal je niet voor dit geld. Niet op geel kenteken tenminste.
@reistje: hahahahah
Absoluut geen fan van een 458, maar itasha-ish wraps: altijd +1! K zou me zeker niet schamen om in zo’n gewrapte auto te rijden.

Conclusie: voor minder geld een andere auto kopen en evt een soort gelijk wrapje erop. Gewoon, omdat het kan.
Wil deze meneer eigenlijk met deadmauSS of met deadmau-five aangesproken worden (ik hE8 duh iNternet-kewl-srijf kursus overgelsagen, dus ik weet dat soort dingen niet).
Hij liet hem niet wrappen voor de gelegenheid. Z’n Ferrari ziet er al meer dan een jaar zo uit.
Tsja, als ik echt in het geld zou zwemmen zou ik deze “Purrari” wel kopen. Dit doe je zo’n prachtige auto niet aan en als ik het geld ervoor zou hebben, zou ik hem kopen en verlossen van al die rare Nyan Cat opschmuk. Een beetje zoals iemand die een Spaanse verwaarloosde/mishandelde zwerfhond mee naar Nederland neemt en het beestje hier weer laat aansterken en echt hond laat zijn.
@Edge: ik zal hem kopen, in de opslag zetten en wanneer mr. Deadmau5 met pensioen is proberen om deze auto aan hem terug te verkopen voor ietsje meer. Met 80.000miles erop uiteraard!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).