Defender 110 ster in nieuwste James Bond-film

Auteur: , 15 Reacties

Dit moet je weten.

Defender 110 ster in nieuwste James Bond-film

De nieuwe Land Rover Defender 110 was stiekem al gespot op de set van de nieuwste Bond-film, toen nog in camouflagevorm. Zo wisten we al dat deze auto een rol zou krijgen in de 25ste James Bond. Nu maakt Land Rover het nieuws officieel bekend met aanvullende informatie.

In de nieuwste Bond-titel No Time To Die is de Defender 110 onder meer te zien tijdens spannende achtervolgingsscènes, inclusief de nodige offroad acties. Andere Land Rover-producten die een rol spelen in No Time To Die zijn de Range Rover Sport SVR, de Land Rover Series III en de Range Rover Classic.

Het is het perfecte uithangbord voor Land Rover om de nieuwe Defender te promoten. De 4×4 komt in de lente van 2020 op de markt. Precies in de periode dat No Time To Die in de bioscoop verschijnt. De Defender die de makers hebben gebruikt tijdens de filmopnamen neemt Land Rover mee naar de Los Angeles Auto Show, later deze maand. Het is bovendien voor het eerst dat de nieuwe Defender op Amerikaanse grond is te zien.

De Land Rover Defender 110 is de eerste variant die je begin volgend jaar kunt kopen. Pas later in 2020 is ook de reeds aankondigde Defender 90 te krijgen. No Time To Die verschijnt april 2020 in de bioscoop.15 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
JamesBond inside tip: een 130 komt eind 2020/begin 2021
@jamesbond007: wist ik al, werk jij bij mij op de afdeling? 😅
@jamesbond007: Het is afgelopen met 130. Ook voor James Bond..
@fmgarcia: Ach, heb een leuke tijd gehad.
@jamesbond007: Slecht nieuws, het wordt maximaal 100.
Nu maar hopen dat dat plastic tranenplaat een beetje kogelvrij is.
@harrie: Dat is wel wat minder idd, verder is het wel een gaaf ding natuurlijk!
Nu nog een 007-actiemodelletje; ik zet hem alvast op mijn lottery-list.
Deze auto is mij zo meegevallen! Ik was bang dat het echt een auto zou worden welke te veel de Velar lijkt. Maar het is gelukkig nog gewoon een lekker hoekig Playmobil autootje geworden.
@dutchdriftking: de Defender is iig fraaier dan die lelijke kop van Daniel Craig.
@hotze: Tja, ik ben niet van de herenliefde, maar ik kan wel zien dat Daniel er beter uit ziet dan de gemiddelde man hoor……
@dutchdriftking: je hoeft niet van de herenliefde te zijn om dit te beoordelen. Hij heeft war mij betreft geen Bond-waardige kop; een hoekig Oostblok-hoofd.
@hotze: Ach zo beroerd is het toch niet? beter dan Timothy Dalton, George Lazenby en David Niven als je het mij vraagt….. Natuurlijk gaat niemand Roger Moore overtreffen.
@dutchdriftking: sorry, reactie heb ik nieuwe reactie ingevoerd.
De vraag wat iemands favoriete Bond is, is vergelijkbaar met een favoriet automerk. Ik sla de Bond’s met Craig over. Hopelijk is dit zij laatste.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).