Deze auto’s kocht Jeroen van den Berg voor zijn koters

Auteur: , 45 Reacties

Fijne anderhalfste verjaardag mien jong!

Speciale-Aperta

Hier heb je een Ferrari. Nee, geen trapauto, een echte Ferrari. Vlammen met dat hok over de Autostrada yo! Goed, je kan je afvragen wat het nut ervan is, maar Jeroen van den Berg is autoliefhebber en dat laat hij merken. Hij nam onlangs de eerste Ford GT van Nederland in ontvangst (video) en wacht nog steeds op zijn nieuwe Bugatti Chiron (samen met Afrojack). De autoliefde wil hij waarschijnlijk zijn kinderen ook meegeven. Op zich is dat iets wat we wel kunnen begrijpen, als mede-autoliefhebbers.

Of je peuters een supercar van een paar ton cadeau doen de beste manier is om dit te bewerkstelligen weten we echter niet. Toevallig heb ik onlangs nog een bestuurbare auto gekocht voor het jonge kind van een mattie. Zag er klein uit in de winkel, maar in het eggie was ‘ie half zo groot als het joch zelf. Enfin, we oordelen niet. In ieder geval kunnen Amelle en Jean op de speelzaal vast snoeven over hun Fezza’s tegen hun leeftijdsgenootjes. ‘Zeg kerel, hoeveel pk heeft die driewieler van jouw eigenlijk?’

Eerstgeborene Amelle mocht zich enkele jaren al verheugen op een Ferrari 458 Speciale Aperta, zo te zien uitgevoerd in Rosso Dino (of is het een wrapje?). Joene vervoerde de auto in een stijlvolle truck:

Bought my first truck, ready to bring Amelle’s car for a service. #kleurtjes

A post shared by Jeroen van den Berg (@thehomelessguy) on

Tsja en als je een van je kinderen zo’n ding geeft, dan moet je het bij de ander ook doen. Zodoende mag zoon Jean zich vandaag verheugen op een 488 Spider met Tailor Made goodies. Een leuk detail volgens AB Boulevard bons @rubenpriest, daar de kleine voluit Jean Etiënne Tailor van den Berg heet.

Wel lekker dat vakantie geld binnen #voorjean

A post shared by Jeroen van den Berg (@thehomelessguy) on

Voor Jean

A post shared by Jeroen van den Berg (@thehomelessguy) on

Desalniettemin zijn wij van mening dat Amelle hands down het mooiere cadeau heeft gekregen. JET mag dan meer pk’s hebben, Amelle kan genieten van dat briljante atmosferische motorgeluid. En over de waarde van de auto’s hoeven we het helemaal niet te hebben. Als dat maar niet voor wrevel zorgt in huize van den Berg…45 reacties

Heeft iets aandoenlijks als je je kinderen als excuus opvoert om iets te kopen wat je eigenlijk voor jezelf koopt.
@amghans: Doen ‘normale’ vaders met LEGO…
@joostie:
Niet ondenkbaar, maar die posten dat dan weer niet op Instadinges.
@amghans: heb afgelopen week een Caterham 620R van Lego gekocht voor mijn zoon van 3 😂
@stephane8200:
Je hebt dat toch wel op Instadinges gepost, hè ? Anders hoor je er niet bij, hoor !
@amghans: zeker! Ik ken Jeroen ook, hij was een klant van me, en ik kan natuurlijk niet achter blijven.
@amghans: Instagram is korter hoor, scheelt weer wat vingerbeweging.
@amghans: hij zet ze aan de druppellader totdat ze 18 zijn heeft hij een keer verteld bij een programma, dus hij gaat er zelf niet in rijden
Zou hij hier nou ook 20% schenkingsbelasting over moeten lappen?

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/schenken/schenkbelasting_aangifte_doen_en_betalen/hoe_berekent_u_de_schenkbelasting/tarieven_schenkbelasting/tarieven_schenkbelasting
@jack_abarth: schenking is pas van toepassing als de ontvanger zelf ook belastingplichtig is volgens mij.
@stephane8200: klopt, en het moet valuta betreffen. Je mag iemand gewoon materiaal doneren. Zou immers raar zijn als die persoon dan belasting moet betalen over het goed terwijl alles al betaald is. Neemt niet weg dat je wel verzekering en wegenbelasting moet dokken, en een gemiddelde persoon van 18 krijgt een Ferrari niet eens verzekerd op zijn/haar naam.
Ok.
Wel redelijk walgelijk om je kinderen zo te verpesten.
@diezijner:
Waarom?
Heb jij mee moeten betalen dan?
Er zijn Arabische kindertjes die op die leeftijd al een eigen villa, superjacht, manege, dierentuin en vliegtuig bezitten.
Net dat ik ze ken hoor ofzo.
@desjonnies: bij voorbaat al verpest door de koop.
Kan zat slechtere cadeau’s verzinnen. Toch leuk om je hobby, en een investering voor je kids te kunnen combineren. Van den Berg werkt er hard genoeg voor.
@pielemuis: “van de Berg werkt er hard genoeg voor”

Is hij stratenmaker of zo?
@erik2907: deze reactie is echt te dom om op zichzelf te staan.
@pielemuis: Vast een babyboomer
@pielemuis: waarom is die reactie dom, ben je stratenmaker of van den berg ofzo?
@bmwfreak038: dom vanwege het feit dat er word geïmpliceerd dat iemand die veel geld verdient niet hard kan werken, alleen mensen die fysiek belastender werk doen wel.
@pielemuis: ben ik het gedeeltelijk mee eens.
@pielemuis: wat voor leven heb je eigenlijk als je alles in het leven zo serieus neemt.

Als Hans Teeuwen het zou zeggen dan vinden we dat allemaal prachtig, toch? O, nee, één iemand niet…

#KNIPOOG
@erik2907: alsof ik wat beters te doen heb ;) .

Ik hou wel van je hoor. Alleen maar liefde hier <3
@pielemuis: dank je, wederzijds :-)
Tegen de tijd dat z’n kinderen 18 zijn, zijn dit oude barrels geworden. Sterker nog, over 16 jaar is een ban op brandstof motoren dicht bij. Volkswagen, Volvo etc.., hebben als doel 2020/2025 alleen maar elektrische auto’s te produceren. Volkswagen heeft al 48 miljard geïnvesteerd in contracten met batterij leveranciers. Hoelang gaat het duren voordat we geen brandstof-motoren meer hebben?
@kritisch: doe ’s niet zo kritisch
Pfff, als je echt van je kinderen houdt koop je wat unieks. Zoals een Saab met een unieke dieselmotor. Dit soort of the rack spul is zo makkelijk…
@e34m5touring: Misschien wil ‘ie wel van z’n kinderen af en gooit ‘ie er stiekem slicks onder
Ken heel die kerel niet…
@sanderz28:

#metoo

O wacht, dat was iets anders ….

@sanderz28: Die kerel is eigenaar van Carlink, handelt in dure auto’s, koopt bijvoorbeeldd gerust 25x een RS6 in 1 koop voor de handel. Daarnaast is ie ook eigenaar van een nachtclub in Amsterdam, ik dacht Jimmy Woo.
@smoked: Club Air
@s.j._content: dat zou ook kunnen inderdaad.
Ik vond de elektrische (rwd, dat dan weer wel) GTI voor mijn zoontje al wel gek genoeg voor zn eerste verjaardag.

Altijd later nog te upgraden met andere accu en emotortjes zodat hij ermee kan driften. Leek mij leuk zat voor voor hem (en stiekem ook voor mij natuurlijk). Beetje racen tegen de andere pappas die zo’n ding voor hun kroost hebben gekocht onder het genot van een buurtbbq-tje ofzo:p is ie tot zn 4e nog wel zoet mee

Ach, verschil moet er wezen zeg ik altijd
Vind het allemaal prima hoor, is hem ook van harte gegund. Maar waarom moet alles op het internet. Zoals die berichten die hij op z’n eigen account zet van mensen die hem aardig en niet arrogant vinden enz..
via Android app
@gilettelubbers: zodat jij dat kan lezen en zien.
Jeroen poep aan je schoen
Niets homeless aan.
Dit noem je een investering. Als zijn kinderen de leeftijd hebben bereikt om hierin te rijden, zijn de auto’s dubbel in waarde. Mede, omdat er geen kilometers worden gemaakt.

En voor de Boulevard-redactie: zijn vriendin, moeder van zijn kinderen, heeft de achternaam Tailor..
@stame: het is pas echt een investering als ie ze uit elkaar schroeft en gedurende hun opgroeien samen met hen weer in elkaar schroeft… Dan leren ze werken voor iets, ze steken iets op van techniek én het is quality time. F*ck me, #fatheroftheyear…
Oom Jeroen, mogen wij ook iets uitzoeken?
weet iemand waarom hij de homelessguy heet?
Wie is Jeroen van den Berg en waarom koopt hij auto’s voor iemand anders? En waarom is dit “nieuws”? Dat het “zijn kinderen” betreft…als je iets verkeerd kan doen als ouder…is het wel je zo dominant bemoeien met het leven van deze zelfstandige individuen to be. Als mijn vader zo gestoord was geweest om dit te doen, ach… gelukkig niet!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).