Deze bedrijfshal is een automotive mancave

Auteur: , 12 Reacties

Ook voor de motorliefhebber valt er wat te zien!

Je mag best aandacht geven aan je werkplek. Tenzij je parttime werkt, breng je nogal wat uurtjes door. Voor sommige werkenden is het zelf zo dat je meer te vinden bent op je werkplek dan thuis. Waarom dan niet die ruimte inrichten om je helemaal thuis te voelen?

Wat dat betreft is deze bedrijfshal in Maasdijk een prima locatie. Aan de buitenkant lijkt het een bedrijfsruimte zoals we het allemaal kennen. Eenmaal binnen is dat wel anders. Op de begane grond kun je diverse auto’s en andere spielerei kwijt. Dan zijn er twee verdiepingen waar in dit geval de nodige motoren staan, waaronder een paar niet te versmaden Ducati’s.

De kantine is ingericht met een biljarttafel en een bar. De vrijdagmiddagen kun je zo gezellig maken als je dat zelf wil. De loods komt met een alarm zodat je bolides en/of motoren veilig gestald kunnen worden.

Het pand is in 2009 gebouwd en opgeleverd. Buiten behoren drie parkeerplaatsen tot de ruimte. Deze mancave kost 2.850 euro per maand. Dat bedrag is exclusief BTW. Je kunt de advertentie op Funda Business bekijken.

Met dank aan Kavai voor de tip!12 reacties

Ik zet mijn geld op een Corvette C3 Stingray.
@Dizono: 100 procent.
Een op ’t oog originele CBX1000 onder het doek, machtige apparaten! 6 Cilinder motoren, op die manier zie je ze niet veel meer.
Als je dit met je vriendengroep kan huren, is toch geniaal? Natuurlijk nog twee bruggen en een bult gereedschap toevoegen, en je hebt de tijd van je leven!
@dutchdriftking: Nu nog vrienden zien te krijgen
Zo onhandig, dat kleed onder die tafel en stoelen.
@poursuivant: Dโ€™r boven is pas onhandig.
Wauw!, die heeft gewoon een 888 SP4 en SP5 in zijjn collectie staan๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Jammer dat het adres 394 is. 392 zou het automotive helemaal afmaken.
leuke plek, maar wat een geld!
Man! Toilet is er vast al, bij een kraantje kan ik me wel wassen en thuisbezorgd komt daar ook vast wel. Wacht ik ga mโ€™n bed halen!
Ik wil de bovenste verdieping!

Ohja, รฉn de bar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).