Deze Bentley-reclame is volledig gefilmd met een iPhone

Auteur: , 25 Reacties

Vervolgens zijn de beelden op een Ipad bewerkt en dat ziet er zeer gelikt uit.

Deze Bentley-reclame is volledig gefilmd met een iPhone

Bij het filmen met de iPhone is overigens wel gebruik gemaakt van additionele lensen, maar dan nog mag het resultaat er zijn. Zowel de close-ups als rijdende beelden lijken met professionele apparatuur geschoten te zijn.

In het filmpje kletsen Luc Donckerwolke (Chief Designer) en SangYup Lee (Head of Exterior Design) ons bij over de awesomeness van Bentley: “Innovation but yet respecting tradition”, “Mixing the best products and the best designs together”, blabla het zal allemaal wel.

Ik zie gewoon twee hele dikke Bentley Mulsannes in een vet decor aka The Big Apple (well played). De geïntegreerde Apple-goodies (waar het natuurlijk allemaal om draait), zien er ook erg fraai uit moet ik zeggen. Bekijk het filmpje op Autojunk!25 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
‘samsung is beter’ reacties in 3, 2, 1….
@uselessblogger: Niet van mijn kant hoor.. Apple all the way!
@Brutus: Moeten we nu medelijden hebben?
@frietjemet: waarom zou je nou weer medelijden met mij moeten hebben?
via Android app
@uselessblogger: die Samsungs gebruiken gewoon oude camerasensoren van Sony. Telefoons die nergens in uitblinken maar wel gigantisch goed verkopen, marketing waar je u tegen zegt.
@knipperlichtje:

Oh ja noem eens een sony smartphone met 16mp sensor
@knipperlichtje: Eerste zin over Samsung, Tweede over Apple?
@knipperlichtje: en Appel gebruikt Samsung spul ;)
1, 2, 3, samsung is zelfs nog kutter….
Doe mij maar Huawei -_-
Nokia jonguh!
Goed gereedschap is het halve werk en daar bedoel ik de iPhone niet mee. Ik vind de geluidskwaliteit toch echt matig en mobielachtig overkomen. Verder een mooi filmpje en een hele mooie auto uiteraard.

Off-topic:
Wanneer wordt Autojunk HD? Ik kan de pixels tellen op m’n scherm!
Hopen dat het hierbij blijft…
Het ziet er niet slecht uit hoor, maar een professioneel filmpje maken met een iPhone (of iedere willekeurige smartphone) is ongeveer het zelfde als een auto-garage die kopbouten vast draait met een moersleutel.

+ Deze video is vast ergens gedownload met een flash-downloader en vervolgens op niet-HD-junk geupload. Dat helpt meestal ook niet echt mee.
Moesten er weer advertentie-inkomsten gehaald worden ofzo?
@Dev:
Nee hoor, want het runnen van dit blog kost geen geld en de bloggers leven allemaal op giften van het Leger des Heils en de voedselbank. Daarnaast, wie wil er nou geld verdienen? *rolls eyes* Rare jongen ben jij…
Moeilijk doen als het makkelijk kan. Wel een beest van een wagen! Zou niet zo snel hierin rondgereden willen worden. Geef mij maar een S-klasse.
En vervolgens hebben jullie de kwaliteit volledig verpest door de video op autojunk te zetten :-S
Bentley is toch ook zo’n budgetmerk dat je niet mag verwachten dat ze professionele hulpmiddelen inzetten om zo’n filmpje te maken. Dit soort grappen en grollen horen niet bij Bentley.
Typische marketingstunt weer van Apple om hun “kwaliteit” te bewijzen.. Slimme marketing, maar nog steeds een overpriced kuddeproduct vol bugs als je het voor meer wilt gebruiken dan de gemiddelde Apple fanboy.
@proost: wanneer snappen jullie samsung kneuzen, die als enige argument kunnen aandragen dat “mijn samsung kan meer” nou eens dat ik niet op die functionaliteiten zit te wachten. Ik wil niet van alles in kunnen stellen, ik wil dat mijn iphone precies dat doet wat ik verwacht dat het kan doen. Ik wil dat mijn iphone dat op de manier doet die ik verwacht, zonder dat ik moet uitzoeken hoe. Intuitief noemen ze dat.
@jackass266: Ik heb geen samsung, ik heb een iPhone.
Ik geef dus -in tegenstelling tot veel Apple-haters- mijn mening door ervaring en ondervinding.

Intuitief akkoord, maar vol kleine ergerlijke bugs. Van hun machtspositie word ik ook gek, sinds kort werkt de hotspot functie niet meer met mijn provider.. Contracten hier en daar en f*** de gebruiker.
Vergeet niet dat qua UI android ook niet heeft stilgestaan.

Ik zal nooit nog een Apple product hebben, en veel ogen zullen nog open gaan want het gaat enkel achteruit.
Van een merk als Bentley had ik toch verwacht dat ze zo’n filmpje zouden maken met een Hasselblad ofzo… Beetje cheapo dit, was ’t geld op bij Volkswagen?
Lensen?
Wat een brak filmpje. Nergens krijg ik een filmisch gevoel in het filmpje. Reden: Nergens “shallow dept of field”. Er zielig als je dit moet doen om op te vallen. Neem dan een “Blackmagic pocket cinema camera” € 200 meer als de iPhone maar veel beter voor dit doel, als in grotere sensor etc. Of huur een RED Epic 4K.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).