Deze Hummerrijder doet niet aan downsizing

Auteur: , 61 Reacties

Ja, hèhè, anders reed hij ook geen Hummer natuurlijk. Maar ook bij de rest van de uitrustig is het principe 'bet big, or go home' gevolgd.

Lauwe pattas, G

Waar dit is? Je zou zeggen ‘ergens in Atlanta‘, of ‘Florida wellicht’, maar nope, het is gewoon een oer-Hollandse pimp die deze Hummer H2 bestuurt. Nou ja, er zit een Nederlands kenteken op, da’s natuurlijk geen garantie voor een eigenaar die er uitziet als een nazi poster boy, compleet met blond haar en blauwe ogen.

Rob5nismo spotte deze opvallende H2 in Breedje-da, bij de Ikea. Zou Extince soms naar een Billy aan het shoppen zijn geweest? Check de foto’s HIERRR en DAARRR.

Nu maar hopen dat we niet weer een boze mail van de spotter krijgen, zoals met de Ghost op Mansory’s het geval was.61 reacties

Hè swa ik weet waar je huis woont…
@norge:
Donders grappig…
@norge: zoooooo grappig
Parkeren kan hij ook niet
@itsme2: Kan hij wel, maar je weet nooit waar die gast met z’n Bo-Rent car mee aankomt…
Haha die haatbrief!

Beetje jammer van de Hummer al dat glimmende zooi.
Het zou me niets verbazen als @vasiliosx de eigenaar is van deze auto. Zijn slechte Nederlands verraadt hem.
@mercs: haha
Wat een parkeerkunsten, zeg.
Het is mijn smaak niet, maar waarom zou je er hier niet mee rondrijden? Voor lul rij je toch niet. Dat doen de grijze Audi rijders al voor je…
@Rick-dos: Als de haat voor audi zo diep gaat dat het jou verblind voor dit gedrocht dan is er ergens iets mis gegaan…
@darkpluisje: Ja, klopt. Audi durfde te roepen dat het auto’s maakt….
@Rick-dos: so whats to problem..
@Rick-dos: the*
@Rick-dos: Ik snap niet hoe je jezelf zo druk kan maken om iets waar je verder niets mee te maken hebt… Het is een beetje als de mensen in diep friesland of limburg die anti buitenlanders zijn terwijl ze nog nooit iemand ontmoet donkerder als Willem-Alex
@darkpluisje: Ik snap eerlijk gezegd niet hoe jij je zo druk kan maken over een comment over Audi van iemand die je voor de rest helemaal niet kent. Het is een beetje als in een apenkooi in een dierentuin. Gooi een banaan in die kooi en alle apen rennen er schreeuwend en krijsend op af.
@Rick-dos: Ik maak me absoluut niet druk, was gewoon benieuwd of je zelf niet vond dat het triest is zo’n haat te hebben voor iets dat je het overal aan moet halen, te pas of on te pas. Met zo’n vrolijke blik door het level gaan is vast goed voor je bloeddruk..
@darkpluisje: Als je je niet druk maakt dan had je geen acht geslagen op mijn comment. En haat/liefde voor een merk hebben laat ik liever aan jouw en je leeftijdsgenoten op deze site over.
@Rick-dos: Zegt de grootste BMW fanboy.
Grapjas :)
@anakiet: We hebben het hier over haat/liefde. Ergens een voorkeur voor hebben is toch iets anders. ;)
@Rick-dos: Ik heb helemaal geen liefde voor audi maar vind het altijd zo apart dat de mensen die het merk haten dat openlijk moeten uiten bij elke gelegenheid. Enige reden dat ik reageerde was omdat ik me afvroeg of je zelf niet inzag hoe triest zo’n comment eigenlijk is. Dat je vervolgens iets zegt over mijn leeftijd, waar je volgens mij geen idee van hebt, maakt het er niet beter op. Maar aan het gedrag te lezen zijn het voornamelijk de hormonen die bij jou reageren. Geen punt, als je wat ouder word leer je dingen relativeren, zo ook merken of ontwerpen waar je niets mee hebt. Met zoveel negativiteit om niets rondlopen maakt je leven er niet vrolijker op ;)
@darkpluisje: Wacht even hoor begrijp ik het nou goed? Jij vindt het zielig dat er mensen zijn die commentaar hebben op Audi? Dat vind jij onder een topic dat over andermans smaak gaat en waar de bezoekers o.a. moeten roepen dat hij “een hele kleine lul” heeft of dat het een “verkracht hok” is? Dat is dan niet zielig? Dat is normaal? Jij struikelt over mijn referentie naar Audi (en jij niet alleen hoor laat dat duidelijk zijn)…

Mké…
@Rick-dos: Zoals je ziet zijn dat allemaal reacties nadat jou reactie geplaatst was, ik kan niet overal op reageren he.. En al die mensen zeggen (op meer/mindere) subtiele wijze iets over de auto zelf, jij aan de andere kant sleept er een merk bij wat hier niets mee te maken heeft. Al die mensen reageren in ieder geval nog op de auto of op wat zij van de bestuurder vinden.
@darkpluisje: Nee, begrijp ik. Alleen op de mensen die commentaar hebben op Audi. Maar ik begrijp nu wat je referentiekader is voor “zielig”. Commentaar op Audi is zielig en commentaar hebben op iemands smaak is niet zielig.

Duidelijk.
@Rick-dos: Je kan ook koppig zijn en niet lezen zeg…. Ik zeg niet dat het commentaar niet zielig is, ik stel alleen maar dat het iig relevanter is als een opmerking over audi..
@darkpluisje: O oké, dus je vindt mijn comment nu ineens niet triest maar je vindt het irrelevant?

Wel even consequent blijven want anders lijkt het inderdaad alsof ik niet kan lezen.
@Rick-dos: met ”het commentaar” doel ik op alle andere posts die jij aanhaalde, bij mijn weten hadden we het alleen over die posts in de afgelopen 3 replies en dus werd dat het onderwerp (”het”), ik vergat dat ik alles woord voor woord uit moest leggen. Ik zal het duidelijk maken: kleinerende posts op de auto of de bestuurder zijn ook triest maar in ieder geval enigszins relevant. Jou post over audi is zowel triest als irrelevant.
@darkpluisje: Het is duidelijk dat je mijn onderliggende boodschappen in mijn comments niet snapt.

Laat mij jou wat duidelijk maken: Elke comment op iemand ander z’n smaak is irrelevant en zielig.
@Rick-dos: Diepere betekenis… Sorry leg mij de betekenis in ”je rijdt voor lul in een audi” is uit ? En een commentaar op iemand zijn smaak is juist niet irrelevant en zielig. Je mening en smaak maakt dat wat jou anders maakt van andere mensen, je mening kunnen verdedigen en beargumenteren zorgt voor een beter begrip van wat jou persoonlijk smaak nu eigenlijk is, waarom je bepaalde dingen mooi vind of juist niet. Meningen van andere personen geven je inzicht in hun denkwijze en kunnen voor jou een ander ligt schijnen op zaken, je smaak mogelijk veranderen en zorgen dat je door groeit als mens. Niets is zo belangrijk als jou persoonlijke mening ten opzichte van die van andere als je jezelf als individu op wil stellen in de samenleving.
Je mening echter fatsoenlijk onderbouwen en het verschil kennen tussen kritiek geven of iemand afzeiken is een kunst die weinig mensen op autoblog onder de knie hebben.
@darkpluisje: Als je nou de hele comment leest en in context zet misschien begrijp je het dan. Misschien realiseer je je dan ook dat dat laatste sarcastisch bedoeld is maar mijn punt in de eerste twee zinnen wordt gemaakt.

Wat betreft de rest van je comment; dat is misschien leuk voor een discussie maar we hebben het hier over zoiets subjectiefs als smaak. En zoals ze zeggen; valt daar niet over te twisten. Dat jij of iemand anders het dan lelijk vind is irrelevant, dat er dan de drang is van de bezoekers hier op AB om anoniem op internet iemand de grond in te moeten boren vanwege z’n smaak dát is pas triest.
Als je dat niet inziet maar wel struikelt over het feit dat iemand iets roept over Audi dan ben je nogal verblind en dan laat ik in het midden waardoor…
@Rick-dos: @darkpluisje: get a room!
@darkpluisje: Ben je een beetje anti-fries of zo? Wel eens een fries tegengekomen?
@glashelder: Je snapt dat dit een voorbeeld was he, gewoon om een punt te maken en niet vanwege friezen….?
@darkpluisje: OK, ik zak weer rustig terug in mijn stoel.
@Rick-dos: jij maakt wel mooie sprongen van hummer naar audi. Jammer want het is totaal irrelevant.
@pand: Dat vindt jij. Ik vind grijze Audi rijders nog meer voor lul rijden.
@Rick-dos: klopt dat vind ik. Hebben wij een iets andere mening
@pand: Totaal irrelevant is meer dan alleen je mening hoor; het is een feit. Alleen in Rick-dos z’n hoofd niet, maar dat zegt meer over hem, dan over welk merk dan ook …
@Rick-dos: omdat men smaak heeft en voor een mooie Audi gaat rijdt men voor lul? Hou toch op man. Mensen kiezen een auto die bij ze past en als dat nou een grijze Audi is omdat men dat mooi vindt is dat hun keus.

Je bent pas kansloos als je AMG badges op een 180d gaat plakken. Dan rij je voor lul na een stoplicht sprintje.
@Rick-dos: Ja tuurlijk joh in een RS4/RS6 rij je totaal voor lul ;)
Damn ergens is er iets ernstig mis gegaan met je, ooit aangereden door een audi of zo?
@bofkont:
Zo jammer dat die Audi fans nooit eens de mening van een ander kunnen respecteren.
Gelijk boven op de kast en aanvallen die hap, dat is eigenlijk best wel triest….
@jrk68: Ik ben geen uitgesproken Audi fan hoor :)
Maar constant ongefundeerd audi haten gaat me wat te ver.
Ik ben een auto liefhebber in de breedste zin van het woord.
Dus ook enkele audi’s kunnen mij absoluut bekoren.
@bofkont: Volgens mij heeft dit meer met jaloezie te maken, als je een Hummer vergelijkt met een Audi dan zitten je ballen te hoog
@felix1989:
Gewoon met zijn alle VAG mee bashen is cool…..
@felix1989: Volgens mij heb je gelijk :)
@felix1989:
Of de zgn stoere troll uit hangen, nog beter….
@anakiet: Oftewel een internetheld;)
@felix1989: Jup, geef deze man een aardappel en dan is het weer over (tot de volgende post over iets stom/lelijks/doms waar vag weer aan de haren meegetrokken word.
@darkpluisje: Ik zit nog niet zo lang op AB maar kan de zogenaamde `kenners` er nu al uithalen;) Volgens mij is @rick-dos flink op zn (miniscule)pik getrapt, want echte `haat` aan Audi hebben is overdreven. Haat heb je op iemand die je je leven zuur maakt, als een auto dat voor je doet heb je een flink geestelijk probleem..
@felix1989: Idd, snap ook niet hoe je zo kan blijven venten over iets waar je geen last van hebt. Als audi nu elke dag voor je deur zou staan om auto’s aan te smeren. Het feit dat jij je er druk om maakt kan niemand bij audi wat schelen en je hebt er alleen jezelf mee. Dit constant bij andere onderwerpen die er zelfs niets mee te maken hebben is gewoonweg irritant en kansloos. Dus ik als internetverbeteraar (A) wijs mensen af en toe graag op dit soort loze onzin die ze het internet op spuien, ik vermaak me vaak goed met die discussies ^^
Die heeft wel een héle kleine lul.
zo .. die neemt zijn barrel tenminste niet serieus ..

vast niet van een autoblogger ..
Damn wat een in en in verkracht hok zeg.
als je foto’s op AJ upload lijkt het mij geen probleem als er een artikel over gemaakt word.
verder zie ik in dat artikel helemaal niet wat de spotter zegt. prima artikeltje dat niet hoeft verwijdert te worden (in mijn ogen).
@thomcarspotter: precies, is gewoon een degelijk artikel. Ik vind het juist leuk als er een artikel wordt geschreven over mijn spot :p
@mevipp: ja toch! vind ik ook. daarvoor ben je eigenlijk ook wel een beetje een spotter lijkt mij. om een zo’n groot mogelijk publiek te krijgen en je foto’s te delen met zoveel mogelijk mensen.
Best wel lelijk inderdaad. Nu is een Hummer sowieso niet moeders mooiste maar toch… Vooral die velgen in maatje gigantisch en dan nauwelijks band er omheen, dat kán toch niet comfy zijn?
Dat is de Hummer van Berry Rijkers
lmao! Wat een walgelijke verkrachting zeg^^
Doet me wat denken aan de paardenkoets van 100 jaar geleden, zeker aangezien de velgen net karrewielen zijn…
Ik was de spotter en vind het ook super dat ze van mn spot een artikel gemaakt hebben
Eigenaar van dit gedrocht is: A drugsdealer
B woonwagenbewoner of C iemand met een ziekelijk gebrek aan aandacht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).