Deze Integra R werd opgesloten door de eigenaar

Auteur: , 27 Reacties

Ja, zo kan je ook een auto stallen.

Een creatieve manier om je auto uit het zicht te houden. Een Canadese eigenaar van een 2001 Acura Integra Type R had een ‘geheime’ ruimte gebouwd voor zijn auto. Wie in zijn schuur kwam had niets te zien, maar de man had een nep muur geplaatst die toegang verschaft tot een verborgen ruimte.

In deze verborgen ruimte stond zijn Integra. Het is niet bekend waarom de beste man de auto bewaarde op de geheime plek. Het is nu niet bepaald een hele bijzondere Acura. De Integra Type R in kwestie heeft schade, de voorbumper is overgespoten en de Honda heeft 132.000 kilometer gelopen. Ook heeft de eigenaar niet echt zijn best gedaan om de nep muur netjes af te werken. Niemand die denkt ‘goh, zou hier achter niet iets zitten?’ Echt niemand.

Ondanks de staat van zijn Acura hoopt de man de auto via eBay te verkopen voor 39.999.99 Canadese dollars. Dat komt neer op ongeveer op bijna 27.000 euro. Het is tevens mogelijk een bod uit te brengen, mocht de vraagprijs je wat too much zijn. De verkoper staat open voor verzending over de hele wereld, dus sla je slag.27 reacties

Wat een integer idee zeg!
@dirkiii: een auto in een hondahok steken. Geniaal.
@boomhauwer: deze grappen mogen ze van mij integraal overnemen..
@kle500: ik krijg er een TypeRend gevoel van…
Sjeezus Koekwous
Ooit was er een slager met een Mercedes SSK Roadster. Door wat kwesties en dergelijke besloot de slager op een dag de SSK Roadster in te metselen tussen vier stenen muren. 60 jaar later werd de auto gevonden en kocht Evert Louwman de wagen. Nu bekend als The Butcher’s car.

Misschien had deze Integra R eigenaar hetzelfde idee maar werd zijn wagen (te snel) ontdekt.
@ghost: ik ken ook iemand die heeft in de jaren 60 tijdens de bouw van zijn huis, een fiat 500 met 0km op zolder gezet. Auto staat er nog steeds😂
@dirkiii: zo zijn er wel meer. Zo had Frits Phillips een bentley in zijn wijnkelder staan en Johan vlemmincx een porsche op zolder.
@zero99: Dacht ik dus al. Ben ik toch niet gek, die Vlemmincx dus wel….
@ghost: was niet de SSK Roadster maar de 500K Spezial Roadster. Al met al wel een tof verhaal
@pexers: haha thankyou Cap!
haha wat een verbeelding, niks bijzonders dit hok.
Snap het wel. Die dingen zijn ongelofelijk diefstalgevoelig in NA en Canada. Worden veel gejat en volledig gestript
@rrvliet: Was een simpel stuurslot dan niet makkelijker geweest?
Je gaat me niet zeggen dat dat houten wandje die Vtec gaat tegenhouden als die in kickt yo!1!!
Het was even puzzelen, maar volgens mij ben ik achter zijn motieven:

Bewijsstuk 1: de enorme hoeveelheid houten panelen
Bewijsstuk 2: het reclamebord op de 2e foto

Volgens mij dacht de beste man stiekem reclame te maken voor zijn eigen houthandeltje door viral te gaan met deze nogal ongewone verkoop. Niet helemaal gelukt, maar een 10 voor creativiteit.

Met vriendelijke groet,
Sherlock “gandini” Holmes
@gandini: haha, dat dacht ik nou ook!
Mijn vraag is vooral: waarom? Mag zijn ex er niet vanaf weten?
@bischero: “Nee hoor officer, ech nie… Staan echt geen wietplantjes achter deze muur, er staat een auto, see it yourzelf maar op autoblog.nl…”
tis wel eentje met de dubbele koplampen… hetgeen niet de US spec was.. die hadden die lelijke bloklichten vooraan. Niet dat dat de vraagprijs enigzins kan verantwoorden…
@neal: Canada ligt dan ook niet in de US…
@neal: Precies andersom. Azie kreeg blok koplampen en de rest van de wereld dubbele ronde lampen. Wat die Amerikanen wel vaak deden was een conversie naar de Japanse neus.
@neal: vind die ronde lampen juist niet mooi.
Wanneer gaan ze de eigenaar opsluiten?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).