Deze Mercedes SL is drie keer fout

Auteur: , 29 Reacties

Wat een fijne, foute, paarse Mercedes SL R230 hebben we hier. Het geoefende oog spot echter direct wat onregelmatigheden.

Fake it till you make it!

Dan heb je een dikke Mercedes SL AMG, met een dikke V8 met compressor. Hele fijne funbak natuurlijk, maar ergens blijft het knagen. Je had toch liever die 65 gehad… Geen probleem, dan faken we het gewoon met V12 biturbo-badges, en een SL65, in plaats van SL55 op de achterkant. Ha, mooi voor elkaar.

Ok, dat is voor elkaar. Nog andere wensen? Ja, eigenlijk ben je wel erg gecharmeerd van front van de SLR, met zijn mannelijke bobbel in het midden. Regelen we dat ook nog even.

Is het nu helemaal klaar? Nee, die standaardvelgen zijn veel te open. Echte spelers verstoppen hun remschijven liever achter een velgmuur, hoe dichter, hoe beter. Nu is hij helemaal af.

Vind jij deze paarse SL ook zo mooi? Dan zal het je verheugen dat er nog 5 andere foto’s van zijn van deze fijne potentiële ramen. Check ze op autojunk!29 reacties

Ik ben geen fan van die velgen…
@michelinman:
Lijken mij MAE-velgen te zijn. Op de hoek van mijn straat stond vroeger altijd een S600 met gelijkaardige velgen. Dat had toendertijd wel iets, maar iets met de tand des tijds…
gedwongenleaser
Tja… Fout getuned, dat zeker. Het type SL daarentegen blijft voor mij nog altijd de mooiste van de afgelopen jaren, het meer hoekige design van de laatste paar modellen vind ik nog altijd niet echt passen bij de SL. Bij de meest recente versie ben ik er ondertussen wel aardig aan gewend geraakt maar alsnog zou ik liever dit type als cruiser voor in de weekenden hebben!
Gaaf ding alleen die nep plaatjes en die velgen zijn echt fout… Ff verwisselen en je heb een dikke bak.
Zelfs Sascha kan zijn smaak dus niet kopen.. ;)
Hah, ik zag dat ding vorige week rijden op de a58.
deze sl stond ook te koop waar ik mijn trasos sl-rs( ja de beroemde met 6 pijpjes) had gekocht.
@Adanali: Dit is helemaal jou stijl dus..
@crackdavid: niet helemaal. maar ik vind het niet erg om erin gezien te worden. je zou er eens zelf in moeten rijden. vooral de trasos. die is motorische getuned met het doel dat de specificaties hetzelfde zijn als een SLR Mclaren. en dat is ze nog eens gelukt ook
@Adanali: pics! Dat ding is g e n i a a l!
@rotarypowah: fotos kan je vinden in mijn uploads van vorig jaar
@Adanali: ik heb ‘m net bekeken. Gaaf ding hoor. Waarom heb je ‘m weggedaan? 645 is niets mis mee natuurlijk, maar ik had (waarschijnlijk, geen ervaring mee) de Strosek nooit ingeruild voor de BMW. Tenzij je qua onderhoud helemaal leeg loopt op zo’n ding natuurlijk.
@rotarypowah: ik had eerst de bmw, ik kreeg veel storingen in de bak en motor. die had ik daarom weggedaan. dan de sl lr gekocht. die kreeg ik nergens verzekerd. ik had maar een korte tijd erin gereden met tijdelijke dekking.
@Adanali: oh, net andersom dus. Jammer dat je ‘m niet kon verzekeren zeg.
Jammer, standaard was het een mooie SL55 geweest.
Toch grappig. Rechts in de rubriek “relevant op Autojunk.nl” zie je dan de advertentie van de SL55 AMG met Carlsson velgen. Die is een stuk beter geslaagd. Ziet er er nog zelfs mooi uit als ie viesss is.
Die velgen passen totaal niet bij een SL
Import auto waarbij de RDW net ff de verkeerde gegevens ter hand had?

Dan zijn alleen de velgen nog fout….
@sjamp: Zelfs de RDW vergist zich niet met 4 cilinders.
Het enige wat mij niet aanstaan is die fake rebadge. Maar verder.. Mooi neusje, dikke wielen, goeie kleur. Als ik dan echt iets moet klagen: het had een R129 moeten zijn.

http://files.myopera.com/hugo2007/albums/10537742/thumbs/Untitled-28-copy_03ghgh.jpeg_thumb.jpg
@rotarypowah: de door jou geposte r129 is echt vet!!!
Hier int dorp rijdt een sl600 v12 van da model.
Slr neus is wel vet
Geen liefhebber van dit soort wannabe-hokken. Heb liever een originele SL55 dan een ver-SL65 / SLR-de versie van zo’n SL55. Maar goed, ieder z’n meug.
Die velgen zijn echt afschuwelijk. Maar de re-badge van SL55 naar SL65 vind ik nog ergst. Ben altijd benieuwd wat voor mensen zijn het zijn. Vaak is het een tokkie of een Turk, aldus mijn waarnemingen.
De mooiste Mercedes is een foute Mercedes. De SL65 AMG badges hadden niet gehoeven maar verder is ie top! De SLR-neus vind ik zelfs wel mooi.
@Femme: -1
Pffff origineel zo mooi, en nu zo verneukt!!
Bij deze ik ben nu in onderhandeling deze auto te kopen… De badgets gaan er af, maar deze auto is getuned tot 640 pk en 850nm. Dus een serieuze auto, ook nu nog. Wat ik uit de geschiedenis kan halen is deze Sl ook bij trasos getuned. Wie meer over deze auto weet graag even contact met mij opnemen!
Ik heb dus deze auto gekocht en mijn huiswerk gedaan! Er zijn 4 van deze Mercedesen aangepakt door Trasos. De eerste met de 3 uitlaten heeft 640 pk en deze als het goed is 620. De motorkap koste 5000 manuren en is van kevlar gemaakt. De badgets zijn er waarschijnlijk later opgeplakt. Deze gaan er af! De velgen vind ik in het echt beter als op de foto. Binnenkort staat de auto bij mij in de garage, dus word de rest uitgezocht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).