Deze nieuwe autoshow komt naar Amazon Prime

Auteur: , 12 Reacties

Naast The Grand Tour krijgt Amazon Prime er een nieuwe automotive show bij.

Deze nieuwe autoshow komt naar Amazon Prime

Alleen een abonnement afsluiten voor The Grand Tour is ook zo wat. In dat opzicht heeft de Amerikaanse streamingdienst wellicht goed nieuws, want het portfolio voor de petrolhead zal verder uitgebreid worden.

Een nieuwe show genaamd The Gymkhana Files komt exclusief naar Amazon Prime. De serie geeft een kijkje achter de schermen van Gymkhana 10. Deze Gymkhana moet nog uitgebracht worden, maar Ken Block en zijn team hebben er meer dan een jaar gewerkt. Er komt behoorlijk wat kijken bij de opnamen van de stunts en The Gymkhana Files gaat dit in detail in kaart brengen.

Het is de bedoeling dat Gymkhana 10 de negen eerdere stuntvideo’s dik gaat overtreffen. Tot nu toe is bekend dat er vijf verschillende vierwielaangedreven Fords meedoen, waaronder de brute Hoonicorn V2.

The Gymkhana Files bestaat uit acht afleveringen. De eerste aflevering is vanaf 16 november te zien, met wekelijks een nieuwe aflevering. De laatste aflevering zal op 7 december uitgebracht dat worden. Op dezelfde datum komt ook Gymkhana 10 uit. Check de trailer hieronder.12 reacties

He super cool hoor die gymkhana, ik doe het hem niet na. Maar juist dat er zoveel ge-edit wordt en zo overdreven gefilmt wordt zorgt ervoor dat ik er wel een beetje klaar mee ben.

1,2,3 waren leuk. Alles erna matig.

Dit suggereert dat het nog erger wordt dan het al was, helaas…
@87sandyd: Dat vind ik ook. Bovendien is het, hoewel het allemaal dikke filmpjes zijn, ook wel veel van hetzelfde.
Yup, nu al fan!
Kijk al een lange tijd met plezier naar het youtube kanaal van The Hoonigans, zeker een aanrader!
16 november t/m 7 december zijn 4 afleveringen (1 per week), maar er komen 8? Hoe zit dat?
@poekie: 2 per week?
Leuk idee
Als ik 4 minuten naar een filmpje heb zitten kijken dan heb ik het eigenlijk wel gezien…om dit nou 8 uitzendingen van gemiddeld (?) 50 minuten (?) te laten zien lijkt mij redelijk overdreven.
Lijkt me een leuke serie, weer wat anders
Nou nog een reden om dus niet te kijken. Oke hij kan een best potje sturen maar de keren dat hij tegen de echte stuurkunstenaars van het WRC mocht rijden werd als een beginner in de hoek gezet
@soulmaster: heeftie dus goed opgelost zo
Overdreven,Amerikaans,Nep(eigenlijk een contaminatie), nee dank je, kijk liever een samenvatting van WRC.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).