Deze speciale Bentayga heeft een geheime kluis

Auteur: , 30 Reacties

Ben je net even iets meer superieur dan het plebs in een gewone Bentayga.

De Bentley Bentayga is een auto die nogal wat tongen los kan maken. Sommigen zeggen dat de auto te veel lijkt op de Audi Q7, waar de SUV zijn basis mee deelt. De bonentellers bij Bentley zijn er zeer mee in hun nopjes, want de enorme bak verkoopt uitstekend. Zelfs in Nederland zien we de auto geregeld rondrijden, mits je vaak slentert op de PC Hooft of op de parkeerplaats van een Eredivisieclub.

Als je door de juiste wijken van London loopt, struikel je er gewoon over. Hetzelfde geldt in de ‘Zandbak des Werelds’. In het Midden-Oosten is de auto een populair vervoermiddel. Om je net even wat beter te voelen dan het plebs in een reguliere Bentayga, heeft Bentley’s speciale divisie Mulliner een bijzondere uitvoering gemaakt.

Het betreft de Bentley Bentayga by Mulliner Pearl Of The Gulf. Jazeker, dat klinkt chiquer dan Kia Rio 1.0 T-GDI ComfortPlusLine. De Bentley Bentayga Mulliner Pearl Of The Gulf is te herkennen aan de witte lak en de 22″ Mulliner ‘Paragon’ wielen, die voor de gelegenheid gedeeltelijk wit zijn gespoten. Verder krijg je chique Mulliner badges op de C-stijl en exclusieve striping. De jaren ’80 zijn weer helemaal terug.

Het meest bijzondere aan de auto is volgens Bentley het interieur. Dat is geïnspireerd op het rijke verleden van de Arabische Golf, alweer er gedoken werd voor parels. Mocht je nog zo’n edelsteen vinden, heb je aan de Bentayga Pearl Of The Golf een goede. Standaard heeft de auto de beschikking over een geheime kluis.

Waar de kluis zich bevindt wil Bentley niet zeggen, grote kans dat Doug DeMuro het zal verklappen. Of de gallery, waar we kunnen zien dat de kluis zich onder de middenarmsteun bevindt… De kluis is te openen met je vingerafdruk. Uiteraard is er overal het fraaiste leder te vinden. Tevens bijzonder is het eucalyptus-hout, dat voorzien is van fraaie afbeeldingen. Bentley gaat niet meer dan vijf van de Bentayga Mulliner Pearl Of The Gulf bouwen. Alle vijf zullen ze voorzien zijn van de W12 motor.30 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Een edelsteen? Wat dacht je van een paar blokken coke, past beter bij deze bak.
@str8six: Waarschijnlijk is er daarom gekozen voor de kleur Cocaïnewit pareleffect ;-)
@willeme: nice, kristal glinstering 👍🏻
@str8six:

De coke zit verwerkt in de lak. Op plaats van bestemming de lak er af krabben en snuiven maar.
@Hubert: hebben ze met die chroom-6 tanks en treinstellen ook geprobeerd
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Man man man wat een ontwerpfout, moet je elke keer oppassen voor die oester als je instapt.
Gedeeltelijke witte velgen, bah.
mooi klokje,
Haha, ‘had’ een geheime kluis want nu weet iedereen het!
Klik ik op ‘Doug DeMuro’ kom ik uit bij een filmpje van Wouter…

Zo’n ‘kluisje’ met vingerafdruk lijkt me best handig in zo’n auto. Die zal vast regelmatig aan een valet meegegeven worden. Nu kun je je spullen gewoon veilig laten liggen, zonder te klooien met een sleutel.
@reactief: Here’s why this rebadged Volkswagen is worth $300000.
Tja, als je echt geld als water hebt en een dergelijke bolide wilt, dan ga je toch niet voor een speciaaltje? Dan ga je deze toch helemaal naar eigen wens en smaak laten samenstellen?
@dutchdriftking: Maar stel nou (en ik weet dat dat een zeldzaamheid is binnen de klandizie van Bentley), stel nou dat je zo’n ding wilt kopen en je hebt géén smaak…?
@potver7: Het probleem van mensen zonder smaak is dat ze denken het wél te hebben, en dat ‘black on black’ de heilige graal is in de autowereld…..
@dutchdriftking: specials worden meer waard?
@rolov: Ik denk dat de gemiddelde Bentley eigenaar zich weinig bekommerd om restwaarde….
@rolov: Als het je om de investering gaat, dan zou ik sowieso geen Bentayga kopen.
Mooie quirk dit!
Als de verkopen zo goed gaan waarom dan dit actiemodelletje?
Als ik de persfoto’s mag geloven: Vissermannen en vrouwen uit Urk: stoom je boot naar de Golf van Arabië, lekker je ding doen in het zonnetje en rijden als een pimp! Maar verder geen gekke dingen doen natuurlijk.
@pomoek: ik neem nogal aanstoot aan je vrij specifieke aanduiding van sekse, waarbij je non-expliciet personen uitsluit. Zou je je bericht willen aanpassen zodat deze niet discriminerend kan worden opgevat?
@davelepeef: toon mij een no-expliciete Urker vis-persoon en ik ga er persoonlijk achteraan!
Arabische Golf? Wat is dat? Moet Perzische Golf zijn.
Het blijft een lelijke Q8. En die is al lelijk.
So where exactly is this “pussy magnet” located?!
@ghost: Zo te zien is de doelgroep rijke sjeiks die zich vervelen terwijl ze rijker worden met slavenarbeid, geheime wapenhandel en olieprijzen opdrijven … de walgelijkheid straalt er vanaf !
@dawwg: jup
leuk klokje wat duurder is dan de auto zelf — the Breitling for Bentley Mulliner Tourbillon — priced at a cool150,000 eur
@boss1: Zie ik dat nou goed? Zitten in dat klokje 8 parels verwerkt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).