Deze tweekapper in Amsterdam doet je 7 miljoen

Auteur: , 32 Reacties

Maar, er zit dan ook wel een garage voor een Porsche bij.

gele-pijl

Als je een paar huisjes hebt in Amsterdam zit je momenteel gebakken, want de term ‘overspannen’ is een understatement om de huizenmarkt te beschrijven. Als de huizenmarkt een persoon zou zijn, dan is de Amsterdamse variant die bankier op de Zuidas die zich met behulp van goede snuif en amfetamines een weg door zijn derde burnout knokt en route naar zijn volgende STEMI. Prins Bernhard junior plukt er maximaal de vruchten van.

Aan de onderkant van de markt wordt de pijn misschien wel het meest gevoeld, want instappers op de woningmarkt moeten al snel drie ton meenemen voor een schoenendoos met een postcode. Maar ook aan de bovenkant van de markt is de strain merkbaar. Als je bijvoorbeeld 430 vierkante meter woonoppervlakte wil hebben, vragen ze daar doodleuk zeven miljoen voor. Waar haalt men toch het gore lef vandaan? Is dit soms wat ze bedoelen met die term Amsterdamse bluf?

dik

Toegegeven, je krijgt wel een lekker pand terug voor je miljoenen. Het is gebouwd in 1913 en recentelijk gerenoveerd door mensen met diploma’s om dat te kunnen. De postcode is niet 1015, 1016, 1017 of 1018, maar de locatie in de Willemsparkbuurt kan ermee door. Bovendien heb je een garage en nog twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Dat scheelt al weer in de kosten, want parkeren in A’dam is zoals we weten stervensduur.

Aan de parkeerplaatsen zit trouwens nog een geinig feitje vast. Op de schematische tekeningen zien we in de garage namelijk overduidelijk een Porsche 911 staan. Maar is dat fake news om de zaken nog wat mooier voor te stellen dan ze zijn? Het lichtblauwe antwoord vind je hieronder. Koop dan?

91132 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Gedeeltelijke foto van een porsche maakt een immobiliën advertentie autoblogwaardig?
@fejjie: Heb je dat na bijna 4 jaar nou nog niet door? Elk huis met plek voor een auto is fundablog waardig.
7 millie me bil. Lig de kelder vol met sosa of zo?
Ik vind Bernhard Senior, een -edit: het mag best scherp maar deze term zonder bewijs gaat te ver-. En ik ben van mening dat alle centen die de familie heeft ingevorderd moeten worden, en gestoken moeten worden in sociale projecten of nuttige verduurzaming. Wat een ontzettend nare familie is het BAH!!!.
@mikje90: die Bernhard Senior die je noemt ligt al wat jaartjes onder de grond.
Gezien je reactie moet er bij vele ondernemers en hun families kennelijk geld ingevorderd worden. Die B junior is gewoon een uiterst slimme actieve zakenman met lef. En inderdaad moet in dit landje dan kennelijk je kop eraf want je komt boven het maaiveld uit. Ook jammer en BAH!
@SpiderIV: op zich wel, maar een koninklijke achtergrond opent deuren…
@daniel1975: maar het sluit ook deuren. En privacy is ook nogal een dingetje in die familie, BN’ers tegen wil en dank.
@potver7: true
@SpiderIV: Gezien het “familie” netwerk, een van oudsher rijkelijk gevulde spaarrekening en tal van privileges zou ik dat “lef” wel in het juiste ondernemers perpectief willen plaatsen…

Mvg,

Een ondernemer.
@cuban8: dag mede ondernemer, tuurlijk opent dat netwerk deuren maar er zijn vele ondernemers met een netwerk van huis uit of met centen van huis uit. Groot nadeel van het onderdeel uitmaken van de Koninklijke familie is het vergrootglas waar je onder ligt. Van alle vastgoed eigenaren ligt B Junior wel erg onder het vergrootglas en niet alle concurrenten / collega’s. Overigens heb ik niet met de Koninklijke familie te maken, niet prive en niet zakelijk en heb ik geen lol van familiekapitaal oid.
Ik ageer wat tegen het veelvuldig geklaag over ondernemers die voor eigen rekening en risico ondernemen en vele mensen een baan bieden. Overigens zijn ondernemers nadrukkelijk andere mensen dan de aangestelde directeuren van grote bedrijven / banken e.d. Dat we daar vraagtekens zetten bij de soms buitensporige beloningen vind ik logisch.
Maarrrr dit is Autoblog! Mooi die RR en Porsche …………… al zie ik liever Italiaans blik.
@SpiderIV: Eens.
@cuban8: eens met dat “al zie ik liever Italiaans blik.” …….?? …….. ;-)
@SpiderIV: Vooral van oud Italiaans blik gaat mijn hart sneller kloppen.
@cuban8: Zelfstandig Zonder Poen?
@vetnek: poen hebben ze genoeg. Het probleem is meer dat velen ‘zelfstandig zonder pensioen’ (en arbeidsongeschiktheidsverzekering) zijn.
@cuban8: Mee eens.
@SpiderIV: Zou jij misschien kunnen vertellen, hoe de koninklijke familie aan geld komt voordat ze voordat ze kunnen gaan investeren?.
@mikje90: zullen we het bij gelul over auto’s houden???
@SpiderIV: lef is een groot woord. Pandjes opkopen en verhuren kan iedereen met een leuk start kapitaal. Ik vind het moreel verkeerd om pandjes te melken voor een lid van het koninklijk huis. Dat hij zijn naam en familie gebruikt binnen de zakenwereld keur ik zeker niet af. Zou ik ook doen als ik van Oranje zou heten.
@mikje90: emigreren is ook een optie
@lekkerlinksrijden: zeker een optie.
@mikje90: ik denk dat je verdwaald met, je probeert socialistenblog.nl te bezoeken.
@mikje90: Na deze post kan AB weinig censuur meer toepassen,de reacties worden hier met de week platter ik krijg het idee dat dit de Dumpert onder de auto forums aan het worden is.
@toniominestrone: ik ben niet zo van de censuur maar heb de term waar je over valt idd even weggehaald.
Wil er iemand nog iets leuks zeggen over die RR? @ghost of zo?
@pignon: die doet t niet. Heeft de geest gegeven.
@vtie: geestige opmerking
@alassad: Ik ga bijna DOOD van het lachen
@pignon: haha @ghost kom er maar in.
Ach, als je het hebt liggen, wie ,zijn wij?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).