Deze unieke Audi R8 staat hier te koop

Auteur: , 26 Reacties

Met recht uniek te noemen.

Als Jan Modaal een leuke prijs wint met een loterij, zou dit dan het gevolg zijn? Het is een interessante vraag, want de Audi R8 in kwestie is op bijzondere wijze aangepakt. Nu willen we niet meteen de knakentuning-kaart trekken. Als we de adverteerder mogen geloven is gebruik gemaakt van de nodige A-merken. Laten we het houden op een kwestie van smaak.

Want wat je hier op je netvlies ziet is een gele (geen wrap!) Audi R8 uit 2007 met een uitgesproken bodykit van MTM. Ondanks het feit dat deze R8 alweer 12 jaar oud is, staan er slechts 43.680 gereden kilometers op de teller. De standaard lichtmetalen velgen zijn nog aanwezig, maar door de eigenaar wel donker gemaakt met H20 foliedip.

In het interieur is een combinatie van alcantara en leder te bespeuren. Het standaard geluidssysteem is vervangen voor een ‘MM polk audio’ met een 2.000 watt versterker. Mocht je geen zin hebben in de soundtrack van die atmosferische 4.2 FSI V8. De Audi-logo’s zijn zowel aan de voor- als achterkant verwijderd.

Via Marktplaats hoopt de eigenaar zijn banaan R8 te slijten. De vraagprijs bedraagt 65.000 euro, maar misschien kom je ook weg met een goed bod.

Met dank aan Danny voor de tip!26 reacties

Zonde dat een geel gespoten exemplaar zo aangepast word, had er lekker een grijze voor gebruikt en gewrapped 😜
@spykerboy: Plaksels kunnen er relatief eenvoudig af en interieur origineel maken hoeft ook niet de wereld te kosten, heb je wel een mooie gele r8 met weinig kilometers….
@dutchneon: de vraag is hoeveel gaten het pakket achterlaat (die spoiler is echt niet gelijmd). En het is een import, dus eerst ff testkastje er aan voor de km stand.

Maar in alle eerlijkheid, alleen de achterspoiler hoeft er maar af toch? Vind het best een mooie kit nog. Was op een donkergrijze idd het mooist geweest, maar geel is ook wel stoer. Alleen het interieur zou ik ff overnieuw doen..
@stefje: ik vind juist de sideskirts met voorbumper afschuwelijk gedaan…
@stefje: Als ik aan import denk, denk ik aan auto’s waarop niet beknibbeld is op het onderhoud en waar opties als elektrische ramen achter niet ontbreken. Ieder zijn referentiekader..
@momo: Vergeet ‘teruggedraaid’ of ‘ooit kort gereden’ niet.
Gaaf dat ie geel is. Ik ben een voorstander van kleuren boven grijs, zwart of wit. Maar jammer dat de eigenaar hem zo heeft verbouwd. Met zo’n lage kilometerstand liever een origineel exemplaar.
@ghost: ik kijk erna en mijn eerste gedachte is, beetje strippen, flinke achtervleugel erop, lekkere semi slicks en er een tracktoy van maken. Lekker ding voor de Nordschleife..
voor de openbare weg ziet ie er zo nogal sneu uit.
@gokartmozart: dan zou ik voor dat geld in Duitsland een V10 handbak ophalen en die gebruiken.
Ik ben eigenlijk direct afgehaakt na de eerste zinnen. Ik kan een geintje best waarderen, maar de laatste tijd zit er wel meer van dit half elitaire geneuzel tussen. Alsof ‘we’ allemaal zo verheven zijn. Ik wacht de cryptische en half Latijnse artikelen wel af…
@davelepeef: op deze boreale weblog hoef je niet te wachten tot de uil van Minerva zal landen, hoor.
@davelepeef: ik wordt juist moe van die onwijs lange teentjes die men heeft vandaag de dag
@lekkaah: ik zou nu iets kunnen zeggen over mensen die na een ik-vorm een -t schrijven maar ik ben bang dat je daar ook moe van wordt…
@davelepeef: wat een elitaire houding ;-)
Uuuhhh…nee.
Banaan met een kitje. Ieder z’n smaak.
Vond de r8 altijd wel een mooie auto maar laatste tijd Mmmm… dan merk je toch dat het geen Ferrari of Lambo is, dat blijft altijd wel mooi. Laat staan over 10 jaar.
Als ie minder fout was geweest dan toch een fijn exemplaar. Geel en een handbak is áltijd 1. De R8 alweer 12 jaar. Ik word oud!
Een “handgeschalkede” R8, dat is met recht bijzonder te noemen. ;)
Is het de week van de R8 op Autoblog?
Ik word er zowat dagelijks aan herinnerd dat ik er zelf geen meer heb.
Heeft in Duitsland te koop gestaan voor rond de 47k dacht ik..
Kitje er af, ander kleurtje er op. En je hebt een mooi exemplaar
Hoogst irritant geschreven artikel wederom.

Auto zit gewoon goed in elkaar, kleur en onderdelen persoonlijk. Die minderwaardige toon is misplaatst uit mond van een of andere druiloor.
@artje: Dit dus.

Je zou je auto maar te koop aanbieden en zo’n kneus gooit ff een afkraak artikel online over je auto. Kan toch niet..
Eind vorig jaar aangeschaft. Die is hem dan snel zat…
Ik ken die auto toevallig. Auto is met alle volledige onderhoud historie, niet gerommeld met kilometerstand en die body kit is zonder al te veel moeite te verwijderen . Hij is in perfecte staat . En dat tie al van de hand gaat de eigenaar is auto liefhebber en wil graag zoveel mogelijk verschillende auto’s proberen en rijden van ferrari tot mustang en noem maar op hij doet ze ook allemaal in perfecte staat van de hand . Jammer dat op dit soort sites niet naar inside info wordt gevraagd maar zomaar wordt geroep toetert . Tuurlijk over uiterlijk kan worden gediscussieerd logisch.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).