Deze wildgekleurde Senna is betaald door vapers

Auteur: , 20 Reacties

Do you even vape, bro?

Senna

Sigaretten roken kan anno 2019 echt niet meer. Tegenwoordig wordt de bezigheid vooral geassocieerd met halbstarke hangjongeren, ziektes, slechte tanden en een riekende asem. Eigenlijk is het zo bezien vreemd dat roken vroeger zo populair was, maar wellicht mede door goede marketing middels bijvoorbeeld films en de autosport, was er ooit niks zo cool als een Marloboro wegpaffen. Inzichten veranderen soms in extreme mate: dezer dagen betaalt de huidige Marlboro-eigenaar er juist voor om op de F1 Ferrari’s en MotoGP Ducati’s de tekst ‘Mission Winnow‘ te zetten, die (officieel) onder andere als doel heeft om roken juist te ontmoedigen.

Maar goed, waar sommigen winstbejag opschorten om hun maatschappelijke verantwoording te nemen (soort van) zijn er natuurlijk anderen die wel trek hebben in de pecunia die er hierdoor op de tafel blijven liggen. Een van deze mensen is Howard Panes. Howard heeft de zaken goed bekeken. Hij is aan de ene kant de oprichter van Stealth Body Fitness, dat apparaten verkoopt waarvan je een sexy body krijgt en tegelijkertijd oprichter van Logic, een van de grootste aanbieders van e-sigaretten. Het gebruik van zo’n ding noemt men overigens ook wel vapen, voor degenen die de titel niet begrepen.

Howard bedient met zijn producten dus zowel mensen die hun gezondheid willen bevorderen als mensen die hun gezondheid willen vernaggelen, plus alles wat daar tussenin zit. Dit legt hem geen windeieren, gezien zijn indrukwekkende verzameling auto’s die hij -uiteraard- deelt via Instagram. Howard heeft onder andere een rode 918 Spyder, een McLaren P1, een Ferrari-pet die hij daadwerkelijk draagt, een Lamborghini Huracan Performante Spyder, een Hennessey Performance Hellcat, McLaren 675LT Spider, Ferrari 458 Spider, Mercedes-Benz G500 4×4^2 (in zijn geval G550 geheten, want ‘Murica), een Ferrari 812 Superfast, een Tesla Model X P100D en het onderwerp van dit bericht, deze blauw-oranje McLaren Senna.

Nou klinkt het misschien niet als een geweldige combo om een toch al onooglijke auto (sorry Woking-fanb0iz) te besprenkelen met een ‘gewaagde’ kleurencombo, maar we moeten Howard nageven dat het verrassend goed werkt. Binnenkort krijgt de gewetenloze zakenman als het goed is ook de eerste Hennessey Venom F5 geleverd. We zijn vast benieuwd welke kleuren hij daarvoor uitgezocht heeft.20 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Het blijft toch allemaal de schuld van de Rabobank, zelfs die kleurencombi.
Gaat vanzelf in rook op. Lekker toepasselijk enz
Ik zou het elke ochtend weer lastig hebben om de auto voor de dag te kiezen ;)
@pindakoning: Ik zal u een logische criteria geven voor uw keuze; degene met de meest gevulde benzinetank. Benzine net als alcohol raakt tenslotte sneller op dan je lief is, vooral in supercars!
Eergisteren ging de eerste aflevering van The Grand Tour S03 live. Daar zit de Senna ook in.
@menaz: thx voor de reminder👍🏻
@menaz: Na deze week enkele avonden te vullen met op Youtube Chris Harris Drives te kijken, vond ik the Grand tour (opnieuw) behoorlijk tegenvallen. Ik weet het, twee totaal verschillende programma’s en doelpubliek, maar elke aflevering opnieuw hoop ik dat ze het overgescripte deel weglaten.
Vapenation
Oh?? Ik ga de McL Senna ineens mooier vinden!
@lacker: in de juiste kleuren ziet ie er echt gaaf uit. Ik vond hem eerst super lelijk maar toen ik hem pas bij louwman exclusive zag staan sloeg de knop om en nu ben ik er een fan van
@lacker: Ik blijf het een gedrocht vinden, met afstand de lelijkste super- of hypercar voor mij persoonlijk.
Wat is die SP29?
@viertakt: SP Staat bij ferrari voor special project. Dit zijn klant gebouwde auto’s. One off. Maar er bestaat naar mijn weten geen SP29. Dit zou ook verwijzing kunnen zijn naar ferrari 333 SP 29. Deze open racer uit de jaren 60 had start 29.
@viertakt: Er staat SF29 op het shirt: De afkorting staat voor Scuderia Ferrari en het jaar van oprichting 1929.
@m44rten: Toch wel. Ik twijfelde al of er nu SP of SF stond. SF klinkt inderdaad stuk logischer.
Geïnspireerd door tim burtons aston martin vantage gt8 ?
Zo’n Senna gaat natuurlijk makkelijk in rook op.
Geld maakt niet gelukkig. Auto’s wel.
Toch wel een wat saaie collectie, niet eens 1 auto die daadwerkelijk niet direct via de betere autoverkoopwebsites te koop is..

Echte bazen hebben dan een 275 GT/B of een Bugatti T35..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).