Chicks kieperen kluis uit auto, agent botst erop

Auteur: , 8 Reacties

Thelma, Louise en een paar vriendinnen gingen een avondje stappen in Gangsterdam en namen hun bivakmutsen mee.

Thelma-Louise

Volgens de Telegraaf gaf een motoragent gisterenavond een stopteken aan een voertuig. De vrouw aan het stuur had echter helemaal geen zin om te stoppen, want stilstand is achteruitgang. In plaats van af te remmen gaf ze dan ook juist een extra dot gas.

De motoragent voelde aan zijn water dat er hier iets niet in de haak was en zette de achtervolging in op de snelle tante. Het voorgevoel van de agent werd nog eens bevestigd, toen er opeens een kluis uit de auto werd geslingerd. Kennelijk was er niks mis met de oog-hand coördinatie van de boefjes, want de kluis kwam pardoes voor de motoragent terecht. Die laatste zag dan ook geen kans meer om het object te ontwijken en reed zijn rijwiel stuk. Ook een auto die toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was raakte de kluis en moest dat bekopen met een afgebroken wiel.

De schermutselingen vonden plaats in Amsterdam-Zuidoost in het kader van een grote verkeerscontrole in samenwerking met de Belastingdienst. De fiscus toucheerde hierbij 138.850 euro aan belastingschulden en nam liefst zeventig voertuigen in beslag.

Uiteindelijk werden de boosdoeners alsnog aangehouden. Hierbij bleek dat er naast de bestuurster nog vier vrouwen in de auto zaten. Voor de geïnteresseerden: de inzittenden waren respectievelijk 20, 34, 41, 48 en 52 jaar oud. Onbekend is of ze een T-shirt droegen met de tekst ‘boef’ erop in een kek lettertype. Bij de aanhouding werden de nodige sieraden in beslag genomen. De politie vermoedt dat deze wel eens gestolen zouden kunnen zijn. Alles wat we nu nog nodig hebben is een set mugshots, maar helaas, die hebben we vooralsnog niet gevonden.8 reacties

Mugshots van de eerste 2 is genoeg.
Doe maar die van 20 en 34 dan
Ies racisme! Wij niks gedaan hebben!
@baklava: de racistische reacties vliegen laag vandaag.
Familieavonden anno 2017
138.850 euro schulden getraceerd en 70 voertuigen in beslag genomen bij één controle?
Damn, effectieve dag
@granlusso: 70 voertuigen vond ik ook al een hoop, goed bezig.
Onbekend is of ze een T-shirt droegen met de tekst ‘boef’ erop in een kek lettertype

Als ze dan ook meerdere afkomsten hebben zijn het eckte Colorull Rebels….

En ik vind iets van die truien.
En van kluizen op straat flikkeren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).